Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Károly77

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Megint vita volt, megint belinkelték, megint kifejezetten kérték a véleményemet, megint volt időm bizonyos okokból, - a koronavírus miatt is - megnézni, tehát megnéztem. És van időm írni a vitáról, tehát írok róla. Miközben kitartok azon véleményem mellett, hogy - ahogy a postból ki is fog…..
Károly77 2020.11.15 09:37:11
A Notre Dame-i hirek itt : www.lci.fr/population/video-renovation-de-notre-dame-de-paris-la-gestion-des-dons-pointee-par-la-cour-des-comptes-2166025.html
Beigért összeg : 850 millió. Reálisan begyűjtött összeg : 185 millió. De a többi is biztos be lesz fizetve, ugyanis a franciáknak ez a felújitás nem vallásos vagy felekezeti ügy, hanem az egész nemzet érdeke. Azt is monghatnám, hogy a N.D. a Világörökség része. Ha ők nem lesznek képesek megfinanszirozni, majd adnak az amerikai gazdagok, éppúgy mint Versailles esetében.
Károly77 2020.11.16 18:48:56
@Brendel Mátyás: Ahelyett, hogy a vallásról hivőkkel vitatkoznánk - ami egy totál steril vita - azon kellene gondolkodnunk, hogy miért kell minden magyar tehetségnek külföldre mennie ahhoz, hogy sikeres legyen ? Miért kellett Charles Simonyinak ? Miért kellett Sorosnak ? Andy Vajnának ? És sorolhatnám. Egy hozzáértő kormány, aki a nép gondolkozását is képes lenne befolyásolni, egy hatékony, innovativ gazdaság érdekében, akár 15 év alatt is svájci szintet érhetne el a Kárpát medencében.