Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lake01

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1908. Felix Wehrle, a hihetetlenül rugalmas bőrű férfi. A látványos és egykor cirkuszban mutogatott betegséget a bőr magas elasztántartalma okozza..
lake01 2022.01.25 13:25:48
@newcomment102: a Belasová sztorihoz még annyi hozzá tartozik, hogy mindhárom, az ügyben elítélt férfi büntetett előéletű volt (ketten többszörösen), vagyis nem csupán arról van szó, hogy politikai manipuláció áldozatai lettek. A lincselő tömeg nagyobbik része azt sem tudta, ki az a nő, és miért lökdösik végig az utcán. Belasová, az 1974-ben róla forgatott dokumentumfilmebn egyébként azt mondta, azért tépte le a plakátot, amin férjét kollaboránsnak titulálták, mert ott szerepelt a lakcímük is, és féltette két kiskorú gyermekét.
Vajon a portugálok, a görögök, esetleg a skandinávok a legbarátságosabbak az utazókkal? Íme a legvendégszeretőbb országok! Ha valaki sokat utazik, akkor egy idő után ráébred, hogy az utazásainak hangulatát alapvetően a célország lakóinak habitusa határozza meg. Nekem mindig is azok voltak a…..
Köztudott, hogy a testmozgás elengedhetetlen testi-lelki egészségünk megőrzése szempontjából. Azt azonban jóval kevesebben tudják, hogy gerincünk számára bizony nagyon nem mindegy, melyik sportágat választjuk.  Az alábbiakban megvizsgáltam néhány népszerű sport mozgásszervekre gyakorolt – áldásos…..
A Coolpad Max A8 ígéretes telefon  a specifikációk alapján, nem mellesleg, a kicsit almás, de gyönyörű kinézetével is vásárlókat hódíthat. A leírás alapján valami féle biztonsági plusz funkció, egy teljesen elkülönített felhasználói felület is elérhető. Kíváncsiságom immáron kielégítve, és bátran…..
Blue Lemon Grízes tészta 2016.06.27 08:07:09
'Mi magyarok is tudunk tízperces tésztát az asztalra tenni' rovatunk mai vendége a grízes tészta (az olaszok talán úgy neveznék, ha tudnának a létezéséről, hogy tagliatelle con semolina). Mindent tud, mert sósan és édesen is tökéletes. Miért nem főzzük gyakrabban, amikor egy adag talán egy százasból…..
lake01 2016.06.29 13:38:52
@protézisesh: Teljesen hibás hozzáállás/elképzelés. Édeset nem evés után, hanem ELŐTTE kell fogyasztani! Ideje lenne kinőni a múlt század gyöpös berögződéseit.
Pontosan ez a kérdés kezdte el birizgálni a Derek Brewer nevű menedzser (Dying Fetus, Veil of Maya) fantáziáját, amikor meghallotta, hogy a Thy Art Is Murder egyik gitárosa a folyamatosan a zenekarba feccölt, de vissza nem térült pénz miatt lécelt le. Emberünk osztott-szorzott, majd a…..
lake01 2016.01.07 15:28:21
@káposzta: nem azt mondtam, hogy ez sok pénz, csak az embereknek általában nincs reális fogalmuk az amerikai keresetekről. "ennyit Kb a szállodaportás keres" - erre írtam, hogy nettó hülyeség. 22e dodóból valóban nagyon nehéz megélni odakinn.
lake01 2016.01.07 10:34:59
@cirrmurr: Tévedsz. Ha nem jártál és nem dolgoztál az USA-ban az nem baj, csak ne közölj tényként hülyeségeket.