Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bporaira

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lawrence & Bennett Company Management Group Zrt.lett a szcientológus üzleti konzultáció új zászlóshajója. A névválasztást valószínűleg Jordan Belfort ihlette, mert kb. ugyanaz a cél, mint amikor a "Farkas" Stratton Oakmontnak nevezte el a lehúzós-átverős…..
bporaira 2015.03.05 18:50:05
@Objektív?:

1. Tök mindegy, hogy hol máshol szidják még a szcientológiát (igazából mindenhol, csak a szcientológiánál nem)

2. Egy ismerősöm ismerősének (de 100% igaz) jelen pillanatban folyó "méregtelenítési" programját hadd írjam le: 400ezer Ft-ért méregtelenítik, amiért azt kapja, hogy adnak neki vitaminokat, szaunázhat és használhat bizonyos kondi-gépeket (csak bicikliről hallottam). Ez túlozva is 20ezer Ft-ból kijönne. Ja és az emberke 15 évvel ezelőtt azzal kezdte az egész szcientológia "fejlődését", hogy méregtelenítési programot csinált (nem tudom, mennyiért, de biztos akkor is sokért)
Nem kívánom, hogy az én munkaadóm közelébe kerüljön egy olyan szervezet, aki így átbassza a SAJÁT tagjait.
És ez nyilván csak a jéghegy csúcsa, amiről én tudok 100% biztosan.

3. Mindenki hallott papi pedofíliáról, ez nem mentesíti sem a szcientológiát, sem pl. a nőket megerőszakolókat (amit én egy nagyon picit enyhébbnek tartok, mint a pedofíliát, de az olyanok is nyilvánvalóan rohadjanak meg).
Igen, tényleg ez történt. Ez landolt a e-mail postafiókomban: Tisztelt Cégvezető!  F. Tamás vagyok a Drogmentes Világért Alapítvány Magyarországi munkatársa.  Azért írok önnek, mert napjainkban sajnos már Magyarországon is ott tartunk, hogy vidéket is belevéve minden harmadik tizenhat éves…..
A szcientológusok újévi rendezvényének (Los Angelesben tartották) részeként elismerték az Alkalmazott Oktatástan (Hubbard tanulási módszereit oktató, világinak álcázott, de az "egyház" kézivezérlésével működő szervezet) magyar irodáját. A Facebook-ra kirakott rendkívül…..