Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LeonShelby

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten írtam itt a blogon arról, hogy az iStyle-tól kapott szörnyeteg MacBook Prókat kipróbálva arra a következtetésre jutottam, hogy négy mag nem oldja meg az én problémáimat: rátettem az elérhető leggyorsabb Apple-laptopra a rendszerem, de nem tűnt el a strandlabda,…..
Nem szívesen ugyan, de a fair play szellemének megfelelően közzétesszük mostan azt a videóüzenetet, amiben Puzsér Róbert válaszol az internetnek, így globál, mindenki megkapja a magáéért, még a c:c is bőven. NemFilmszakértő Róbert volt a főszereplője annak a Mokka-szegmensnek,…..
Pár napja az Olimpiában ebédeltem egy barátommal. A menü mellé adott pohár szikvízzel vártuk az előételt, miközben az élet nagy dolgairól beszélgettünk: ételekről, barátnőkről, tartozásokról, nyaralásokról. Mindketten iPhone-t használunk, méghozzá a 3G-s modellt, így…..
LeonShelby 2010.03.17 11:38:34
A TechCrunch információi szerint az Amazon ingyen Kindle-t kínálna a legjobb ügyfeleinek, konkrétan annak a lehetőségét vizsgálják, hogy minden Amazon Prime-előfizetőnek egy e-book olvasót adnának. Az évi 79 dolláros Prime-előfizetés kétnapos szállítási határidőt kínál az…..
LeonShelby 2010.02.14 02:25:28
   A Zugügyvéd az nagy vihart kavart újabb megfigyelési, lehallgatási vagy ki tudja milyen ügy egyik érintettjétől, -vagyis inkább  szenvedő alanyától  - kapta az alábbi kis szösszenetet. Ebből megtudhatjuk milyen megélni egy házkutatást, amikor visznek…..
Nem tudom még mindig hová tenni azt, hogy a várost ellepik a batárnagy SUV-ok, mint Audi Q7, Mercedes GL, BMW X5, csak hogy a legbosszantóbbakat említsem.Belefulladunk a szmogba, sem megállni, sem haladni nem lehet, erre ezek a többtonnás, többméteres (mármint itt még csak a…..
Többen is beküldték a CBA legfrissebb reklámújságját, azzal, hogy "ez most a népszavazási kampány része, vagy csak egy félreérthető reklámújság?" Nyilván nem a véletlen műve, hogy egy héttel a sajnálatos és értelmetlen pénzkidobás/az ellenzéki forradalom…..