Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SugarPigLia

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megtörtént az Akadémián az első nemi aktus, nem találjátok ki, hogy kik voltak az elkövetők. Hát persze, hogy nem Dávid és Zita. Pásztor Anna is bejön, és az elhált éjszaka miatt tetőzik a szerelmi dráma, az énekesek pedig idő előtt eljutnak karrierjük csúcsára, egy Iván által rendezett falunap…..
Picsába a fogadalmakkal, ma mindenkiről leírom, hogy mennyire néz ki hülyén, szóval Ördögh Nórit ma nagyanyámnak öltöztették, oké, a negyvenes évekbeli nagyanyámnak, de akkor is. Még Majka is reménykedik abban, hogy leszakad róla a ruha, és csak igazat adni tudok: jót tenne a műsornak. Elhangzanak a…..
Iván bekeményít, és kiganajoztatja a lakókkal Augiász istállóját. Nem látjuk őket túl gyakran takarítani, úgyhogy jegyezzük meg a látványt. Aki viszont arra vár, hogy Barbi wc-pumpát ragad, és csinos kis seggét riszálva nekiesik a fürdőszobának egy pár gumikesztyűben,…..
Na, párválasztunk ma este, mondja az agyagból összepakolgatott rémember a csuklóján két órával, ezt baszki magyarázza már meg valaki. Mer’ fussa? Nem bízik az egyikben? Vagy miért? A tisztást, ahol a felkonfokhoz beáll, lassan jobban ismerem, mint a debreceni Csapó utcát, pedig…..
Elérkeztünk az abszolút érzelmi mélyponthoz a játék során. Amikor a gyűlölet átható savanyú rothadásszaga tölti be a levegőt, és mindenki legszívesebben szembeköpné azt, aki vele először szembejön, mert jelenleg nincs a világon másik hat ember, akivel kevésbé szívesen…..
SugarPigLia 2015.01.29 22:52:43
SugarPigLia 2015.01.29 22:53:17
A Szuperkontentet termelő iskolahét véget ért, Dennis lett a kiválasztott, viszont az paréj lerészegedésbe és a tanárok vegzálásába torkolló bankettről eddig egy szó nem esett, de még Dennis kiskorúvá degradálása sem kapott egy ötperces bejátszót, így most jó szerivel ezek…..
Megint Lilával kezdünk, dzsungelhéttel, no meg azzal, hogy kire illik legjobban az állatneve. Én special Varacskosdesznyóra tippelek, de ne rohanjunk előre, majd a végén meglátjuk. Mindenesetre a Ki Mit Tud nyertese elviheti a fődíjat, a kocsit, a kecót, meg a 12 millát,  na jó nem,…..
SugarPigLia 2015.01.09 22:46:14
@Admiral_General_Aladeen: Pont tegnap filozofáltam ez(v)en. :)
Ha nem látom a tegnapi adást, el sem hiszem, ami történt benne, de haladjunk szépen sorban. A kedves kommentelőknek köszönhetően már tudjuk, hogy Dóri tetkóján a “natúr francia 1500 dirham, anál 3000, egész éjszaka 8000” sor helyett a “szeretem a faszt, hát még ha fizetnek…..
Bencust kapjuk karácsony második napján, ráadásul ünnepi göncben, ami jelen esetben egy piros csokornyakkendőt jelent - azt a ruhadarabot, amit civilizált országokban hatóságilag kellene betiltani. A műsor a karácsony, a kúrás és a kinek nagyobb a fasza-verseny jegyében zajlik,…..
Tegnapi párbajon Vikácsu akkorát koppant, hogy az még Kőbánya Alsón is visszhangzott, a mai összefoglalóban pedig összesen két történetszál van, az egyik Basszájba és Ádiná összemelegedése, a másik pedig a párbaj utáni erőviszonyok átrendeződése. Már megint Lilut kapjuk,…..
SugarPigLia 2014.12.10 01:30:39
SugarPigLia 2014.12.10 01:47:17
@mosca.della.frutta: Csak vicceltem :). Szerintem is jàtèk, ahol majdnem minden megengedett. Tudom, hogy Dani nem vonzó szàmàra, ès nagyon màssal nincs is olyan viszonyban, amiből kalakulhatna vmi. Viszont Edina esetèben sem gondoltam, hogy mèg lesz a plàtói szerelemnek folytatàsa. Nem köveznèk meg senkit, de a mostani szèriàhoz kèpest mindegyikben kevesebb szerelmi/szexuàlis szàl volt.
SugarPigLia 2014.12.10 01:52:39
@Onereality: Lehet, hogy nèmi botox nehezíti a mimikàjàt. Annyira nem mozgatja a felső ajkàt, mintha pici szilikon oda is jutott volna.