Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakabill

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csodálatos videót pakolt fel Panatta70 a Youtube-ra (remek feltöltései vannak egyébként, érdemes köztük böngészni), ami egyrészt profilunkba vág, másrészt érdemtelenül kevesen látták. Íme tehát a fergeteges reklámfilmkavalkád 1988 szilveszteréről, szalonspicces Antal…..
Ez biztos?Régen (mielőtt Baba hozzám került) nekem sem egy agresszív, harapós kutya ugrott be, ha a vizslára gondoltam. Ma mikor Babát sétáltattam hirtelen egy futó ugrott elénk a kanyarba, amire Baba ugyebár úgy reagált, hogy egy méterrel előtte megállt és ugatásba kezdett. Ha…..
Modorosblog A volt testépítő 2009.10.18 16:47:00
A kiadós szakmai vitát előidéző kezdő testépítőn túllépve egy másik karakteres arcot fedezünk fel ma: azt, aki valamikor gyúrt. A szigorú diétának, párhónapos-éves munkájának köszönhetően valamikor tényleg szép (felső)testtel rendelkezett, ám úgy érzi, hogy…..
És megfogalmazódott az alapszabály, hogy ne legyek szerelmes belé, és maradjon köztünk a dolog. Mondom ok.Nem tudtam a blog létezéséről mindaddig, míg meg nem kaptam a megjelent könyvet szülinapomra! Jó ötletnek tartom, hogy van egy ilyen oldal, sokat lehet belőle tanulni, szóval…..
illahunpróba elindult 2008.10.06 09:21:00
elindult hát az illahun blog..
:::nándibácsi::: Erősen szubjektív válogatás. Az itunes szerint ezeket a számokat hallgattam a legtöbbet 2008-ban. Töltsétek, hallgassátok, fikázzátok! Ajánljatok jobbat, vagy ne. 1.    Mademoiselle K – Ca me vexe,  Mer francia, mer csaj, mer jó a klipje…..
csakabill 2008.05.20 13:47:43
www.youtube.com/watch?v=EkHTsc9PU2A

nyár slágere, mer az
:::szsz::: Azon ritka szerencsés flótások közé tartozom, aki egy utazási irodás tesóval meg egy utazási csekkel jól ellátott anyukával, és a kettőjükkel ápolt jó kapcsolattal büszkélkedhet – a csillagok eme szerencsés együttállásának köszönhetem, hogy két teljes…..