Regisztráció Blogot indítok
Adatok
afs

92 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bajnoki szempontból lezárult a 2015/2016-os szezon: a 12 csapatos NB1-ben az Újpest FC a 6. helyezést szerezte meg. Lamentálás és elemzés helyett mi úgy gondoltuk, hogy a 33 meccsen megszerzett 46 pontról közzéteszünk egy statisztikát. Mert a számok makacs dolgok. Az alábbi "kimutatásban" az…..
Örültünk, hogy végre újra családbarát időpontban meccselünk. Annak kevésbé, hogy Fiola tisztán fejelhetett a kapunkba már az elején... A harmadik kiesőjelölt ellen is hátrányból kellett, hogy folytassuk, azonban semmi nyomát nem láttuk, hogy itt bárhogy is képesek lennénk az eredményen változtatni.…..
Miután a tökutolsó csapatok ellen 6 értékes bajnoki pontot elfelejtettünk megszerezni, most "csak" galériára futja...  Összefoglaló a meccsről itt található, de megtekintése kockázatos, mert a Vasas már emberemlékezet óta nem szerzett egy meccsen három gólt. Ellenünk sikerült. A védekezésünkön…..
Krisz képei a vereséggel zárult viharsarki kirándulásról:     Hajrá Újpest! Mindenhol csak a Lila!..
A kezdésre összesereglett 1.400 néző, köztük a kb. 250 vendég szurkoló pontosan tudta, hogy mik a prioritások: a Csabának életbevágóan fontos az NB1-es tagság kiharcolása, ellenben a kupa leljesen mindegy; a vendég Újpestnek pedig elsődleges a kupagyőzelem, de az elhullajtott bajnoki pontok miatt…..
Két dolog tartotta lázban a honi szurkolói lelket a héten: egyrészt az Eb-re történő szövevényes online jegyvásárlás, másrészt a zöldek csepeli vendégjátéka és létszáma. Minket egyik sem érdekelt úgy igazán, a miskolciak újpesti látogatása annál inkább. A Diósgyőr az utóbbi fordulókban egészen pofás…..
Első vidéki fellépésünk a Hűség Városába hívott minket. (A szombathelyi stadionátépítés időtartama alatt a Haladás albérletben játszik Sopronban.) Csapatunknak nem volt sok ideje a regenerálódásra, erre a hétközi meccsre. Az elmúlt fordulók sikertelensége után bíztunk a javuló formában, és az…..
Pontosan két hete ikszeltünk le a bunkerfoci ellen. Szenvedtünk, kínlódtunk a pályán és a lelátón egyaránt. Tehetetlenségünkben semmi többre nem futotta azon az estén. Sajnáltuk. Na de azon is túl vagyunk... és következett a bajnokság harmadik körének első mérkőzése, amelyen a kék-fehérek által…..
Legutóbb a Szusza Ferenc Stadionban - 2014 nyarán - egy felejthetetlen, utolsó percekben szerzett győztes góllal legyűrtük a Lokit. Akkori csodás találatunkat Simon Krisztián szerezte. Azóta még két ikszet értünk el Debrecenben, úgyhogy már nagyon ki voltunk éhezve egy Loki-verésre! Egy szenzációs…..
Megijeszteni sikerült az Újpestet, legyőzni azonban nem. Az NB3-as Újváros szerezte meg a vezetést a kupa odavágóján, végül azonban nagyon megáztak a sárga mezesek a Megyeri úti esőben: 8-1 lett a vége. A Lila gólszerzők: Andric (2), Balogh Bubu (2), Bardhi, Hazard, Mohl, valamint egy tiszaújvárosi…..
MINDENHOL CSAK A LILA Csatárcsel? 2016.01.24 16:21:00
Téli álmából éledezik a Mindenhol csak a Lila blog ezzel a rövid bejelentkezéssel. Megerősített hírré vált, hogy egy macedón válogatott csatárt igazolt az Újpest FC Viktor Angelov személyében, miközben Diagne helyzetéről nagy a hallgatás. A jelenleg is zajló törökországi edzőtábor fotóiból és…..
Győzelem! Legutóbb 2010. áprilisában örültünk ennyire az Üllői úton, akkor Kabát Péter góljával kaptuk el otthonában a Ferencvárost. Eltelt pár év, Kabát helyét azóta sok tekintetben átvette Dinnye/Mario, a légiós formába lendült, ontja a gólokat, az Újpest pedig a…..
A Grupiban jártunk, győztünk, szurkoltunk, tomboltunk és fotóztunk.     A képekért köszönet illeti Anikót és Kriszt. Hajrá Újpest! Mindenhol csak a Lila!..
Újra számolgathattuk a magunk mögött hagyott győzelmeket (Vasas, Békéscsaba, Honvéd és Haladás). Kijelenthető, hogy kezd összeérni Vignjevic mester sokadik újpesti gárdája is. Miközben a csapat szépen csendben húzta be a pontokat, addig az előttünk állók és az élmezőny…..
Fellélegezhetünk. Minden a helyére került a IX. kerületben. A lila a minőség színe. Köszönjük barátaink nevében is a régi-új szponzornak, a Telekomnak. Nagy kár, hogy nem a mondjuk derbi előestéjére, december 11-re időzítették a kedveskedést.     Köszönjük a…..
Szomoró, de nem voltunk jelen a Bozsik stadionban. Még szomorúbb, hogy rengeteg szurkolótársunk döntött úgy, hogy ők sem kísérik el a csapatot Dél-Pestre. Régen ez rangadó volt, ott kellett lenni. Régen a Kispest-Újpest meccs lefújása után még hetekig beszélgettünk a pályán…..
Látható volt ezen a szeles novemberi estén a nyűglődés. Az, hogy annyira hiányzott a ZTE elleni kupavisszagávó az Újpest játékosainak, mint őzikének az erdőtűz. Pedig a válogatott szünet után elméletileg még jól is jön egy rákészülő tétmeccs a fontos hétvégi bajnoki…..
Magyarország labdarúgó-válogatottja oda-vissza legyőzte Norvégiát, ezzel kikívta a 2016-os franciaországi Eb-n indulás jogát. A kontinensviadal 2016. június 10-én kezdődik. A csoportbeosztást 2015. december 12-én, az FTC-ÚJPEST derby napján sorsolják ki. A továbbjutást, a…..
2015. nov. 2.: Öregfiúk bajnokság 10. ford. Duna Cipő-pálya Újpest-Ferencváros 4-2 (3-0) A mérkőzés jegyzőkönyve itt megtekinthető. A helyszínen készült fényképeink közül:    Hajrá Újpest! Mindenhol csak a Lila!..
Ha az emlékeim nem csalnak, akkor a legutóbbi 2 békéscsabai fellépésünkkor (2003/04-es és 2004/05-ös idény) úgy látogattunk a Vihasarokba, hogy csapatunk azt megelőzően kimagaslóan alulteljesített. 2003-ban egy idegenbeli 1:0-ás siófoki vereséget követően, egy otthoni 2:1-es…..
Becsüljük meg az idegenbeli győzelmet, íme a békéscsabai galériánk: Hajrá Újpest! Mindenhol csak a Lila!..
Öt nap leforgása alatt két fontos győzelmet aratott az Újpest. Igaz, mindkettőt papíron gyengébb képességű csapat ellen... de ebben a játékban a kötelező győzelmek kicsikarása a legnehezebb feladat, és ezt az újpesti szurkolóknál jobban kevesen értik. Bajnokság:2015. okt. 24.…..
Hamarosan olvashatjátok a 13. fordulóban lejátszott Újpest-Vasas (2-0) szöveges beszámolóját is. Addig pedig íme a galéria a helyszínen lőtt fényképeinkkel. Akik a fotók helyett a számokat preferálják, nyugodtan pörrenjenek rá az InStat ingyenesen böngészhető magyar bajnoki…..
Pápa, Paks... Mikor ezek a csapatok megjelentek az első osztályban, ha jól emlékszem vissza, úgy vártunk ezeket mérközésket, hogy „Na de jó! Túrázhatunk egyet Paksra is, győzünk 2-3 góllal, behúzzuk a 3 pontot, aztán jöhet a következő megmérettetés. Jövőre meg úgyis…..
afs 2015.10.20 09:51:19
@törőfan: Érdekes felvetés! Mivel most a tabella legaljával játszunk 3 meccset, ebből hozni kell 7, de inkább 9 pontot. Ha ez nincs meg, akkor mehet Vignjevic...

De mégis ki a pék búbánatos lapátját hozzunk ide a címeres magyar edzőkeringőből? Kell az nekem, hogy egy Egervárit, egy Bozsikot vagy egy Bekőt kelljen eltűrnöm az újpesti padon?
Blogunk fotósa szombaton Pakson járt. A jó játékot és az újpesti győzelmet még ő sem tudta megörökíteni, ugyanis mindkettő elmaradt, de mindent megtett az ügy érdekében. Szóval itt van nekünk egy újabb vereség... és ezúttal már szóbeli szurkolói számonkérés is volt -…..