Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pszbence

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sikeresen végződött a nyár első két útilapus tábora Tiszadobon és Ágasegyházán. Köszönjük a táborvezetőknek a remek munkát, a partnereknek az együttműködést és segítséget, és természetesen a nemzetközi és magyar résztvevőknek a munkájukat.Táborainkba jövőbeli…..
Írország, Greystones, 2011. május 10-15. (Tréningbeszámoló)   A VSI (Voluntary Service International – az SCI ír tagszervezete) által szervezett tréning célja az volt, hogy a résztvevőket felkészítse a hátrányos helyzetűeknek szóló ificserék vezetésére. A tréningen…..
Beszámoló a Youth in Action program keretein belül lebonyolított albániai projektmenedzsment-képzésről; Durres, Albánia 2011.5.19-26.  A hét napos projektíró és -vezető tréninget a szardíniai TDM2000 International szervezte,  az albán - tiranai…..
Két hetet töltöttünk tavaly augusztusban Gálosfán kilencen egy építőtábor keretében, olasz, svájci, brazil és új-zélandi önkéntesekkel. Az alábbi képen a tábor egyik legmeghatóbb pillanata  látható. Egy napot töltöttünk a helyi óvodában, ahol minden nyelven…..
Effective Communication and Media in Follow Up Activities címmel rendezte meg  közösen az észtországi Life Zone ifjúsági szervezet és a YMCA - igen ez az a YMCA - Macedón tagszervezete március végén tréningjét, amely a macedóniai Ohrid városában zajlott le. Egy - mind a helyi…..
 Az Service Civil International egyik fő célja megalakulásától fogva, hogy az erőszakmentességet,  és toleranciát előtérbe helyező megoldásokat és konfliktuskezelési stratégiákkal ismertesse meg világszerte a táboraiban résztvevő fiatalokat és idősebbeket - és…..
 A Budapesti Corvinus Egyetem Társadalomtudományi Kari Börzéjére április 4-én és 5-én került sor, ahol az Útilapu is képviseltette magát. Az elhelyezkedés eleinte a számunkra kijelölt területen eleinte nem volt zökkenőmentes, de így legalább az SCI eszméit a gyakorlatba is…..