Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egymásikkiskun

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai hogyvoltot Leninnel indítjuk: „Tanulni, tanulni, tanulni!”. Bár igazából ezt Szálin mondta, miután közösen kicsináltak pár százezer oroszt. De ez most lényegtelen, mert a villában máshogy szabadulnak meg az ellenfelektől. Viszont a szerkesztők jól ismerték fel, hogy…..
egymásikkiskun 2015.01.24 00:37:12
@Ditti82: igazad van... csak most olyan elmélkedős vicces kedvemben vagyok bár ez is irreleváns.
egymásikkiskun 2015.01.24 00:54:36
@Morcz: olyan mintha Greg Sanders lenne
Végre iskolahét! A kiapadhatatlan lehetőségek mekkája, a prímszámokon való izzadás, a lírai műfajok fölötti teljes tanácstalanság és az elcsalt fekvőtámaszok csodás izgalmakat ígérő hete, ami meg a történelmet illeti, az igazi töltények abban rejlenek csak igazán. Ugye.…..
egymásikkiskun 2015.01.22 13:14:50
@minden végzet nehéz: ugyeeee! ezt mondtam én is...csak nem nagyon ismerik őt..pedig az éj színében nagyon jól játszik.Na nem csak abban :)
egymásikkiskun 2015.01.22 13:41:08
@Én vagyok Groot: Nem 6 nap alatt teremtetett? :DD viccet félretéve ha nem haragszol elmondom én miben hiszek...ha azt vesszük a föld milyen régen keletkezett ,ahhoz képest nem létezik hogy mi vagyunk az első emberek.Sztem egy párszor már kipusztította az emberiség magát..mondjuk most is jó úton vagyunk.
Egy egészen érdekes öfi elé nézünk, amiben kivételesen nem a csicskagecifaszozás lesz a fő téma, hanem kedveskedni kell egymásnak. No meg elindul az iskola hét is, aminek a szintfelmérőjén jókat derültem. Teleszórom idézetekkel a hogyvoltot, mert megéri kiemelni a sok bődületes…..
egymásikkiskun 2015.01.21 12:55:28
@csiri bá: hát ez mekkora !!! hahaha hehehhihihiii
egymásikkiskun 2015.01.22 10:49:04
@minden végzet nehéz: ugye hogy ugye?ezt mondogattam én is.
Bence nyitja fel a tegnapi és tegnapelőtti események szerelembuborékját és próbálja jobb színben feltűntetni Őstulok Lacit, hogy ő bizony leérvelte Zsut a párbajon, hogy joggal térhetett vissza ő meg hasonlók. Ami engem illet, szerintem borult a papírforma, bár azt is teljesen meg…..
egymásikkiskun 2015.01.20 14:02:37
Ebben az epizódban annyi volt a cselekmény, hogy Peter Jackson abból már trilógiát rendezne, de úgy, hogy az utolsó részt a végén kettévágnák, meg még másfél órát hozzácsapnának az egészhez a díszdobozos bluray rendezői változatában. Ott kezdünk, hogy majndme mindenki…..
egymásikkiskun 2015.01.14 20:59:42
@witheroses: www.game-mania.hu/ regisztrálni kell,majd belépés után az egyéb tv közt megtalálod
Kedves naplóm! NEEEEEEEEEEEE! MACIIIIIIIIII! XOXOXOXO Hát de mér????? Vigasztalhatatlan vagyok, ez a geci Denisz meg a nagypinájú Fanny, nem is, fanny, kisbetűvel, ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ mert EGY ROHATTKURVA, bezzeg tovább maradhat!!!! A villában!!! És Maci meg nem!!!!! A…..
egymásikkiskun 2015.01.14 18:05:56
@csiri bá: a beköltözés sorrendjében húztak,és utána mondta el Lilu melyik mit jelent.Legalábbis én így emlékszem.
Hát itt vagyunk. A kiválasztás napja. Ez a rész megint rávilágított, hogy mit is utálok a taktikázásban, pláne, ha ilyen emberek próbálkoznak vele. Még mielőtt ezt kifejteném azért elmondom, hogy amúgy Maci epegörcsöt kapott, ezért kórházba kellett vinni, de mindenki…..
egymásikkiskun 2015.01.12 17:45:07
egymásikkiskun 2015.01.12 18:22:52
@vastyúk is ..: Én is 100%-ban veled vagyok,és még valami...mi is mindig játszunk a barátainkkal csak mi rizikót vagy békebeli gazdálkodj okosant. :)
egymásikkiskun 2015.01.12 15:15:24
@Magg.: Sajnálom ha úgy jött le hogy engem ez zavar..egyáltalán nem,váljék egészségére.Nem beszélve erről "Az vesse rá az első követ aki bűntelen közületek. "én bizony nem dobnék még egy iciri-picirit se egyik villalakóra sem.
Néha én is lehetek szerencsés. No, nem azért mert karácsonykor is írhatom ezeknek a gyengeelméjűeknek a históriáját, hanem, mert végre akkor került rám a sor, mikor egy kifejezetten szórakoztató epizódot sikerült összerittyenteni. Mondjuk, olyan szellemi magasságokba értek a…..
egymásikkiskun 2014.12.24 20:45:41
@GlitterBaby: nem rágott be sztem,hanem amolyan igazi bolond,és elmondanám nem is idős,sztem egy 40-es pasas még nem öreg.amúgy szerintem nagyon yó fey is a srác,legalábbis én nagyon kedvelem...és nem is neki van discoya.nem egy szépség de nagyon yó humora van.
Lilu egy szvetterben, én pizsamában kezdtem neki a VV7 legutóbbi adásának, a különbség csak annyi, hogy az én pizsamámban nem lehet kamera elé állni. A villa szerelmi sokszögei tovább bonyolódtak tegnap, A Napon, Amikor Lett Volna Párbaj, De Nem Lett, Mert X-Faktor, Ebina kiborult,…..
egymásikkiskun 2014.12.22 22:11:04
@csincsilla72: www.game-mania.hu/ regisztrálni kell és akkor látható és megy is kipróbáltam
Booya! Itt vagyok, meg a napi hogyvolt is. Én nyertem a kihívás napját, aminek a felszopó szakasza szügyig gázol a geciskedésben, áskálódásban, a kiafaszomatérdekelben és szerelmi hol az ollókban. Egy kicsit még belenyalunk a múlni nem akaró Faszkalap-gate-be, amiről unokáink is…..
egymásikkiskun 2014.12.18 14:04:58
@Granca: Annyiban biztos más,hogy műsorvezetőként öltöztetnek szépítenek,fizikailag nem megterhelő üldögélni és beszélgetni,ráadásul nem is akármilyen fizetésért..szóval szerintem ez a vonzó az ismertségen felül.
egymásikkiskun 2014.12.18 15:22:04
@Granca: Úgy értettem hogy szerintem akik azért mennek a vv-be hogy műsorvezetők legyenek valószínű ezt látyák csak benne...persze nem biztos hogy így van.Avval is tisztában vagyok hogy nem egyszerű egy műsort vezetni,én pl.nem lennék alkalmas rá (bár rádióban retró kívánságműsort szívesen vezetnék),ezért lettem inkább nővérke.Úgy gondolom hogy mégis aránytalanul többet keresnek mint egy nővér vagy egy mentős és ezért is lehet vonzó az a pálya..magyarul kevés munka sok pénz.
Mit mondjak, nem ez volt az az adás, amivel meg lehetne győzni a savanyúképű fanyalgó kollégát meg szomszédot, hogy a Valóvilág igenis egy szórakoztató és fordulatos műsor, amit nem csak a random csöcsvillantásra váró agyhalottak képesek élvezni. Lássuk, miből élünk, tegnapi…..