Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paladyn

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány figyelemre méltó hozzászólás egy vitából:     Most adok JT-inak egy feladatot. Magyarázd meg, hogy Nabukodonozor látomását - amely 7 időre vonatkozott, és ami a Biblia szerint beteljesült abban a 7 évben, amikor Nabukodonozor őrült volt - milyen bibliai…..
A Vezető Testület most azt állítja, hogy ők, mint csoport most a „hű és értelmes rabszolga”  szerepét töltik be, de ezt az új tanítást nehéz lesz megmagyarázni  Szállingóznak a hírek egy, a Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania 128. éves…..
Az Őrtorony két egymásnak ellentmondó megközelítést kínál a mentális egészség ügyében 2011-ben az Őrtorony kiadott egy tanulmányozási cikket, melyben Istenre úgy hivatkoztak, mint “a Nagy Orvosra”. Az újság azt a tanácsot adta, hogy el kell kerülni azokat a Jehova Tanúit,…..
Paladyn 2014.12.28 08:44:25
@right back: És mi van ha nem Sátán irányította azt a bizonyos csillagot? Ha ő volt, miért nem Heródesnek jelent meg, és miért nem őt irányította?
Paladyn 2014.12.30 11:57:16
@right back: Ami le van írva az csak annyi, hogy egy csillagot követve jutottak el Jézushoz! Hogy kitől van a csillag az meg a JT verziója.
Paladyn 2014.12.23 09:51:26
Ezt a filmet én is láttam a köf látogatásakor. Ki kellett elemezzük, hogy milyen hibákat vétettek a vének.Még másnap is nehezemre esett lenyugodni attól ami ott történt. 1.,Nem szabad megérinteni a testvérnőket.2., Egyedül nem beszélgetünk testvérnővel. Nekem már az is furcsa volt, hogy nem vették észre nála, hogy milyen lelki problémákkal küzd. Ennél kevésbé fontos ügyeknél a gestapot megszégyenítő alapossággal kutatnak testvérek után. Egyébként nekem attól is felfordul a gyomrom mikor hallom, hogy sajnos nincs idejük pásztorkodni mert annyi elfoglaltságuk van. Kérdeztem már többeket az ilyenek közül, hogy miért általános úttörő egy vén. Azt az időt, amit a saját presztizse építgetésére használ, felhasználhatná a testvérek építésére és talán nem kellene ennyi bírói a gyülekezetekben. Persze nem lettem népszerű a körükben. Az már csak hab a tortán amikor egy vén azzal dicsekedett, hogy milyen elismert tagja a testületnek mert az elmúlt években minden bírói testületben benne volt, és nem kevés ilyen volt a gyülekezetükben. Mondtam naki, hogy ez nem arról árulkodik, hogy jól végzi a munkáját. Ha több pásztori látogatást végeznének - és nem csak akkor mikor már baj van (egyébként ezért veri ki a víz a testvéreket amikor meghallják, hogy készülnek hozzájuk a vének) - akkor ezek nagy része elkerülhető lenne. De hát a karrier építés,vendég szónokként előadások tartása, összejárogatás más vének családjaival,piti ügyekben kutakodás, ezek mind nem teszik lehetővé hogy másokkal érdemben foglalkozzanak. Szóval - tisztelet a kivételnek - fellengzős, nagyképű, beképzelt, hatalom éhes az egész bagázs!
Paladyn blogja Az első 2014.12.14 16:56:46
  Az ember életében nagyon sok „első” van. Tulajdonképpen a születésünk is egy ilyen alkalom. Ezt kíséri aztán az első sírás (nekem ez is furcsa, hogy megszületünk és mindjárt sírunk), az első evés, ivás, az első mozdulatok, lépések, szavak. Majd az első dac korszak,…..