Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lord of the Fing

10 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ötvenezer forintos pénzbírságot és öt büntető pont levonást szabott ki a rendőrség arra az autósra, aki januárban a VII. kerületben nagy sebességgel kis híján elcsapott egy kerékpárost. Az esetet a bringás fejkamerája rögzítette, így volt bizonyíték is: a sofőr…..
A low-cost airlines fórumon indult "reptérbörze" eredményeit összefoglalandó íródott ez a remélhetőleg folyamatosan frissülő, 4 részes bejegyzés, épp 115 olyan reptérrel, ahol európai fapados cégek (is) járnak. Összeszedtük azokat a paramétereket, amelyek utasként fontosak számunkra egy…..
PTinfo Itt van Szeged új villamosa 2011.10.01 12:39:00
Csütörtök éjszaka megérkezett Szegedre a város első, teljes hosszban alacsonypadlós villamosa. A város épülő,megújuló villamoshálózatán az új, PESA gyártmányú kocsik - melyből még nyolc fog megérkezni az elkövetkező hónapokban - olyan színvonal emelkedést jelentenek…..
Lord of the Fing 2011.10.01 20:22:02
Lord of the Fing 2011.10.23 11:14:16
@Milkabika _: Mégsem fehér. Végre sikerült nappali fényben is megtekinteni, amint a kocsiszínben, az egyik csarnokban ácsorgott.
Priscin belefutott a feltehetőleg pont a nem bennszülöttek szivatására kitalált kedvezményes (20 forinttal olcsóbb), kizárólag 13.00-ig érvényes buszjegyekbe:Tegnap (2011.08.05) kicsiny családommal vonattal érkeztem Nyíregyházára rokonlátogatóba. Hosszú évek óta nem jártam…..
Az utóbbi időben, főként az AF 447-es tragédiájával kapcsolatban, sokat beszéltünk a zivatarokról, a villámcsapásokról, s azt is megállapíthattuk, hogy hozzátartoznak a repülés mindennapjaihoz. Bizonyítékként íme egy remek videó, amely egy Fokker 100-as…..
Lord of the Fing 2011.05.31 14:51:28
PTinfo Buszsáv vagy BRT? 2010.04.08 08:24:00
A hazai buszsávokról mindenkinek van némi ismerete azt hiszem, egy adott szakaszon nem tesznek mást, mint a forgalom többségét kitiltják, ezáltal biztosítva a buszok gyorsabb haladását. Vannak persze fejlettebb variációk, ilyen lesz például az újszegedi hídfőben átépülő…..
Végre, végre, végre! Újra jár az 1-es villamos Szegeden! Ám sajnos meg kell jegyeznünk azt is, picit magyar módra indult el. Több hónapot csúszott ugyanis a felújítás. Ennek részben oka volt az időjárás, részben az is, hogy Szeged közműtérképei – hogy is mondjam szépen…..
 Jegyzőkönyv A Közlekedési Emléktár Alapítvány Kuratóriumának 2008. november 2-i üléséről Az ülés helye: Szeged, Zrínyi utca 2. (Boci Tejivó) Jelen vannak: Csüllög Imre, a kuratórium elnöke Bóka Krisztián László, kuratóriumi tag Nagy Mihály, kuratóriumi tag…..
 Jegyzőkönyv A Közlekedési Emléktár Alapítvány Kuratóriumának 2008. október 4-i üléséről Az ülés helye: Szeged, Zrínyi utca 2. (Boci Tejivó) Jelen vannak: Csüllög Imre, a kuratórium elnöke Bóka Krisztián László, kuratóriumi tag Nagy Mihály, kuratóriumi tag…..
Jegyzőkönyv A Közlekedési Emléktár Alapítvány Kuratóriumának 2008. április 12-i üléséről Az ülés helye: Szeged, Zrínyi utca 2. (Boci Tejivó) Jelen vannak: Csüllög Imre, a kuratórium elnöke Bóka Krisztián László, kuratóriumi tag Nagy Mihály, kuratóriumi tag Ádok…..
A Közlekedési Emléktár Alapítvány Kuratóriuma ülést tart, melynek helyszíne: Boci tejivó (Szeged, Zrínyi u. 2.), időpontja 2008. április 12. 16 óra. A kuratóriumi ülés nyilvános, azon minden érdeklődő részt vehet. Tervezett napirend:…..
Jegyzőkönyv A Közlekedési Emléktár Alapítvány Kuratóriumának 2008. március 8-i üléséről Az ülés helye: Szeged, Zrínyi utca 2. (Boci Tejivó) Jelen vannak: Csüllög Imre, a kuratórium elnöke Bóka Krisztián László, kuratóriumi tag Nagy Mihály, kuratóriumi tag Lantos…..
Jegyzőkönyv A Közlekedési Emléktár Alapítvány Kuratóriumának 2008. február 9-i üléséről Az ülés helye: Szeged, Zrínyi utca 2. (Boci Tejivó) Jelen vannak: Csüllög Imre, a kuratórium elnöke Bóka Krisztián László, kuratóriumi tag Nagy Mihály, kuratóriumi tag Az…..
A februári Indóházban megjelent alapítványunk megalakulásáról egy rövid híradás, melyet ezúton is szeretnék megköszönni a lap munkatársainak. Remélhetőleg ez az együttműködés folytatódni fog, és a 656-ossal kapcsolatos munkánk állásáról az újság hasábjain…..
Néhány szó a támogatói fokozat tervezetéről.E kezdeményezés célja, hogy valamilyen szinten megpróbálja szorosabbá tenni az alapítvány és az őt támogatók kapcsolatát. Az ötlet megfogalmazásához mintaként a NOHAB-GM Alapítvány hasonló kezdeményezése szolgált, azonban…..
2008. február 9-én 16:00 órakor a Közlekedési Emléktár Alapítvány kuratóriuma kuratóriumi ülést tart, melynek helyszíne Szeged, Zrínyi utca 2. (Boci tejivó). Az ülés nyílvános, azon minden érdeklődő részt vehet.Tervezett napirendi pontok:1. A 2008. évi feladatterv…..
Szeretnék mindenkit üdvözölni frissen indult blogunkon, melyen minden érdeklődő figyelemmel kísérheti a Közlekedési Emléktár Alapítvány életének fontosabb történéseit. Nem honlaphelyettesítőnek szánom ezt a blogot, inkább olyan kommunikációs felületnek, ahol lehetőség…..