Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Swofford

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux golden action boy 2016 2016.02.27 13:11:00
Ismét eltelt egy év, azaz újra itt van a Golden Action Boy, az AeonFlux házi filmdíjas szavazása. Ahogy mindig az idei etapba is a tavaly március és idén február között Magyarországon bemutatott filmek és alkotóik szállnak versenybe olvasóink szavazatáért, de ahogyan tavaly, most is szenteltünk egy…..
Úgy döntöttünk, hogy miután összejött az 1000 feliratkozós álomhatár, megszervezzük az első Olvasói Heteket! Ez azt jelenti, hogy az általatok ajánlott filmekről írnánk, ezzel is jelezve, hogy Értetek vagyunk! Eredetileg 28 filmről terveztünk írni viszont egyre inkább úgy tűnik, hogy annyi már nem…..
Swofford 2016.02.02 15:53:09
Rutinos, régi követőink már tudják, hogy hagyományosan az Oscar-gála után tartjuk saját, házi díjkiosztónkat, ilyenkor hirdetjük ki a GOLDEN ACTION BOY jelöltjeit, melynek győztesét, Te, kedves olvasó szavazhatod meg. Bizony, idén már nyolcadik alkalommal szedtük össze az…..
"Szevasz! Mostantól létezem." 2005-ben, egy júliusi hajnalon ezekkel a mondatokkal indult útnak az Aeonflux Blog, ahol aztán két nappal később megszületett az első filmkritikácska is Zalaba Ferenc tollából (Az utolsó mozielőadás, kilenc csillag). Azóta eltelt tíz év, és ahogy…..
Őrület. Azt hiszem, aligha lesz olyan éves összesítő, melyen ne az alábbi trailer érdemelné ki "az év legjobb előzetese" címet, minek köszönhetően maga a film - Mad Max: A harag útja - is felkerült 2015 legjobban várt filmjei közé. És jó ideje várunk már rá. George Miller…..
Swofford 2014.12.15 22:11:39
@tengerecki: Igazad van,mától csak lélekfacsaró drámák kerüljenek a mozikba!