Regisztráció Blogot indítok
Adatok
linne

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levélírónk régóta dolgozik telefonos ügyfélszolgálaton, így szerinte biztonsággal ismer fel hangokat. Egy nap a telefonja rakoncátlankodni kezd, ezért az diszpécser azt hiszi, csak szórakoznak vele. Névtelen visszahívásról, leparasztozásról, meghazudtolásról szól a ma reggel.…..
Mit adott volna Man Ray egy ilyen falióráért? Költészet és fúrógépes horror finoman simul egymásba a kifejező nevű karikittyom.hu-n árult bretonista tárgyban. Az alkotó a művészi szabadság nevében nem habozott kilyukasztani a kis Barbika homlokát. Jó azt képzelni, hogy…..
Helyi anomália vagy trend lesz belőle, hogy már a befizetéseknél is kérni fogják a személyit meg a lakcímkártyát? Kinek, mihez, miért, hova? Sárga színű bankunkba látogattam fejér megyei megyeszékhelyünkön a délután folyamán, cég pénzét szerettem volna betenni a cég…..
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
linne 2008.03.20 08:17:00
A nem szabvány üvegeket sosem fogadta el az üvegvisszaváltó, azokat most már jóérzésű ember a szelektívbe hajítja, de olyat még nem hallottunk, hogy a címke miatt ne vennék be az egyébként eukonform palackot. Aki tud valami közelebbit, szóljon nekünk, addig  lövöldözünk…..
Katatu levele szerint az OBI fakeret beszállítója nem veszi figyelembe a megrendelésen szereplő cikkszámot, és a kért termék helyett sokadszor is egész mást küld. Még szerencse, hogy a keretező alkalmazott tud fenyőből bükkfát csinálni. Január 18-án megrendeltünk a Fogarasi…..
linne 2008.03.03 12:44:07
linne 2008.03.03 12:46:58
Többen is beküldték a CBA legfrissebb reklámújságját, azzal, hogy "ez most a népszavazási kampány része, vagy csak egy félreérthető reklámújság?" Nyilván nem a véletlen műve, hogy egy héttel a sajnálatos és értelmetlen pénzkidobás/az ellenzéki forradalom…..
Mennyire naiv az az ügyfél, aki hagyja, hogy a szakemberek javítás gyanánt leolvasszák a hűtőgépét? Bizony, hájtek "no frost" eszköz is meg tud hibásodni, a leolvasztás pedig az ellen nem véd:Elromlott a no frost hűtőm, 7 után. Egyszerűen elfelejt hűteni. Aminek lett is…..
Ezt már szeretjük: a Naiv Ügyfél odavág, mire az érintett azzal a svunggal visszacsap. Vihart kiváltó korábbi posztunkban "Dóra" azzal vádolta a Mediterrán lakópark beruházóját, hogy késve, kritikán aluli minőségben adták át a lakását, majd utána szívatták,…..
Ki csodálkozik azon, hogy a jegylenyúlós eset nem egyedi? Na ugye. Máris jött a szintén bliccelni próbáló Zsolt válasza, aki sorstársnak nézte az ellenőrcsajt és lyukasztani akart neki is, ő viszont lyukadási hajlandóság helyett inkáb elkobozta a jegyét. Ilyenek ezek a nők. Csak…..
linne 2008.02.26 16:28:34
Sohavisszanemtérő ajánlatot talált minden kedves tékozolni vágyó olvasónknak frenetik. Konyhájának nyilván elendeghetetlen kiegészítője az itt látható dizájnos citrusfacsaró, ami most egy szívmelengető ajánlat szerint 219.990 helyett csupán 142.990 forintért elvihető. Az…..
Nincs is annál szebb, amikor a spammer saját reklámjával spammeli körbe a világot:A főnököm ma az alábbi emailt kapta! Elég érdekes! És szerény véleményem szerint igencsak törvénytelen lehet! K Chris From: Molnár Zsolt [mailto:molnarzsolt2007@gmail.com] Sent: Tuesday, February…..
linne 2008.02.20 12:40:18
Büntetlenül elérhető kellemes érzés, amikor az embernek igaza van. Az adrenalinszint megemelkedik, bizsergető melegség tölti el, amitől percekig peckesen járkál fel s alá a bőrfoteles irodájában. Ilyesmit érezhetett Zám Tibor, amikor papírra vetette alábbi levelét naiv ügyfél…..
Egy hete történt az ominózus vendéglátóipari teszkósodási akció, ami után főleg negatív tapasztalatokat kaptunk, de nem kizárólag. Alábbiakban a hétvége óta befutott 4db elégedett ügyfél levelét olvashatják. Vicces, hogy egyikük az egyórás várakozás ellenére pozitívan…..
Szép történet, éppen hogy nem szerelmes, pedig van benne nő és férfi, előbbiből kettő is. A tanulság: ha Szentendrén parkolsz, nagyítsd ki a parkolójegyet, vagy kénytelen leszel fogatlan asszonyokat abúzálni. Részletek hajtás után: Egy tegnapi, kellemes délelőtt története.…..
"Átsorolunk a pattogatott kukoricás pulthoz, mert világossá vált, hogy hacsak nem nyomok ravaszul csípőmagasságból egy villát a körülöttem feltorlódott sonkarajongók hátába/oldalába/hasába, itt nem lesz hidegtálfogyasztás." Szodoma és Gomorra kategóriában íme az…..
Avagy a szekszuális frusztráció nem jó tanácsadó. Csak tippelni tudunk, hogy a kolléga  a remittendára gondolt, de majd biztos bekommenteli, aki okosabb...
linne 2008.02.03 09:13:04
Schengenné felháborodásának ad hangot, amiért Frankfurtból hazafele több ízben atomjaira szedték a reptéren, mezitlábra vetkőztették, illetve alaposan le is tapizták. Hát vmire mégiscsak jó ez a fenenagy terrorelhárítás.Frankfurtból jönnék haza az éves sales meetingröl…..