Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neutral

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rasszista jónapot minden sztrájk miatt otthon internetező olvasónknak! Mai sztorink főszereplője az ezek szerint beszélő nevű Honi Élelmiszer üzlet Budafokon. A rokonszenves kereskedők a fejükben élő, cigány=tolvaj egyenletet nem egy matematikai formula, hanem két cigányvicc falra…..
Sky szerint szervezett ellenőr-rendőr banda garázdálkodik a miskolci villamosokon. A kezelt jegyet kikapják az utas kezéből, leszállítják és ha nem fizeti ki a helyszíni bírságot, rendőrt hívnak. 6 gorilla, enyhe fizikai erőszak, csipetnyi fenyegetés és üvöltöző nő van, de…..
Tudomásunkra jutott, hogy az Indapasszal elérhető oldalakon kívül más helyeken is megjelentek olyan belépődobozok, melyek az Indapasshoz vagy azzal elérhető szolgáltatáshoz, például a VIPMailhez kérnek felhasználónevet és jelszót. Arra is volt példa, hogy egy felhasználónktól…..
Na, ilyen az, amikor behívnak valakit egy reggeli műsorba, és sem a műsorvezetőnek, sem a szerkesztőknek, meg úgy senkinek a stábból fogalma sincs, hogy kit hívtak és minek. Így hangozhatnak el olyan irdatlan hülyeségek a beharangozóban, hogy "Tomcat pólóboltjában nem…..
Mindenki előtt világos, hogy 2008. március 20-án este kisiklott egy villamos a Fehérvári úton, a Bocskai út megállóhely után. Egy szemfüles olvasónk videóra vette a kisiklást követő eseményeket, melyen jól látható, hogy fiatalok a kisiklott villamos oldalát összefirkálják.…..
neutral 2008.03.24 11:11:03
Állami és önkormányzati vagyontárgyak megrongálása, megsemmisítése van a videón. Államellenes cselekedetként kell kezelni (ez csak a jogszabályalkotón múlik!) és eszerint is szankcionálni. Gyorsított eljárásban. És nem ám szimpla közmunkával, kis utcasöprögetéssel, faltakarítással, kvázi lógással jutalmazni, hanem 10 év kőtöréssel. Van elég bánya az országban, elkél a munkáskéz.

De szükség esetén erre a célra egy szénbánya is újra beindítható, a falfirkák mennyisége alapján ipari méretű termelésre elegendő emberanyag van. A szén ára úgy is emelkedik az energiaválsággal, dupla haszon lenne az intézkedés, márpedig a kapitalizmusban a haszon az elsődleges.

Természetesen csak a jövőbeli esetekre. Magára a villamos kisiklatása (ez már nem szimpla rongálás!) tömegszerencsétlenség megvalósítására tett szervezett, előre szándékosan kitervelt és ki is vitelezett (bűn)cselekmény, gyakorlatilag jellegét tekintve már terrorista merénylet (ráadásul teljesen ártatlanok ellen). Tekintettel a szervezettségre, nem lehet magányos terroristáról beszélni, hanem egy illegális szervezet (grefitizők) ideológiai háborújáról és annak harci cselekményéről. Erre a terrorra az államnak is terrorisztikus módszerekkel kell válaszolnia (lásd pl. USA, 9.11 vagy pl. a palasztin terroristák elleni fellépés Izrael államban).

A demokrácia és a rend megvédése most már ezt követeli meg, ide juttatták az országot 20 év alatt. Még az előtt kell az ellenlépéseket megtenni, mielőtt halálos áldozatok vannak.
Másodszor olvastam el a történetet, de nem tudom, mit kellene kiemelni. A poszt-WTC-időszak legjobb romantikus történetében ugyanis van leszbi-szerelem, kielégíthetetlen nő, 87ezer forintos arany. Azt sem tudom, hol vagyok, hihetetlen történet, és a lányról még nem árultam el, hogy…..
NMaGisteR küldte az alábbi cikket. -7 fokban kiraktak egy gyermeket a buszról. A Brennbergbányáról Sopron felé tartó 3-as autóbuszról leszállítottak egy kisfiút, mert nem volt nála a diákigazolványa. – Két nyolcéves ikerfiam Brenbergbányára jár iskolába – mondta…..
Tegnap érdekes levélke fogadott a fiókomban:Tisztelt georgejr!gasko.istvan (public.enemy@pokol.hu)Ismerőse a következő cikket ajánlja figyelmébe:http://www.liganet.hu/cikk/666/parlamenti.htmlÜzenet------------------------------Kedves georgejr!Telefonon már beszéltünk. Most élőben is…..
A MÁV START Zrt. a VDSZSZ Szolidaritással a korábban egyeztetett időpontban ma folytatta a kollektív munkaügyi vitát. Az egyeztetés során a VDSZSZ Szolidaritás és a MÁV-START Zrt. között megállapodás továbbra sem született. A tárgyalás február 4.-én, hétfőn, 16.00 órákor…..
Az előző bejegyzés kommentjeiben írta valaki, hogy XY (nem politizálunk!) direkt leépíti a vasutat, hogy jóárasítva ((C) Szőke kapitány) el lehessen adni azt a haveroknak. Szerencsére utána rögtön többen is leírták azt, ami az én véleményem is: hogy ezt a vasutat…..
Pilu A halottak nem vásárolnak. 2008.02.02 00:28:00
 A neoliberális seggfejek a piac törvényeiről papolnak, hogy lám, az önszabályozás milyen remek találmány. Persze, azt elfelejtik hozzátenni, hogy ők is pont ezek kijátszásával kerültek pozícióba. Magyarán, ezek a szabályok már jó ideje nem érvényesek. Nem a vevő…..
neutral 2008.02.02 17:27:39
Az Utasokért Felelősséget Érző Szakszervezet délben felfüggesztette a sztrájkot. Addigra a munkába menők ugye már meg lettek szivatva, de még lehetett egy kis PR-stuntot csinálni a sajtóban, miszerint a sztrájkolók annyira jófejek, hogy gondolnak a hétvégére hazatérőkre. Ez…..