Regisztráció Blogot indítok
Adatok
junge69

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Továbbá senki másban nincs megmentés, mert nincs más név az ég alatt, amely az emberek között adatott, amely által megmentést nyerhetünk.” (ApCsel 4:12, ÚVF) "Nincsen üdvösség senki másban, mert nem is adatott az embereknek az ég alatt más név, amely által…..
junge69 2015.03.22 15:40:50
@haj_nal_ka: Az utóbbi kérdésedre : igen elérhető könnyedén a tudat határtalanságának és időtlenségének érzete bizonyos módszerekkel , de ennek nem kell hogy köze legyen istenhez .
junge69 2015.03.22 16:50:57
@haj_nal_ka: Értem valamelyest amit leírtál . Azt is figyelembe lehet venni itt , hogy amikor belemerültél a kutakodásba , valójában belekerültél egy szellemi áramlatba ami nem egy letisztult és járható út-valami ,nézd meg a katolikusokat világszerte , vakon hisznek vagy már azt sem , belül tele kérdésekkel , ráadásul az egész gyengülőfélben van . Ezt próbáltad megérteni ,akaratlanul is kapcsolatod lett sok hozzád hasonlóval , mivel minden kapcsolatban van mindennel. A lények összeköttetésben vannak időtlen idők óta és ráadásul vannak különféle világkorszakok ami a kollektív tudatnak is nevezhető ,a te egyéni tudatod az , ahogy kapcsolódni tudsz ehhez . Amúgy azért nem tudunk egyik napról a másikra megvalósulni , mert a környezetünk is behatással van ránk tudatalatt . A biblia sem kitaposott út , a vatikánban és Habsburgok hagyatékában található a teljes biblia , amit a 2000 éve a vallást üldözők elöl menekülő papok hoztak magukkal .Ennek egy csonka töredéke a hétköznapi biblia , ahogy én ismerem a sztorit . De nem járható azért sem mert túl sok negatívitással vegyült az idők folyamán az egész katolikus ügy maguk a papok is beszennyezték . Nem tiszta már ez senkinek aki ezt az utat járja , ez a véleményem . Vitatkozásba fulladhat az egész , kicsit bánom is hogy belemerültem . Én is csak tanítvány vagyok , de egy másik vonalé , ott nem vitáznak , mert a tudatáramlat tiszta . Firkálgattam elnézést ezért , de így is lehet tanulni , a mások hülyeségéből is lehet tanulni élvezetesen.