Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vizi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este Fábry Sándor a HírTv-ben járt, és kinyilatkoztatott. Megmondta a frankót, hogy Ókovács Szilveszter, a nemzeti oldal legjobb Bundesliga-feje meg sem tudott szólalni áhítatában. Egyrészt jó hír, hogy Fábry, például Hajós Andrással ellentétben jól látja a saját…..
Vizi 2006.11.01 13:45:53
polgári értelmiségi: érdekes, azt mondani, hogy ilyen nincs is, mert nem egy objektív fogalom, amiről meg lehetne mondani, hogy milyen feltételekkel számít valaki annak. Ilyenkor talán alkalmazhatnánk a legegyszerűbb szabályt: az ha, annak vallja magát... :-)

Árpádsávos zászló: az Árpádház zászlaja volt a piros-fehér/piros-ezüst (tökmindegy, előbbi a zászló utóbbi a címer változat) nem hiszem, hogy a zászlót kéne megbéályegezni olyan dolgok miatt, hogy mondjuk aki lobogatatja az LEHET, hogy antiszemita. Azt a zászlót sokan lobogatatják, és lobogtathatnhá a baloldli magyar is, de a baloldali magyarnak nem nagyon szokása bármilyen magyar jelképet lobogtatni. Nem igazán értettem sose, hogy ez mért jó a baloldali magyarnak... :-)

A legtöbb országban a baloldali politikai rendezvényeken ugyanúgy lengetnek, meg himnuszt énekelnek, mint a jobboldalin. De nálunk a nemzeti az fasiszta-antiszemita lehet könnyedén, ha a baloldal úgy akarja gondolni. Érdekes.

Tüntetők/forradalom: a mainál sokkal magasztosabb és összehasonlíthatatlanul nagyobb történelmi események utcai mozgásaiban is ugyanúgy ott volt a rongáló csőcselék (lásd 56 vagy 48). Ezeket az elemeket soha nem lehet kiszűrni egy utcai demonstrációból, ha ott akarnak, lenni ott lesznek. Ez nem jelenti azt, hogy a demonstrációknak ne lehetne értelme, ennek is van Gyurcsány távozását követelni eléggé vállalható cél, amiért akár azt utcán is lehet demonstrálni.