Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DonBandee

115 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A harmadik, egyben utolsó kanna-bőröndért lehet most versenybe szállni. Aki gázolajat szeretne vele eljuttatni repülőn, kézipoggyászként, az készüljön fel némi vegzálásra, meg arra, hogy a felnyíló fedélnél kifolyik. De pár gatyának, cserepólónak, notebooknak és fogkrémnek…..
Bő egy hónap telt el a legutolsó bejegyzésem óta, így gondolom ideje hagyni egy pár karaktert itt magamnak későbbre :) Sokmindenről nem tudok beszámolni, megkezdődött az őszi félév, annak rendje és módja szerint, semmi szokatlan, vagy különleges eseményt nem tudnék kiemelni.…..
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
DonBandee 2013.09.08 10:24:36
Szóval...igazából már idejét sem tudom,mikor írtam utoljára, de hogy még idén, az biztos.Viszont megtörtént az, amiről ha jól emlékszek, már írtam, ha mégsem, akkor itt az infó.Július 26-án szakítottunk Kittivel.Szóval már több mint egy hónapja vagyok "egyedülálló", de…..
Ahogy az a bejegyzés címében is szerepel, elég sok elfoglaltságom van mostanság. Így a félév második harmadában, az első ZH-k után sem lehet hátradőlni, ZH-k vannak minden héten, beadandók, jegyzőkönyvek, szóval elég kevés idő jut bármi másra a tanulás mellett. Na de…..
Rég volt már, hogy normális posztot írtam, aminek több oka is van. Egyrészt itt a koliban nagyon ritkán vagyok egyedül, és senki sem tudja, hogy blogom van. És szeretném, ha ez így is maradna. Másrészt nem igazán áldoztam rá sok időt, mert nem is volt sok, meg kedvem sem volt…..
Na mostmár tényleg belekezdek, csak bizonyos körülmények egyenlőre hátráltatnak az írásban. Pontosabban sosem vagyok egyedül, így elég nehéz megírni egy-egy posztot. De mint tudjuk,semmi sem lehetetlen, így hamarosan folytatom...
Mindenek előtt boldog új évet kívánok mindenkinek, aki esetleg erre téved.A múltbéli, és a közeljövő várható eseményei miatt felvetődött bennem a gondolat, hogy folytassam a bejegyzések írását. Szóval akit érdekel, nézzen vissza rendszeresen, hátha talál valami friss…..
A statisztikákból úgy látom, hogy valaki ránézett a blogra. Komolyan mondom, csodálkozom, de igazából nagyon szívmelengető érzés, hogy valaki még emlékszik arra, hogyan szerencsétlenkedtem annak idején :)Köszönöm! /És még mindig nyugodtan lehet kommentelni, írni, vagy akármi,…..
Na hát megint itt. A helyesírási hibákért előre elnézést kérek,mert nem nagyon figyelem a monitort, miközben írok. Ennek pedig az az oka, hogy megint úton vagyok a nagy Budapöstre, hiszen újra kezdődik a suli, 4. félév powa'. Kirobbanó örömmel fogadtam ezt az eseményt, legalább…..
Na hát akkor mindenek előtt boldog új évet mindenkinek így 2012 elején, legelső idei bejegyzésemben.  Tudom tudom, idejére sem emlékszem, mikor írtam utoljára, de hát ez van, ilyen a suli, elveszi az ember idejét a dolgoktól. Szerencsére túl vagyok mindkét vizsgámon (igen,…..
Meglepő, hogy valaki(k) még mindig olvassák a blogomat...Már egy jó ideje felhagytam a posztolással a suli miatt, egyszerűen nem volt rá időm, és mivel egy hét múlva matekvizsga,addig nem is lesz semmi újdonság...Inkább szurkoljatok,hogy sikerüljön :D..
Belsőség Titánok harca 2011.12.01 18:05:00
A világmindenség egyik fontos kérdésére kapunk választ ebben a pár másodperces videóban. Egyik oldalon a Bugatti Veyron, hivatalosan 1001 lóerős, 1250 Nm, összkerekes és 1890 kilós. A másikon a Koenigsegg CCXR, 1018 lóerővel, 1060 newtonméterrel, hátsókerék-hajtással és 1280…..
Na...megint itt. Tudom,hogy nagoyn régen írtam már, de valahogy nem jutott időm a posztolásra. vagyisj utott volna, ha szánok rá, de nem szántam, mindig csak halogattam, hogy kéne írni,kéne írni, na de majd hétvégén ha hazamegyek, vagy majd,ha este lesz egy kis időm, szóval mindig…..
Lassan azt is írhatnám, hogy új blogot kezdek, annyira régen írtam már. Ennek oka egyrészt az idő hiánya volt, másrészt meg az emberiség kezdete óta létező PatóPálos "Ej, ráérünk arra még!" gondolkodásmód, ami nálam valahogy úgy jött ki, hogy "áhh, most…..
Mivel múlt hétvégén a BMW meghívására részt vettünk a brünni Superbike VB fordulón, már az induláskor sejtettük, hogy hazafelé jövet lesz valami meglepetés a táskánkban a nyájas totalbike olvasók számára. Az Alpha Racing csapat a BMW partnereként indítja versenyzőjét a…..
Hát jah, már április eleje óta nem írtam, de egyszerűen nem volt rá időm. Egyrészt ott volt a suli, rengeteg ZH év közben is, másrészt meg Sanyi mellett nem nagyon akartam próbálkozni vele. Elmesélni sem tudom, mi minden történt azóta, konkrétan leírni meg nem is akarom, mert…..
A statisztikákat figyelgetve látom,hogy mostanság kicsit megugrott a "nézettségem", aminek persze felettébb örülök :)Lassan jelentkezek új posztokkal is, csak most így félév vége felé szabad percem nincs, annyi zh van...de igyekszek :)Viszont lenne egy kérdésem: Gyarló…..
Azt se tudom, hol kezdjem ezt a posztot...most éppen Kittyvel vitatkozunk-beszélünk, de úgy érzem, teljesen felesleges, mert holnap kezdődik az egész újra...De akkor kezdjük ott, hogy miközben felfelé utaztam, a szokásos autópályás pihenőnél megállva felhívtam Ivettet, gondoltam…..
Újra itt, újra buszon, újra úton...Vasárnap délután van, péntek óta nem telt el sok idő, de azért gondoltam írok valamit. Szóval ott hagytam abba, hogy hazafelé jövök a vonattal. Sikeresen megérkeztem Nyíregyre, elértem a buszt is, gondoltam nem ülök le,pedig lett volna…..
Na megint én vagyok az. Tudom,hogy már régóta nem jelentkeztem, de ennek több oka is van. Egyrészt hétvégén fennmaradtam, mert pénteken 4től még matek Zh volt, másrészt meg ez a hetem is eléggé "összetett" volt, hiszen egymás után 3 írtam Zh-t mobil gépekből,…..
Na megint ittvagyok. Újra a buszon, újra úton Pestre, egy újabb hét kezdetén. És hiába van márc. 15, hiába a "hosszú hétvége",a pénteki matek zh és a szombati tanítás miatt ugyanúgy 4 napot fogok suliban lenni, mint ha "normális" hetem lenne. Csak egy…..
Naszóval... kezdjük el megint. Hétfőn írtam utoljára, szóval úgy gondoltam ideje már valami friss ropogós posztot tenni a mélyen tisztelt olvasó közönség elé. Ez a hét is eltelt, most a buszon ülök, megyek vissza Pestre, szóval időm mint a tenger. Múlt hétvégén nem jöttem…..
Február vége van, az utolsó bejegyzés a születésnapomon volt, úgyhogy itt az ideje már a következőnek. Szóval a legutolsó bejegyzésem idején még nem tudtam, hogy nem kapok kolit.Mert hát ugye nem kaptam, amit február 5-én, szombaton közöltek, és kedd délig ki kellett…..
Húsz éves lettem én,meglepetés e közlemény.Bár nem más, csak egy poszt,Lényegében nem szoroz, nem oszt.De van ám e sorokra más okom3 éve kezdtem írni a blogom :)És igen, ahogy olvashatjátok, már 3 éve, hogy imitt-amott mikor milyen rendszerességgel írogatok ide. nem szeretném…..