Regisztráció Blogot indítok
Adatok
André Goodfriend

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megható és reményt keltő beszédet mondott II. Erzsébet vasárnap este. A megszólalás központi témája az volt, hogy "a szebb napok vissza fognak térni", ha "közösen, önfegyelemmel és kitartással" küzdünk.  A beszéd egyik legkedvesebb pillanata az volt, amikor Erzsébet királynő felidézte: 1940-ben…..
André Goodfriend 2020.04.06 12:25:11
Végigélni egy kapcsolat minden mozzanatát a nagy nyilvánosság előtt: átlagemberként nem is gondolunk bele, mennyire fárasztó lehet. A nyilvánosság ugyanis hat a kapcsolatra, és ez alól nagyon nehéz kivonni magát egy-egy ismert párnak. Nádai Anikó Aurélióval való szakítása után fogalmazta meg: mivel…..
André Goodfriend 2018.05.25 10:23:11
Ennél jobb hírt nem is kaphattunk volna tegnap, de tényleg. Két új szereplővel folytatódik a Viasat 3 trashrealityje, amit persze ők nem tartanak annak, de persze az, hogy az istenbe' ne lenne az a magukról milliós bugyikat letépő nőkről szóló valóságshow. A második évadot új cég gyártja, a…..
André Goodfriend 2018.03.23 20:21:41
A Blikk közölte az örömhírt, azaz azt, hogy a fent dokumentált Sajnálatos Esemény ellenére Magdi anyus, a Barátok közt ikonikus házmestere, még azazabb Fodor Zsóka, visszatér a sorozatba. A nézettségi versenyben egyre nagyobb kihívásokkal küzdő szappanopera alkotóinak valóba ki kell ötölniük valamit…..
André Goodfriend 2018.03.14 13:34:07
Beizzította kampányát a DK. Ott ütik a kormányt, ahol a legjobban fáj, és ahol a társadalom többsége Orbánék ellen van.  Miközben lassan az összes ellenzéki párt egymással van elfoglalva és fűtött tévéstúdiókból üzenget a másiknak, addig Gyurcsány - úgy tűnik - megtalálta a Fidesz-rezsim gyenge…..
André Goodfriend 2018.01.13 10:52:40
FALANSZTER Hitler óriáságyúja 2017.04.12 16:04:07
Valóban megfordíthatta volna a V-3 szuperágyú a háború szekerét? Műszaki zsenialitás, vagy egy katasztrofálisan rossz elképzelés alapján született meg a nácik szuperfegyvere? Hitler szuperágyúja. (Grafika: Falanszter.blog.hu)..
André Goodfriend 2017.04.13 12:04:37
Az utóbbi időben úgy tűnt, hogy az HBO nem fogja folytatni Nic Pizzolatto nagy sikerű sorozatát, a két évadot megélt True Detective-et. Most viszont az Entertainment Weekly egy olyan pletykát hozott le, ami szerint mégis van értelme reménykedni a harmadik évadban. ..
André Goodfriend 2017.03.28 09:35:34
Az Amerikai Tudományos Akadémia (National Academy of Sciences, NAS) most publikált jelentése meggyőző bizonyítékokat talált arra, hogy a kannabisz eredményesen alkalmazható gyógyszerként...
André Goodfriend 2017.01.16 18:32:20
A Társaság a Szabadságjogokért százszor hasznosabb az országnak, mint Németh Szilárd és a többi élősködő fideszes valaha is lesz. Pár éve történt Budapesten, hogy egy külvárosi kerület úgy döntött, minek fenntartani a kerület óvodáinak-iskoláinak külön konyhát, szerencsésebb odaadni egy olyan…..
Minden évben felkúrja az agyát az ember a 90 fős HFPA díjkiosztóján, azon, ahol tavaly a legjobb vígjáték/musical kategóriában az a Mentőexpedíció nyert, ami ugye arról szólt, hogy egy pali a Marson ragad és a saját üröülékében termeszt krumplit. Jó, ha így nézzük, akár valami eszement vígjáték is…..
André Goodfriend 2017.01.09 12:25:08
Van az angolban egy pompás kifejezés, a screen presence. Ez, a magyarul nagyjából színpadi jelenlétnek fordított dolog azt takarja, hogy a színésznek megvan a karizmája, modzsója, mindegymije (benne van az X a faktorból) ahhoz, hogy amikor képernyőn van, nézzen ki bárhogy, sminkeljek bárminek,…..
André Goodfriend 2017.01.08 19:44:39
Az addig rendben van, hogy Carol diós-mogyorós-dinnyés sütit süt majd és biciklivel viszi el őket Ricknek, aki a tornácon várja, lámpafény mellett, de minek a dinamit? És ki önötte betonba a zombit? Kommentekben várjuk a megoldásokat. Nagyon. A hetedik évad február 12-én folytatódik...
A Heti TV nevű zsidó közösségi csatornánál folytatja Bánó András, írja a Breuerpress. Az ATV Híradójának eddigi főszerkesztője a megbízatása lejártával Európa első zsidó közösségi tévéjénél folytatja, ahol februártól rögtön három műsora is lesz. Bánó nem az első ismertebb név, aki otthagyja a…..
André Goodfriend 2017.01.06 22:46:40
A Star magazinnak nyilatkozott a TV2-től decemberben elküldött Gaál Noémi, aki azt mondta, hogy ahhoz képest, hogy 19 évet húzott le a tévénél (előtte a köztévénél volt 1990-1997 között), hidegzuhanyként érte a dolog: A csatornánál az utóbbi időben sok változás ment végbe, én pedig ennek a…..
Túlságosan nem kell képben lenni a médiával ahhoz, hogy még a leghétköznapibb ember is lássa, mennyire nívótlan, amit a TV2 tudósítás és híradás címen művel, erre szinten minden héten van valami durva példa a hajléktalan riporttól Juhász Péter karaktergyilkossági kísérletén át egészen Terry Black és…..
Facebook-bejegyzésben kiáltja az éterbe bánatát és elkeseredését az ATV vezére. Oka természetesen Kálmán Olga váratlan távozása...
André Goodfriend 2016.12.19 20:24:17
Lassan ott tartunk, hogy nincs olyan nap, amikor nem jön valami műsormegszűnéses, kirúgásos, felmondásos hír a TV2-től. A mait az Origónak (kinek másnak, ugye UPDATE: mert ők kérdeztek rá, azért) elküldött sajtóközleményben szállította a csatorna: megszűnik az Aktív, a csatorna termékelhelyezéses…..
André Goodfriend 2016.12.18 21:29:22
Úgy tudjuk, Pachmann Péternek ténylege elege lett a Tényekből, pontosabban abból a vállalhatatlan izéből, amivé Kökény-Szalai Vivien vezetése alatt lett a műsor (ami ugye eleve nem indult BBC híradói magasságokból, csak a tisztánlátás végett) és hamarosan feláll a műsorvezetői székből. A Mokkában…..
Szigethalmon működik egy kábeltévé, a PR-Telecom Zrt., akik valamiért úgy döntöttek, hogy hetvenezer előfizetőjüknek ha ennyi nem volt elég a Hír TV-ből, akkor szar ügy, bocs, ők most kiveszik a csomagjukból Simicska Lajos hírtévéjét és majd adnak helyette pornót. Nem mondom, hogy értékét…..
Véget ér az HBO újonc sorozatának, a Westworldnek az első évada. A tovább után spoileresen tárgyaljuk ki a finálé eseményeit...
Néha van az úgy, hogy egy sajtóközleményt érdemes teljes terjedelmében, kommentár nélkül lehozni. Na, ez most van. Tájékoztatunk benneteket, hogy a Petőfi rádió soha nem kereste, és soha nem tárgyalt Balázsékkal a Morning Show kapcsán. Mindvégig ismertük Sebestyén jellemét és közmédiával…..
Bochkor Gábor élő adásban alázta meg kolléganőjét, Bella Gabriellát, aki nem is fejezte be a reggeli Önindítót - számolt be a Blikk. A kaszi népcsoportról értekeztek, akiknél a nők hordják a nadrágot, és elnyomják a férfiakat, amire a két férfi rádiósnak (István Dani volt a másik), egyből…..
André Goodfriend 2016.12.01 21:01:32
Egy "ez jön 2017-ben az HBO-ra"-videóból vannak, amit egyelőre nem tettek ki a netre, de amit megtörténik, megosztjuk. A képek elég semmitmondók, ahogy kell, Arya hacukája viszont király...
André Goodfriend 2016.11.29 17:37:23
Az infó az ugrás után jön. Még vissza lehet fordulni...