Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnnS

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég veszélyes utolsó bejegyzésnek meghagyni egy olyan címmel összerakott tákolmányt, amit egy öreg alkesztól hallottam valamelyik kocsmában. Nem éppen tükrözi az én véleményemet. De ez van, nem volt kedvem írni azóta. Amikor meg volt, akkor a városban döglődtem valamelyik italellátó mélyén és olcsó…..
Nem volt a mai egy egyszerű nap. Reggel vizsgáztam, túléltem, ment a vonat is, odaértem, hazajöttem. Utána ilyenkor enyém a nap, pihenek, netezek, tehát semmi értelmes dolgot nem csinálok. Ahogy egyre jobban elmerülök az internet mocsarába, mindig sikerül valami hatalmas marhaságot találnom, amin…..
Holnapelőtt Kérdések part twee 2015.08.20 00:48:50
EGYEBEK Társaságkedvelő ember vagy? Többnyire az. Ha egyedül maradok, akkor összebarátkozok emberekkel, és mesélek. Meg ők is nekem. Abból szoktak kisülni érdekes dolgok, kalandok. Kocsmák hátsó padjai. Aztán van, amikor elegem van mindenkiből, felbasz a sok józan ember, zavar…..
Néha kalandozok ezen a blog.hu nevezetű csodán, bár sokáig nem jutok. Ha valaki jobban ír, mint én, akkor azért, ha meg bénán és hülyeségekről, akkor meg azért nem olvasom el. Egyszer-kétszer azért belefutok jókba is, na ez most nem így történt, viszont megtetszett az a bugyuta…..
Szóval a mai napom jól indult, a barátaimmal hülyültem, aztán nem írom meg mért, azt sem, hogy mivel, de Sötétke elszúrta a napom. Nagyon. De megint(mint mindig) kutyasétáltatás közben (imádom hogy van kutyum :D ) rájöttem hogy nem húzhatom fel valakin magam akinek nincs…..
Kint állunk, kint a hall-ban. Nagy nehezen kerítettünk egy bárasztalt, szék már sajnos nem járt hozzá. Így állunk, mint a lovak. Szerencsére magas az asztal, lehet rajta könyökölni. Azért is jöttünk ki a teremből, mert itt lehet dohányozni. Egyik cigaretta gyullad a másik után.…..