Regisztráció Blogot indítok
Adatok
demeternikolett

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai blogbejegyzést rendhagyó módon egy kis élménybeszámolóval, helyzetjelentéssel kezdem. Kevesebb, mint három hét, és számomra az év egyik legfontosabb versenyén állok rajthoz Floridában. Hogy miért ennyire fontos? Azért, mert célom az ausztriai IRONMAN 70.3 Világbajnokságon…..
Előző cikkünkben a szénhidrátok tág témakörét igyekeztük áttekinteni, bepillantást nyerni az egyik legnagyobb tápanyagcsoportba. Úgy gondolom, hogy az összetett szénhidrátokon belül nagyon fontos szerephez jutnak a rostok, mégis elég keveset hallani róluk - arról, hogy miért…..
A szénhidrátok témaköre igen szerteágazó, ezért igyekszem a mindeki számára fontos és használható információkat megosztani veletek. Természetesen, mint minden táplálkozástudományi témában, itt is nagyon sok eltérő véleményt hallhatunk, főleg a szükséges napi…..
Előző cikkünkben általános táplálkozástani ismeretekről és a napi kalóriszükségletekről beszéltünk, egy-két konkrét számadat megjelenítésével. A különböző képletek, melyek alapján számolunk szakértők által lettek meghatározva évekkel ezelőtt, éppen ezért…..
Egyre többet hallunk az egészséges táplálkozásról a különböző médiaforrásoknak köszönhetően, ám sok esetben túl sok az információ, máskor pedig túl kevés. Az is előfordul, hogy nem épp a legpontosabb és legfrissebb adatokat közlik velünk. Tény ha érdeklődünk a…..