Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lajos0510

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BBC híradóiban vezetőhír immár napok óta az olasz munkavállalók és az angolok közötti kiélezett helyzet. Elveszik a munkát a britek elől – hirdetik egyre többen North Killingholme-ban. Már az olasz híradók is átvették a hírt és napi téma a Félszigeten is. Miről van…..
lajos0510 2009.02.04 15:41:58
@jtrencsenyi: Nos hol kezdjem,23.éve,hogy Olasz a sógorom,ezen kívül egy pont annyi idős fiuk van mint az én kisebbik fiam (17 ),tehát a viselkedési problémát igen csak csak test közelből nézem és próbálom kezelni.Szerintem velünk az közép korúakkal és a nálunk idősebbekkel van a "gond".
Miért, mert nem akarjuk elhinni,hogy mi is ugyan ezeket a gondokat,problémákat okoztuk a szüleinknek és a környezetünknek.
Olaszok vagy bár melyik nemzet viselkedését szerintem csak az érti meg igazán aki huzamosabb időt töltött el közöttük,ezt hidd el nem azért mondom mert Olasz a sógorom.
De azt gondolom,hogy ez a nézetem a világ összes általunk kevésbé ismert embereire vonatkoztatható,hiszen nem ismerjük őket és a viselkedési normájuk ill.kultúrájuk teljesen más a miénknél.