Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skyrider

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Felmentette az emberölés bűntettének vádja alól Bakó Balázs rendőr őrnagyot szerdán a Pest Megyei Bíróság, aki 2006. január 24-én Vecsésen drogdílerek elfogása közben fegyverével halálosan megsebesítette az egyiküket - írja az MTI alapján az MNO. Ezt még értem, a…..
Sok mindent láttunk már a Fókuszban az évek során, de ez a két nappal ezelőtti riportjuk valahogy kimelkedik a többi közül. A csajom szerint már-már olyan, mintha élőszereplős South Parkot nézne ez ember, pedig csak a Zámbó családról szól, akik a csepeli munkásotthonban adtak…..
Fair Internet Pannon módra 2008.12.13 14:38:00
Megint mobilinternet. Úgy látszik nem csak a Vodafon ügyeskedik hanem a Pannon is. zoo8800 írása következik: Született egy hír az itcafé oldalon, miszerint korlátlan mobilinternet díjcsomagot vezet be a Pannon. Rögtön érdekelt, mert otthon nem elérhető egyéb internetforrás.…..
comment:com Kossuthnak élnie kell 2008.12.04 17:18:00
Ritkák az ilyen pillanatok, amikor a felismerés ennyire éles fénnyel világítja meg az igazságot. De most, hogy a Magyar Rádió kuratóriuma egyhangúlag támogatásáról biztosította Kossuthot,Petőfit, meg Bartókot, megint egyértelműen látszik, hogy a hülyeség tényleg…..
Megállt az idő a Fehérvári úton: Henriett bement a csomagjáért, és ott találta magát, ahol a párttikár szakad. Az illetékes dolgozó a délután hatos zárás előtt egy órával egyszerűen hazament, csomagot átvenni nem lehetett. Dühítő államimonopólium-horror…..
Úgy tűnik, a Google News és a YouTube mégsem ér fel a kínai kormány erkölcsi mércéjéhez. Múltkor már megemlékeztem az olimpiára készülő Kína kétarcúságáról. Szóval nem vicceltek a srácok, odafent, belenéztek ebbe a Google News meg YouTube micsodákba, és azt látták,…..
És még valaki kiakadt, amikor Szilágyi János oknyomozó újságíróként a független Fresenius Minőségvizsgáló Intézetbe látogatott, hogy kiderítse, az Arielnél semmi nem mos jobban. És most 20 százalékkal nagyobb kiszerelésben változatlan áron.Pedig Vitray még mélyebbre…..