Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oldi

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Learn It Élet diploma nélkül 2015.01.19 09:52:21
Ugye mindannyian megkaptuk már életünk során, hogy „tanulj, hiszen csak így lehet belőled valaki”, „főiskola nélkül nem lehet jó állásod”, „diploma nélkül örökké szegény és boldogtalan leszel”… Az idősebb korosztály, na, meg persze a jelenlegi fiatalok nagy része…..
Oldi 2015.01.20 11:43:39
@PR_fact: @martineden:
Valóban kimaradt a magyar példa, ellenben ezt most pótolnám is: Gattyány György.

www.origo.hu/itthon/20121228-harmadik-leggazdagabb-magyar-gattyan-gyorgy-docler-holding-tulajdonosanak-portreja.html#

Friderikusz is készített vele egy interjút: www.youtube.com/watch?v=PtXyMwbp4bs

A cikk valamint az adás óta átvette az első helyet a magyar milliárdosok listáján:

index.hu/gazdasag/2014/11/05/soha_nem_latott_szereplo_tunt_fel_a_leggazdagabb_magyarok_listajan/
Oldi 2015.01.20 12:16:30
@Mercel: Ellenben diplomával a zsebében is pontosan ugyanekkora hitre, kitartásra, elszántságra és önfejlesztésre lett volna szüksége. Nem hiszem, hogy létezik olyan egyetem, ami előre vitte volna, vagy, hogy bármiben is segítette volna őt.
Ahhoz, hogy mindennapi teendőinket tökéletesen, bármiféle hiány nélkül végezhessük, magas produktivitási szintet kell elérnünk. Ehhez azonban energikusnak, életerősnek, élettel telinek kell lennünk, nem pedig fáradtnak, nyűgösnek vagy épp lehangoltnak. Ha nem vagyunk kellően…..
Életünket, mindennapi tetteinket, azt, hogy hol tartunk és kik vagyunk most, döntéseink befolyásolják. Ezeket lehetnek kis és nagy döntések. Kis döntéseket naponta több alkalommal is meghozunk, míg nagy társaikkal csak néhányszor találkozunk életünk során. Kis döntések alatt…..
Az énkép a magunkról alkotott véleményünk, külső valamint belső tulajdonságaink saját szemszögünkből való meghatározása. Ugyan mindannyian rendelkezünk énképpel, ettől függetlenül a legtöbben rosszul mérjük fel önmagunk képességeit, korlátait valamint hiányosságait.…..
Learn It A gondolatok ereje 2015.01.06 21:41:38
Mindannyian egyéni gondolatokkal és gondolkozásmóddal rendelkezünk, amelyek befolyásolják mindennapi tevékenységeinket, tetteinket, valamint miattuk válunk azzá a személlyé, akik most is vagyunk. Hatalmas erővel bírnak, hiszen ezek határozzák meg, hogy mit teszünk ma, holnap és az…..
Mindennapi tevékenységeink szokásainkon alapulnak: reggeli előkészületek, iskola/munkahely, délutáni és esti foglalatosságaink. Amit legtöbbször teszünk, szokásokká válnak, amelyek meghatározzák komfortzónánkat. Kialakíthatunk jó, valamint rossz szokásokat is, attól…..
Most, hogy itt az új év, mindenki tesz magának egy halom ígéretet, hogy életének mely területein szeretne változtatni. Telnek a napok, hetek, hónapok, majd eltelik az év, és látják, hogy a céljaik nagy része, esetleg egésze nem teljesült. „Na de majd jövőre, új év, új…..
Senkinek sem kell bemutatnom a legtöbb ember elképzelését az életről, miszerint tanulj, szerezz jó jegyeket, végezd el a főiskolát, aminek következményeként egy hihetetlenül nagyszerű álláshoz jutsz, ahol bármiféle megerőltetés nélkül keresel rengeteg pénzt. Ismerős ugye?…..