Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pataki Eta

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Húsvéthoz közeledve tegnap megkezdtem a nagytakarítást, ami jó szokáshoz illően magába foglalja a függöny kimosását és az ablak megpucolását is.  Szépen nekikészültem a műveletnek (ablakot szeretek mosni, de a függönyt le- és feltenni egyszerűen rühellem), amikor a…..
Imádom a hazai dizájnerek munkásságát, rengeteg tehetséges tervezővel találkozom, akik közül most Lengyel Zsuzsinak a legújabb kollekcióját szeretném Nektek bemutatni! Zsuzsi színes variálható táskái immár negyedik éve visznek színt és lüktetést a divatéletbe. Ikonikus…..
Pataki Eta 2015.10.27 08:36:35
Szerencsére vannak olyan női kiegészítők, melyek minden szezonban megállják a helyüket, ilyen a balerina cipő is. Ezek a kényelmes és mutatós lábbelik tavasztól őszig szuperül kihasználhatóak, már csak magunknak kell kiválasztanunk a saját gardróbszekrényünkhöz legjobban…..
Pataki Eta 2015.07.08 13:57:10
Kedves Regisztrálók, Kommentelők! Nézzétek meg, hogy ki a szerencsés nyertese a Designmánia gyönyörű Esprit Canna barna asztali lámpájának: Nagyházi-Valuch Márti  (fb) GRATULÁLOK és kérem a nyerteset, hogy küldje el az elérhetőségét az ilovemom.blog@gmail.com-ra,…..
Pataki Eta 2015.07.02 06:56:19
Az idei fürdőruha szezon sem maradhat el a legújabb trendek és fazonok bemutatása nélkül. Idén nem a testalkatunknak megfelelően szeretném Nektek prezentálni a legújabb trendeket - mert azt gondolom, hogy azzal mindenkinek tisztában kell lenni, hogy a saját alakjához mérten kinek…..
A nyári szezon nem telhet el a kerti party-k nélkül, amihez must have kiegészítő egy grillkészülék. Ebben a témában rengeteg termék közül válogathatunk, mégis azt gondolom, hogy ezt egy…..
Nemsokára költözünk, ezért mostanában a lakberendezési és dizájn témában rengeteg kutatómunkám van. Szeretem a praktikus, egyedi bútorokat, kiegészítőket, ezért biztos voltam benne, hogy a Designmania oldalát be fogom Nektek mutatni, mert imádom! Az oldalon ajándéktárgyak,…..
Pataky Ágivál még az ELLE-s divatszerkesztői pályafutásom alatt ismerkedetem meg, azóta már nagyon komoly babérokra tört...:) Lassan 10 éve dolgozik szabadúszóként fotózásokon, forgatásokon, divatbemutatókon, klipekben. Londonban dolgozott a Bobbi Brown A-Team sminkeseként,…..
Pataki Eta 2015.06.04 17:10:07
Szerencsére ma már rengeteg termék áll a hölgyek rendelkezésére az intim higiénia témakörében, ezért már csak a tapasztalatainkon múlik, hogy mi melyiket választjuk. Egy barátnőm ajándékának köszönhetően próbáltam ki a Softelle termékeit melyhez kapcsolódóan nagyon…..
Pataki Eta 2015.06.01 18:30:03
Nálam a gyereknap sem telhet el szuper meglepetések nélkül, ezért készültem Nektek egy kis meglepetéssel! Egy élményekkel teli szabadtéri program is alapja lehet a gyereknapnak, ahol egy menő lufi és egy finom vattacukor társaságában élvezzük a napsütést, de ha szeretnéd…..
Pataki Eta 2015.05.27 13:31:22
Minden nő szereti és követi a divatot, ám azt kevesen tudják, hogy a különböző szövetek és anyagok más-más tisztítást igényelnek. Képzeljétek el, hogy a P&G legújabb kutatása szerint, a nők az esetek 80%-ban a ruháik csupán 20%-át hordják, ami számomra megdöbbentő…..
Pataki Eta 2015.05.27 13:24:32
A Palmolive hisz abban, hogy a legnagyobb ajándékot a természettől kapjuk, ezért a megújult Naturals termékcsalád összetevői is a természet sokszínűségét hordozzák magukba. A gondosan összeválogatott természetes összetevők a legjobbat nyújtják a bőrnek: tápláló és…..
Pataki Eta 2015.04.02 10:48:22
Én már úgy várom a Karácsonyt , mint a gyerekek, nemcsak az ünnepi hangulat, a pihenés és a gyönyörű dekoráció miatt, hanem azért is, mert imádok ajándékozni! A kislányom, Lilien igazából mindennek örül mégis szeretem számára kiválasztani a legmegfelelőbb meglepetést,…..
Pataki Eta 2014.12.13 18:00:16