Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1katinka

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Születtek: 1956-57. Készült: 1963. 1. o.Tanító: Wilhelm Ferencné Tanóra Ballagás: Tanárok: Tóth István és Tóth Istvánné A képen: Lukács József,Sárdi Tibor, Metzger József,Mráv János,Borbély Rózsa,Fekete Judit, Szabó Rózsa, Somogyvári Erika,Mráv Mária, Kalmer Anna, Lubics Géza, Horváth…..
Születtek:1958-59. Tanító: Vida István Készült: 8. o. ballagás Tanár: Tóth Istvánné Őrsi kép  Őrsi kép: Őrsi kép Készült: az óvodában Óvónő: Somogyvári Mária Dadusok: Balogh Margit,  Fábos Jánosné 1958--59.  Ballagás: Borbély MáriaBorbély ZsuzsannaGalabárJózsefHangyál…..
1katinka 2018.07.04 10:19:01
@kmera: Köszi!!! Végre aki már rendezett is gyermeket!
Ez az!! – mondád nekem, Katinka – ezt a húst szeretem a legjobban, - s egy kis szemrehányással- ez miért nincs még fenn a blogon?!Úgy tedd fel légyszíííí, hogy könnyen megtaláljam. Nézem, nézem, keresem – nincsen, aztán megleltem, de valahogy nagyon nehezen. Újracímkézem:…..
"A szakképzés most induló reformja az általános iskolától az egyetemekig meg fogja borítani a hazai oktatás teljes rendszerét: a rosszul teljesítő gimnáziumokat bezárhatják, a megmaradókba csak az fog beférni, aki tényleg tanul és egyetemre akar menni. Bár van logika abban, hogy…..
Innen is hadd gratuláljunk Fábián Barnának és annak az anonim felmérés készítőinek, amit idézve a Ma Reggel műsorvezetője akkora L. Simon Lászlót dobott, mint ide a Déli Áramlat. Fábián Harrach Péterrel beszélgetett a gyerekétkeztetésről, amikor egyszer csak eljutott egy…..
1katinka 2014.12.16 12:12:16
@Advanced Flight: Szakadjál el Budapestől és menjél, attól legtávolabbi falvakba, és ott szembesül azzal, hogy munkalehetőségek száma nulla iskola, ovoda bolt a szomszéd faluba és nincs még buszra se pénzed, ott nézd meg a kis krapekokat, meg az éhezést okokska!!