Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csimpifon91

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legfrissebb hírek szerint a Juventus csatlakozott az Arda Turan megszerzéséért folyó harchoz. A Barcelona csapatánál létszám felettivé vált középpályást a héten célba vette a Premier League két illusztris klubja, az Arsenal és a Chelsea is, így Arda Turan nagyon gyorsan Európa egyik legkeresettebb…..
Az Olympique Marseille futballistája, Michy Batshuayi elutasította a Juventus ajánlatát, illetve nemet mondott a Crystal Palace és a West Ham csapatának is, és a Chelsea ajánlatát fogadta el. A huszonkét éves támadó a bianconero együttes egyik legkomolyabb célpontja volt, miután az Öreg Hölgy…..
A Mundo Deportivo értesülései szerint az FC Barcelona mestere, Luis Enrique szívesen dolgozna együtt ismét egykori játékosával, Miralem  Pjanićcsal, akit a Juventus is szeretne szolgálatába állítani.  A bosnyák válogatott középpályás a római szerződésében rögzített 38…..
Csimpifon91 2016.06.01 12:28:01
@Nathas: Meg ugye ott vannak a fiatalok is, Rafinha felépült és 99% hogy jön vissza Denis Suarez is.

Bár megmondom őszintén ha cserébe Pjanic jöhetne a Barcába akkor abban a másodpercben odaadnám érte Arda-t....ahhoz képest amennyire vártam szerintem semmit nem dobott a csapaton, egy szürke folt, ha nem épp a padot koptatja. De semmit nem hozott a játékba.
Emellett 30 éves...nem tudom hány évet adunk neki hogy nagy nehezen beilleszkedjen.

Amugy egyszerüen nem értem, nem csak nálatok van ez. Mind a Barca mind a Juve egy elit óriásklub europában és mindkettő duplázott is. Ennek ellenére így nyár elején olyan büdzséről van szó mindenhol mintha egy középcsapat akarna költekezni.

Ennek ellenére pl egy középszerű lepra Man UTD hogy tud minden évben száz milliókat kiszórni...( bár tegyük hozzá így se normális aki oda megy, egy játékostemető az a hely, odamész hatalmas reménységként mert csábít a nagy név erre semmi nem lesz belőle)

Pjanichoz visszatérve én mindkét csapatban szívesen megnézném, de én sokakkal ellentétben Andre Gomesre is kiváncsi lennék Juve mezben, szerintem simán lehet benne potenciál.
Emerson mindkét klubnál futballozott, és erre alapozva azt tanácsolta a spanyol csatárnak, hogy alaposan gondolja meg, mielőtt visszatérne a Real Madridhoz a Juventus keretéből. A fiatal futballista az elmúlt két szezonban Torinóban kergette a labdát, azonban idén nyáron a királyi gárda élhet…..
Csimpifon91 2016.05.29 23:02:20
A nyári mercato felpörögni látszik, s szinte csak most röppentek fel a pletykák arról, hogy az FC Barcelona argentin veteránja, Javier Mascherano közel került a Juventushoz, az olasz és a spanyol sajtót már újabb, meglepő értesülések járják be. Szerda este a Cadena Ser számolt be róla elsőként,…..
Csimpifon91 2016.05.25 23:31:25
@FCB551: Ugy hogy fele amugy is távozik és/vagy egy 0:D
A Milan elleni kupagyőzelemmel lezárult az idei szezon, s kezdetét vette a nyári mercato, amely azonnal igen erőteljes pletykákkal borzolja a szurkolók idegrendszerét. Azt követően, hogy néhány nappal ezelőtt a Real Madrid próbálkozásáról olvashattunk, az olasz sajtó legújabb…..
Csimpifon91 2016.05.23 22:05:50
@venember83: Igen nagyon jól látod...(Barcas vagyok de egyre szimpatikusabb a Juve stílusa,játékospolitikája és felfogása is, remelem nem leszek kiutálva :D )

Jelen pillanatban teljesen agyhalott dolog lenne a Barcának rámenni Dybalara, az MSn 2-3 évig még tuti egybe marad és egyrészt sztem nem is akarna Dybala mögöttük padozni, másrészt a világ legnagyobb pazarlása lenne egy ilyen potenciállal rendelkező srácot padra pazarolni...nagyon szimpatikus a srác de jelenleg nagyon jó helyen van a Juvenal, jobb nem is lehetne neki. Barcába csatárként max pl Gameirot kéne hozni aki elég penge de már nem egy fejlődő tini.

Amit a védelemről írtál az pedig végképp teljesen jogos...kb a fele hátvéd kuka jelenleg...Vermaelen Adriano Douglas kapásból...Alves öregszik...Vidal egy fölös igazolás volt Mathieu meg max egy kiegészítő

Na mindegy, visszatérve Dybala még Barcás szemmel is maradjon szépen itt, tökéletes hely neki. Ugy látom a Juve a jövő zseniális fiatal csapatát építi. Remélem összejön Gomes, Pjanic, Isco,Berardi 4-esből minimum 2
A Tuttosport mai számában közölt pletyka szerint a Real Madrid kósza kísérletet tett a Juventus argentin tehetsége, Paulo Dybala leigazolására, s 70-80 milliós ajánlattal próbálkozott. Az ügyben most megszólalt maga az illetékes is, aki, ha lehet, még nyilvánvalóbbá tette azt,…..