Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anartia

10 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zirowe lefoglalózta a kiválasztott tévét, jelezte hogy pontosan mikor megy érte, de a megbeszélt napon csak egy anyázós alkalmazott fogadta. A hetedik bekezdés végére megkapja, de akkor jön még csak a java!Idén októberben vettem egy zsír laptopot, amint van hdmi kimenet, és elbírja…..
Anartia 2008.12.19 12:46:50
comment:com Szóviccsztárok 2008.10.02 13:30:00
Hogy vegyük fel a flitteres szmokingot, kocogtassuk meg a reflektor fénykörében felállított mikrofont aztán tényleg küldjük el őket a picsába? De úgy igazán, szimatszatyros bölcsészezzünk, meg brókerezzünk habzó szájjal, sőt még szexuális aktus közben ábrázolt…..
A Pillangó szárnycsapása Vacsora 2008.07.22 15:53:00
Tudod te mi az erőszak? Nem hiszem, különben nem kérnéd nap mint nap, hogy főzzek neked, mossak rád és takarítsak. Azt mondod konvenciók. Én pedig azt, hogy forradalom. Most is főzök. Neked. Már keverem a mérget, ízleni fog. A bosszú pillanata már szinte tapintható közelségben…..
Neked semmi sem szent? Kérdéseddel mit sem törődve, játszom tovább. A frissen vetett ágy kellemes tapintása. Az ujjaim szinte maguktól mozognak testemen. Mélyen a szemedbe nézek. Nem hallod? Kirohansz a szobából. Halk nyögésemre azonnal visszatérsz. Egy újsággal a kezedben,…..
Álmodom. Lebegek a város fölött. Alkony, imádom. Minden áll, minden csendes. Egy ismeretlen dalt dúdolok. A szendergő város is ezt dúdolja. Kellemes. Megpillantalak odalent. Te is csak egy vagy a sok közül. A sok közül te vagy az az egy. Odalebegek hozzád. Fekete vagy, mint az ég a…..
Neon. Éjszakai pillangó, vándor vagyok az éjszakában. A város egy műterem: szemlélődöm.A parton sétálva éjszakai futók haladnak el mellettem. Megcsap az izzadtságszag és a parfümök vad kavalkádja. Hirtelen ismerős szagot érzek, vér. Leülök egy padra, és bámulom a…..
Orromat az orrodhoz érintem. Mosolygunk. Ujjammat finoman végighúzom arcodon. Játszom a játékot, melyet egyesek szerelemnek hívnak. Nincs rá megfelelő szavam, nem is keresem. Elkapod csuklómat és szorosabbra fonod másik karod a derekam körül. Érzem, ahogyan éget, érzem, ahogyan…..
Hajnali öt. Minden nap, mindig, újra és újra. Kilépek a konyhába. Fájdalmas a csend. Az ablakon kinézve merengek. Pirkad. Már hallom a madarak csicsergését, majd a neszt mögöttem. Nevetsz. Szüntelenül, vidáman. Lassan hátrafordulok. Mikor megpillantalak, elnémul minden.…..
Könnyeimet elnyeli a tenger sós víze. Hazatérnek. Meredten bámulom a felszínen táncoló fények játékát. Más már nem maradt nekem. Elhagytál, ahogyan az erőm is most. Sikítanék félelmemben, de már késő. Zsibbasztó, fekete, hideg. Simogatja a bőrömet, alattomos, engem akar.…..
hogyvolt House 3x14 - Érzéketlen 2008.03.06 10:31:00
A harmadik évad Valentin napi epizódja ez, de aki ennek kapcsán rózsaszín plüssszíveket, masnival átkötött cuki csomagocskákat, halkan elsuttogott szerelmes szavakat és gyertyafényes vacsorát vizionál, az rohadtul eltévesztette a házszámot. Házdokinál egészen másról szól ez a…..
Két kávé rendel! -kurjantotta el magát. Az egész kávézó megállt egy pillanatra, fejek egész hada fordult az irányunkba. Kényelmesen hátradőlt majd rágyújtott. Tudta, hogy utálom a dohány szagát, a füstöt, mégis, a szokások rabja volt, nem tehetett másképp. Lassan a kávézó…..
December. A hó ropogása, a kristálytiszta levegő. Az éjszakában világító lámpák sárgára festik a fenséges fehéret. Szaporán lépkedek, nehogy elkéssek a baráti találkozóról. Zihálok, sírok. Vágyom az érintésére, a forró leheletére, amelyet egyszer a bőrömön éreztem.…..
A Pillangó szárnycsapása Kezdet 2008.01.31 15:01:00
Nem is tudom mikor kezdődött... talán mikor az autó belém csapódott és én tehetetlenül repültem az út felett. Hirtelen minden nagyon lelassult. Láttam, ahogyan szilánkdarabok és vércseppek repülnek mellettem. Láttam az út szélén álló emberek rémült arcát. Láttam a csodás…..