Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Agent T

3 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegény embert a biztonsági szolgálat munkatársa is húzza. Közepesen részeg naiv ügyfél rosszul mérte fel a helyzetet, és miután ellopták a pénztárcáját a kidobókhoz fordult segítségért a Corvintetőn. Cserébe megverték és kidobták a helyről, majd az egészet letagadták a…..
A pionírok sorsa a szopás - hangzik az első szovjet homoszexuális pornófilm nyitó mondata. Mennyire igaz ez azokra, akik Magyarországon korszerű technológiát vagy szolgáltatást vásárolnak. Többször is írtunk már a T-sek IP Tv-jének gyengélkedéséről, most meg arra panaszkodik…..
Kolbász az egész világ! proba1 2008.06.10 15:24:43
probaget..
Kolbász az egész világ! proba 2008.06.10 15:22:00
proba..
Úgy látszik, egyre magasabb helyen ismerik fel a lustaság pozitív mibenlétét, hiszen mi jobb példa erre, minthogy Bogotában, Kolumbia fővárosában a helyi kormányzat támogatásával tető alá hozták a világ első lustaságmúzeumát. Az installációk különböző kanapékból,…..
Úgy néz ki, mint egy átlagos és unalmas mobiltartó. De nem teljesen az. Illetve az egyik zsebe teljesen hagyományos. De ha a másikba tesszük a mobilt, akkor elérhetetlenné válunk, mert a zseb valahogy blokkolja a jeleket. Azoknak ajánlott, akik soha nem kapcsolják ki a telefont.…..
Ha már így felkapták autós fórumok egy régebbi posztomat, melyben egy mentő átlagos, budapesti útját mutattam be, íme még néhány videó arról, hogy a világ más tájain hogyan viszonyulnak az autósok a mentőkhöz. És még egy magyar videó: Jöjjenek a világ mentősei,…..
Belsőség Plüsspornó 2007.10.29 10:03:34
Mindenki hülyére veszi a kicsike autók pici műszerfalán és egyéb rekeszeiben gügyögő plüssállatkákat. A kalaptartón punnyadó szőrme tigris is ritkán nyújtózkodik dupla kipufogó felett. Ezután a Blaupunkt reklám óta máshogy nézek a barátnőim autóiban hánykolódó,…..
Ma tartok előadást Pécsett, a Reklámhét keretében. Ezt a bejegyzést még Szegeden írom, reggel indulok autóval tovább. Az előadásom már készen van, a számomra szokásos kulcsszavas prezentáció. Egy oldalon csak 1-2-3 szó van, ezt most annyival egészítettem ki, hogy több esetben…..
Agent T 2007.10.09 12:34:53
Asszem blog Giveaway - gagyi? 2007.10.06 13:36:00
Kb. fél éve van kint a blogom baloldalán a napi ingyenes letöltéseket biztosító Giveaway of the Day oldaldoboz. Én azóta egyetlenegy használható programot sem töltöttem le róla. A legtöbb esetben szinte mindig van olyan ingyenesen letölthető program, amit ugyanazt tudja, mint…..
Itt az ideje, hogy szakítsunk a hagyományos távirányítókkal, mellyeken csak 0-9 közötti gombok vannak. Lássuk be, ezek még a múlt századi körülményekhez igazodtak, amikor nem volt több száz csatorna az ember tévéjén. De azóta bizony megváltoztak a körülmények, mostantól…..
comment:com Elindult a magyar MTV 2007.10.01 13:44:00
Én felkeltem hajnali hatkor (na jó, a tv-tunert keltettem csak fel, aztán vissza az ágyba), csak azért, hogy megnézzem (visszanézzem majd) a történelmi pillanatot, amikor Ákos elindítja a magyar Music Televisiont. Erre jött a dagi Seam Kingston, hogy bjútiful gööööörl, én csak…..
Mi is megírtuk korábban, hogy a Discovery Channel egyik legsikeresebb műsorának, a Man vs. Wild (Ember a vadon ellen) című dokurealitynek maximum a címe veszélyes, hiszen a főszereplő Bear Grylls a vadon helyett pihepuha ágyban alszik a forgatás alatt, és a nyersen elfogyasztott…..
A Google egyik interfészfordítója lett figyelmes egy olyan ablakra, mely azt valószínűsíti, hogy a Gmail új interfészt kap. Persze a kiszivárgott infót érdemes erős fenntartásokkal fogadni, hiszen egyrészt "Newer Version"-ről van szó, és nem egy "New"-ról. És…..
comment:com Ugratja? Ugratja! 2007.09.20 14:33:00
Ha valaki kimaradt volna a Rózsa Sándor című istenkirály sorozat ismétléséből, és nincs meg neki videón sem, itt megnézheti az összes adást. Oszter Sándornál Rózsább Sándort elképzelni sem tudunk, a tarantinós dialógusokat annak idején Hofi Géza is megénekelte egy zseniális…..
comment:com Filmek, foci és pornó 2007.06.28 16:30:00
A tévécsatornák mintha összefogtak volna ma estére, és mindenkit Die Hard4 nézésre ösztönöznének, mert mással nem lehet magyarázni, hogy főműsorban két német akciófilmet is kapunk a képünkbe, nem írjuk le a címűket, mert mindennek van határa. Azt sem mondjuk el, hogy milyen…..
Az előző részekből kiderült, hogy Sasha egy besúgó és az, hogy az újonc pont úgy néz ki, mint a fiatal Sean Penn, csak szomorúbb kiadásban. Melankolikus muzsika, videókamera, a falon felirat: "kurva", hol vagyunk? Ja, ez egy ilyen montázs, amiben a főszereplőket mutatjuk,…..
Hogy szívna le, aki az eredetileg 17 seconds címre hallgató címet képes volt így magyarítani! Mi a hátamért kellett ez? Nincs elég bajunk a sorozattal? Eh, mindegy, örüljünk, hogy nem "Nyolcadik utas a szívdonor" lett. Ez az epizód a finálé első darabja, ami azt jelenti,…..
Régi tervem volt, hogy összeállítok egy csomó szolgáltatásról egy ilyen "mi hiányzik" listát. A sok téma közt azonban néha elvesznek az ilyen ötletek. Most meg, hogy a lifehack.org meg is írta a sajátját, már ugye nem sok értelme lenne. (Na majd más szolgáltatásokra,…..
Asszem blog Bunkó BKV. 2007.04.25 21:33:42
Az udvariasság, vagy legalábbis a bunkóság hiánya mégcsak pénzbe sem kerülne, de nagyon látványosan tudná emelni az amúgy eléggé utált BKV korántsem patinás hírnevét.Ehhez az egyik lépés az lenne, hogy az olyan tirpák paraszt buszsofőröket visszaküldjék a balettbe ugrálni,…..
Onlinemarketing blog Szeged 2.0 2007.04.24 11:38:48
Tegnap volt a szegedi web 2.0 minikonferencia, amin nagyon jól éreztem magam, mégis utólag vegyesek az érzelmeim. Szegeden kezdtem el foglalkozni az internettel, itt kerestem először pénzt weboldalak készítéséből, és a boldogult kilencvenes években még naívan azt hittem, lehet ezt…..
Onlinemarketing blog Mizujs? 2007.04.19 20:39:33
Mindenféle nagyobb hírverést nélkülözve, tegnap elindlt az első hazai wap-os Twitter klón, a Mizujs?. A Pannon W@p-ról elérhető szolgáltatás ingyenes, nem kell külön díjat fizetni a használatához (csak a wap használat díját), és amikor most nézem, közel 400 felhasználó van…..
Agent T 2007.04.20 18:19:58
Kicsit off, ezt most találtam:
www.smsblog.hu/
Érdekes kezdeményezés, egy újabb twitter klón, a mobilosoknak.
comment:com Hétfői hírek 2007.03.26 07:30:00
Az átlagamerikai mindössze 15 csatornát néz, habár a Nielsen kimutatása szerint akár 104-ből is válogathat. Ez azért furcsa, mert a választék növekedésével a valóban nézett csatornák száma tulajdonképpen stagnált. Baszogatják Tyra Banks Topmodell című műsorát, mert a…..
Kérem szépen, a franciák American Idol klónjában lépett fel a videón látható fiatalember, és a cc-ben konkrétan letettük a hajunkat tőle. Jó szórakozást hozzá!..