Regisztráció Blogot indítok
Adatok
New York Bagel

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
New York Bagel, 1134 Budapest, Váci út 39.- gasztro teszt  és kritika Mi lehet kellemesebb egy esős, hideg hétköznapon, reggel 7-kor, mint egy finom bagel! Mindez egy saroknyi Amerikában, a Váci úton! Ennek az üzletnek pont itt kell lennie, nem vitás. Mintha tényleg Ámerikában…..
New York Bagel 2014.12.10 17:31:41
@Norman Nailer: Köszönjük a visszajelzéseket. Ahol tudunk, igyekszünk fejlődni. Vendéglátós múlt nélkül vágtunk bele a New York Bagel megvalósításába és mindössze 1 hónapja vagyunk nyitva. Az elején - ahogy akkor hirdettük is - próbaüzemben működtünk. Az elmúlt egy hónap nagyon intenzív munka és tapasztalatszerzés volt számunkra, és ez idő alatt sokat változott a bolt, a kínálat és az árképzés is. Persze vannak még gyermekbetegségek, éppen ezért szívesen veszünk minden jobbító szándékú megjegyzést. Az általad említett kritikát mi magunk is megfogalmaztuk és változtattunk már:
- vannak fix áras "star" szendvicseink
- rengeteg krémsajtot teszteltünk. El sem hinnéd, hogy két ugyanolyan márkájú és típusú krémsajt is lehet eltérő minőségű. Ezt mi sem akartuk korábban elhinni… A lényeg, hogy már nem folyik.
- a chocolate chip cookiet egyesével áruljuk, és vannak új finomságok is!
- menü "szendvics combo" néven fut
- ez a New York Bagel valóban nem a régi felélesztése, ez a név egyébként egy bagel típust jelöl. Viszont többször konzultáltunk a régi New York Bagel csapattal. Ezúton is köszönjük nekik a támogatást!

Reméljük visszajössz, hogy minderről meggyőződhess!