Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gef

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Félre ne értsetek! Nem akarok én rámenni az ügyvédekre. Csak ha szar a csajozós dumájuk. :) "Én is ügyvéd vagyok!Egy vidéki konferencián voltam nem sokkal karácsony előtt.Ezek a konferenciák rendkívül hasznosak a továbbfejlődés szempontjából, de mondanom sem…..
Nőnapi első posztunkban a női önbizalmat erősítjük: Hugóval 20 nap után összejött a randi, ami egy 66 ezer HUF-os vacsora volt! Egyben rámutatunk arra, hogy hol van Aruba szigete. Itt. Még a legendás Koktél című Tom Cruise-filmben énekelte a Beach Boys, hogy Aruba, Jamaica ooo I…..
Na, a beküldő egy nagyon ismert arc volt a sulijában - ezt ő állítja magáról. A bosszúból baszó csávókat kerüljük, tisztelt hölgyeim. Általában tartózkodni szoktunk attól, hogy a beküldőt minősítsük, de nem tudok elmenni amellett, ahogy magáról és a lányról…..
gef 2008.02.09 01:51:53
Szia, nem lesz semmi agyatlan lebaszás, csak megmagyarázom mi volt. Egyébként együttérzek, a büszkeséged, és torz értékrendedet ért nagy csapást illetőleg..

Tényleg olyan a történet, mintha amerikában játszódna, valami olcsó, szar filmben. Te vagy a "közkedvelt", magabiztos fiatal srác a sulidban, és a legszebb, de butus, értékrend nélküli divatos lányok fiúbeli megfelelője, illetve az egész iskola lányközönségének állandó témája.

Egy kis hierarchia elemzés az iskolád közösségét illetően - a későbbiekben visszacsatolok ide. Tehát ezek a divatos, jómódú, biztos hátterű fiatalok úgy vannak számontartva az átlagos, és csúnyább testvéreik közt, mint magasabb rendű tagjai a közösségnek, és mivel szépek, jómódúak, mindenük megvan, és ezért irigylik őket. A fejükben lévő beképzelt hatalmas szintkülönbség által generált alsóbbrendűség-érzés dühöt okoz, ezért heves érzelmeket táplálnak irántuk, mindemellett sokat beszélnek róluk (pl. rólad) egymás közt.

Tehát közkedveltséged a társadalmi "értékekre" és az átlagos felfogású - gyenge, önbizalomhiányos - tömegre épül. Egy hamis vár, ami nem erkölcsi értékekből van kirakva, hanem átlagember által öngenerált hazugságból, és te vagy a tetején.

Nem illetlek semmilyen bíráló, obszcén jelzővel, mert nem érzek haragot, se dühöt irántad. Én tiszteletben tartottam mindig a nőket, vagy egyébként az embereket, aszerint cselekszem ösztönösen, amit nem akarsz magadnak, ne tedd mással. Azt gondolom - többször is megemlíted, hogy az iskoládból keresel magadnak nőstényt - az egész szarvárat, aminek az erkélyéről integetsz a népednek, az a gyűjtőhely okozza (egy iskola) A "jól" öltözött (kihívó, laza, új ruházat, és viselkedési formák), társadalom által is vagánynak tartott (itt következtetek a közösséged hierarchiájának kiterjesztett modelljére) fiúkból és lányokból pedig - összevetve a többi iskolával is - több volt a te középiskoládban. Én nem benned találom a hibát, hanem a 21. század eleji magyar társadalomban, ami egy az elején említett hollywoodi stúdióra, és az általa bemutatott 0 erkölcsi értékeket tartalmazó filmekre és sorozatokra törekszik hasonlítani.

Egy jellemrajz rólad, amely tanulságul szolgálhat másnak. Egy átlagos gondolkozású, gyenge, hormonvezérelt kamasz srác vagy / voltál, hatalmas önbizalommal, (következtetett) jó családi háttérrel, sok energiával. Talpraesettnek nem mondanálak, hormonaid túlzott működése miatti gyengeséged nem hagyja, hogy ésszerűen cselekedj, és bármilyen szintű erkölcsi norma szerint élj.

Tanácsot nem adok, nem is szeretnék, nincs értelme, nem hiszem hogy a tizedét felfogtad annak amit írtam - értelmi képességeidre a levélben leírtak miatt merek utalni.

Üdv az on topic-os kisebbségnek!
És hatalmas respect PÓK!!
gef
Hát, akkor indítsuk a hetet egy zseniális levéllel, amit Cápalánytól kaptunk. Valami Demi Moore-os nőt képzelek magam elé, aki megkapja a cég Michael Douglasét. Ha lehetne osztályozni, amit hamarosan lehet, akkor most öt csillagot nyomnék. Üdv az olvasónak! :-) Nos a történet…..
gef 2008.02.04 07:08:42
Mi a véleményünk a búcsúszexről? Meghosszabítja a fájdalmas elszakadás folyamatát, vagy éppen a happy endes brékáphoz járul hozzá?Sziasztok!Valaki említette itt a blogon, hogy hiányolja a happy endes brékápokat, íme egy: „Nagyon komoly” „kapcsolat”…..
Ismerünk mindannyian olyan férfiakat, akik nem tudnak mit kezdeni a lekoptatás nemzetközi intézményével, és csak nyomulnak. Hirtelen megszűnnek az intim terek, a lány félni kezd. A filmekben jön egy hőstípus, aki eléggé kékszemű és erős, hogy elintézze az ilyen ügyeket.…..
A szerelem olyan, mint Rambo utolsó akciója. Nem akarsz bizonyos dolgokat megtenni, de szükség van rá. Ilyenkor mit csinál a férfi? Megélezi a harci kését, befesti az arcát és hosszú, loboncos fürtjeit piros kendővel rögzíti. Keveset beszél a férfi ilyenkor, főleg belülről fáj…..
Ismét egy történet, ahol igencsak furcsán viselkedik az "érett férfi" a nagybetűs "Aktus" előtt-alatt-közben. Ki hallott már olyat, hogy "fáradt vagyok a szexhez" meg hogy "menjünk inkább valahová?"Nem tudom, mennyire hétköznapi az én…..