Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Enikő Sz Demeter

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Hoztam pár kedvenc fehér enteriőrt :)  ..
ENY Design-térhódító 2016.06.17 12:14:12
Budapest frekventált, közkedvelt részén, de mégis rendkívül csendes zöldfás környezetben található lakópark  34 nm-es lakása került átalakításra. Az átalakítás előtt készült fotókon létható, hogy falat bontottunk, új burkolatot kapott az egybenyitott helység és méretre készített funkcionális bútorok…..
Manapság sokan újítanak fel régi bútorokat vagy újrahasznosítanak régi anyagokat. Virágzó korszakát éli ez a trend , mindamellett, hogy költségtakarékos környezetbarát is , némi kreativitással igazán stílusos berendezést varázsolhatunk. ..
A sötét színeket nagyon jól ellensúlyozza a hatalmas üveg felületeken beáramló, természetes fény. A szembetűnő acél, üveg, beton elemek durvaságát nagyon jól tompítja  a természetes fa , szürke halszálkás falfelület. Nico Van Der Meulen építész csapat  védjegye ez a…..
Személy szerint nekem a kedvenc színem a szürke , a ruhatáram tele van a szürke árnyalataival. Nagyon jól variálható szinte minden színnel, inkább úgy fogalmaznék jól áll neki a szín :)  Ugyanez jellemző a lakberendezés területén is, egyre kedveltebb a szürke az antracit,…..
Egy véletlen folytán talált rá a tulajdonos  Észak-Walesben patak és erdő környezetében egy elhagyatott vízimalomra.  Az eredeti szerkezet kiegészült modern elemekkel ami szintén természetes anyagokból készült így tökéles összhangban van a környezetével. A ház berendezése…..
Manapság nálunk is divatossá vált a loft design, eredetileg régi gyárak, műhelyek ,ipari épületekben alakították ki kreatív emberek az otthonukat. A tágasabb otthonokban is előszeretettel csempészik be a stílus meghatározó jegyeit. Tágas tér,  eredeti falak , vas és beton…..
  Az Allan George designer által tervezett 3 D konnektor, meglévő vagy akár épülő háznál hasznos lehet, a falból kihúzva  1-ből négyet kapunk.  Ötvözte az egyszerűséget és funkcionalitást a kortárs tervező.  ..
A svájci vendégház maga a csoda, Zermatt alpesi városban  a Matterhorn északi oldalán ,sziklák, hegyek  gleccserek látványát nyújtó  panorámával. A hatalmas ablakokon keresztül szinte a természetben érezhetjük magunkat, a felhasznált alapanyagok tömör dió, brazil kő és…..
A helység amivel először találkoznak a vendégeink,  szenteljünk ugyanolyan figyelmet rá mint otthonunk többi részére hisz nagyon fontos itt is az esztétika . Ötledadóként pár különböző stílusú gyönyörű előszobafal :) ..
  Az időtlen klasszikus... Nyitott tér, a hatalmas kertkapcsolatos  üvegfelületen árad be a természetes fény.A fehér árnyalatok nagyon jól harmonizálnak a nemesacél konyhagépekkel. Elegáns és csodás ! Rusztikus és modern... Szenzációs nyitott konyha, a meghatározó régi…..
Egy ínyenc sarok a Bécsi út 77 szám alatt található A TEPERTŐS névre hallgató magyar kézműves delikát. Kellemes hangulatú , békebeli idők hangulatát idéző gerendabútorok és szemet gyönyörködtető egyedi csomagolású finom kézműves portékák között kicsit megáll az…..
Egy különleges bolt készülőben Budán, egy hely ami összehozza az embereket. A békebeli idők hangulatát idéző Tepertős Delikát bolt ínyencségekkel várja  a magyar gasztronómia termékek kedvelőit. Minden munkám kicsit az én gyermekem is, és ezzel a bolttal meg…..
Tuti jó, kreatív őszi dekorokat készíthetünk ezen a borongós ,esős hétvégén  :)                 ..
Egy ultramodern, kompakt konyha . Hogy tetszik nektek ?  Családoknál nem igazán működőképes de egyedülálló minimál design kedvelők körében abszolút megállja a helyét.  ..
Manapság  a konyhában a hagyományos csempe burkolat egyre inkább kiszorul. Nemcsak látványként különleges, tisztítása is sokkal egyszerűbb, hisz nincs fuga ami elszíneződhet. Sokak számára az üveghátfal ismerős. Szeretném bemutatni nektek  az ARKdeko'® olasz dekorgyanta…..
Az Építészek Nemzetközi Szövetsége ( VIA ) 1998-ban nyilvánította október 6-át az ÉPÍTÉSZEK VILÁGNAPJÁ-vá, hogy ezzel is felhívja a figyelmet az ember környezetét meghatározó módon alakító építészetre. Emlékezzünk a legismertebb magyar organikus építészet…..
Hódít a falpanel :)  Dekoráljunk vele falat ,falrészt újjávarázsolhatjuk ágyunkat egy tűzött fejtámlával.  Rengeteg minta és színválaszték áll rendelkezésünkre sőt egyedi elképzeléseink is megvalósíthatok. A WALL DIVISOIN Kft saját gyártású exkluzív falpaneljeivel…..
Nem minden esetben kell kidobni a régi megunt, kopott vagy csak divatjamúlt bútorainkat.   Ahogy az évek telnek és változunk úgy változik az egyéniségünk , ízlésünk és igyekszünk saját ízlésünkre kényelmünkre igazítani  a környezetünket is. Az alábbi fotókon…..