Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kakukkmadárka

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kérdés eldőlt: feldarabolják a BKK-t, Vitézy Dávidot pedig baloldali támogatással menesztette (a kizárólag) az újraírt választási törvény miatt fideszes többségű Fővárosi Közgyűlés. A káderlogika által kitermelt BKK-vezér pont annak az erőnek köszönhette bukását,…..
kakukkmadárka 2014.12.09 01:00:30
na és mi a valóság a 7-es biszról nézve??

-a budapesti közlekedés nem lett jobb, sőt!
-sok helyen félóránként jön egy busz(ha jön, mert a kimaradókat nem pótolják…), másutt ész nélkül egymásra torlódnak a járművek
-sok helyen felháborítja a lakosokat az össze-vissza megálló buszok hektikus közlekedése(7-es,133-as család) némelyik megállóban 5-6 féle járműre is fel lehet szállni, máskor meg a lakótelep közepén egy kiemelt megállóban csak egyre(pl. újpalota 7-es), a budán még mindenhol megálló busz pesten hirtelen megtáltosodik- nagy rakás utas száll le nap mint nap egész máshol, mint ahová menni szeretett volna….
- a kiírt menetrendet sokszor még a ritka járatoknál sem tartják be
- a járműveken a tájékoztatás még a modern LCD ellenére is hiányosabb, mint a régi táblákon( átszállási kapcsolatok, egyéb, megállóhoz kapcsolódó infók sehol), monitor hiba esetén szó szerint fekete dobozban utazunk- ilyen még a 910-es években sem volt..
- a nagy büszkeség, a Futár rendszer annyira sikerült, hogy évszámra csak próbaüzem, és összevisszaság látszott belőle, arról nem beszélve, hogy jelentős helyeken, vagy végállomásokon nincs is kijelző(pl. a keletiben az újpalotai irányban-ez tényleg röhej, nem?!), a járművön lévő kijelzőkön a 70-es éveket is alulmúló információ mennyiség található- mindez 8 milliárdért, bravó.
- a fél város komplett hülyének érzi magát az agyament megálló átnevezésektől, amikor is ismeretlen nemzeti hősökről, vagy helyileg egész máshol lévő dolgokról szól a tábla( Dózsa György útból Reiner Frigyes park, Stadionokból Puskás Stadion- ja, kb. 1 km-re, vagy az Erzsébet kir.né útból Nagy Lajos kir.útja/Czobor utca- ja, az két utcával vissza)
- a nagyvároshoz méltatlan első ajtós felszállási rend, ami a bliccelők számán semmit nem változatott, viszont lehet jókat üvöltözni a sofőrrel, meg egymással...
-jegyváltás a járművön, elemi feltételek nélkül, vezetőnél zacskózott pénz, kézzel írott számla, egyenlő álló busz, káromkodás és lincselés, a sofőrök legalább okosak , inkább legyintenek, hogy "elfogyott"-tartani kéne a menetidőt is...
-jegyautomaták az esőben, okos megoldás, legalább öntisztulók, mert más nem takarítja az összeköpködött, összekent érintőképernyőket, vegyél jegyet, ha van gusztusod..
-bubi? brutál botrány, ráadásul pestre nem való, majd rájönnek, néhány kastélyt azért lehetett venni belőle biztosan…
-új buszok? nem minden bilikék busz új, ez a trükk átlagpolgárnak van , átfestjük a jó régi ikaruszt is, de minek, amikor 20-30 éves??? egyáltalán kérdeztek bárkit is erről a biliszínről?
- és hát a tarifarendszer!! 968-óta egy megállóra is annyit fizetsz mint 52-re, nincs gyerekjegy, nincs vonalbérlet, nincsenek valódi kedvezmények, piacgazdaság, verseny mi? és ehhez a pökhendi, gusztustalan ellenőr és vagyonőr halmazok!

holnap utánig lehetne sorolni dávidka sikereit... csak nem a bkk-nál. és akkor a pszichikai alkalmasságról, amit egy buszsöfőrtől is elvárnak, még nem is beszéltünk.