Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pzm

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Formula-1-ben már jó ideje megszokhattuk, hogy egy csapatban alapesetben két pilóta versenyez, ez legfeljebb sérülések vagy szezonközi versenyzőcserék miatt változhat. De nem volt ez mindig így, a hőskorban annyi autót indíthatott egy csapat, amennyit bírt, gondoljunk csak a…..
A címben szereplő mondat (vagy valami hasonló) az évnek ebben az időszakában sűrűn elhangzik, vagy hangosan, vagy csak fejfájós gondolatként. Sajnos biztos tippet én se tudok adni, de a blog nevéhez hűen „gondolkodni” segíthetek. Első, legfontosabb szabály, hogy lásd be, hogy…..
Magyar Opera Opera Linuxra 2014.12.03 18:06:54
A 26-os verzióval Az Opera végre visszatért a Linux világába. Vagy mégsem? Nem teljesen. Ubuntu Jelenleg az Opera hivatalosan csak az Ubuntut és az Ubuntu alapú rendszereket támogatja. A jövőben ez változhat. Ennek ellenére az új Opera több disztribúcióra is elérhető, mivel a…..
A béta csatornára átkerült fejlesztések Új navigációs sáv az új kezdőlapon (Jelenleg nem lehet oldalra vagy felülre rakni.) Fül menü (Csak akkor jelenik meg a gombja, ha legalább 5 fül meg van nyitva.) Újabb Chrome API-k. A fejlesztői csatornán maradt…..