Regisztráció Blogot indítok
Adatok
martong

0 bejegyzést írt és 758 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hűde szép! Golfba oltott Bogár 2012.05.03 09:55:00
Elölről Golf. Oldalról a szép RML Snowflakes felnik vonzzák a szemet. Hátul pedig a meglepetés, a Bogár technika Nagy munka lehetett ezt működőképes dologgá összevarázsolni...
Jajj,de csúnya! Random bünti 2012.02.12 14:00:00
Ma ismét randomizálunk, válogatunk magyar földről, és külhonból egyaránt, olvasói képekkel fűszerezve. Róla még lesz szó.. Büszke tulaj. ..
martong 2012.02.12 15:04:26
@Rocko-: R32 Skyline - volt.
Egy gyors körkérdés, egy kép.JDCS vagy sem az Audi Coupé ún. Cookie Cutter (aka. sajtreszelő) felni? (Balra a még piszkos darabok, amik olyanok lesznek, mint a jobb oldaliak.) És akkor is csúnya, ha ez a Polora megy reá?(egy gyors fotosopp by Rocko)Véleményzivatar minden moderációt…..
Nem, nem Porsche. Mercedes. De még milyen! Viktornak köszönet a linkért.  ..
martong 2010.08.17 15:28:09
@cork77: szerintem ott volt, vagy legalűbbis láttam hasonló borzalmat, Meg volt egy M3 tükrös carbonmatricás 190-es is :))

Ezek a 210 lápmák meg egyáltalán nem illenek rá, régi fekete kristályoptikás, na az faca.
Az erbráss, a szélesítés meg a hátsószárny (ami dtm másolat - az alsó lap állítható volt az eredetiken) még ok, a két löki+tükör ami kilóg a sorból.
3
Jajj,de csúnya! Erbráss szépség 2010.08.15 12:37:00
Szegény SL500-as...
KSKözlöny Útközben 2010.08.14 23:42:00
Brúnó vidáman szállt ki a volán mögül az eléggé érdektelen út menti benzinkút előtt. Nem, nem gémberedtek el tagjai a vezetéstől, hiszen úticélja nem volt túl messze rezidenciájától, egyszerűen csak jól esett ezen a szép nyári vasárnap délutánon megállnia, amikor a…..
Autófília Lom-lom-lom 2010.08.09 13:45:00
Lomtalanítunk. Azaz megjöttek a színes fémgyűjtők.Amit eddig elkövettek:Egyirányú utcába szemből behajtani.Ugyanezt megtenni, úgy hogy szóltam erről. Válasz: tudom.Kőcicikkel lezárt utcavégen áthajtani Defenderrel.Szarrápakolni az utánfutót és az autókat. Természetesen…..
Az ismert emisszió-javító technológiák mára elérték lehetőségük határait. Alkalmazásuk többletfogyasztást okoz; kevésbé káros összetételű kipufogógázból nagyobb mennyiséget juttatnak a környezetbe. Ennek ellenére megszületett a korábbiaknál is nehezebben…..
Jajj,de csúnya! Déli naezmiez 2010.08.05 11:46:00
Driftrabinak hála, ma egy naezmiezzel nyitjuk a napot. Íme: Holnap eredmény!..
martong 2010.08.05 15:31:35
Tulajdonképpen semmi különös nem történt, szépen gyűlnek a dolgok. Indián szétzingelte a sörcsapot, vagyis levágott a tetejéből 7 centit, hogy beférjen a futóba. Az utánfutó elejére szerkesztett egy tartókonzolt a CO2 palacknak+ ledeket forrasztott egész hétvégén.…..
KSKözlöny ToyotaTreffen 2010.07.30 18:51:00
Peter Pichert valószínűleg egy kicsit őrült. Az első ránézésre teljesen konszolidált öreg bajor bácsinak tűnő úr ugyanis egy jól menő márkakereskedés tulajdonosaként egy Európában szokatlan hobbit választott: öreg Toyotákat kezdett gyűjteni. Mondjuk a…..
Persze semmi bajom a fiúk rádiós műsorával, én is szoktam hallgatni (Neo FM - Winkler, Karotta). Sír az új motor, vagyis könnyezik a motorblokk és a hengerfej között. Bekerült a difi, váltó, motor, meg egy kicsit módosítottuk a kardánt is, hogy még jobb legyen! Feltöltöttük…..
Ismét egy régi arc a múltból, úgy látszik a Zsigulimuzin összehozza a rég nem látott barátokat. Fecó az asztalos guru, véletlenül pont akkor került elő, amikor Indián a sörsátras utánfutó tervezésében mélyült el, és rögtön felajánlotta, hogy pár napon belül kész…..
Walfarttól. Köszönjük! ..
martong 2010.06.16 13:43:06
@Csari: Igen és nem is :))

Eredetileg propeller volt - kék az ég, fehér a propeller, de ma már a bajor zászló. Ezen talikon szoktunk eleget vitatkozni mikor már nem vagyunk szomjasak :)) Én propellernek hívom.

A BMW oldaláról a hivatalos álláspont.

The circular blue and white BMW logo or roundel is portrayed by BMW as the movement of an aircraft propeller, to signify the white blades cutting through the blue sky – an interpretation that BMW adopted for convenience in 1929, twelve years after the roundel was created.[7][8] The emblem evolved from the circular Rapp Motorenwerke company logo, from which the BMW company grew, combined with the white and blue colors of the flag of Bavaria, reversed to produce the BMW roundel. However, the origin of the logo being based on the movement of a propeller is in dispute, according to an article recently posted by the New York times, quoting "At the BMW Museum in Munich, Anne Schmidt-Possiwal, explained that the blue-and-white company logo did not represent a spinning propeller, but was meant to show the colors of the Free State of Bavaria."

(bocs a hosszért :)) )
Ezen a napon Bara Laci kárpitos műhelyébe táboroztunk le, és reméltük, hogy ottlétünkkel közelebb kerülünk a Zsigulimuzin belsejének elkészüléséhez. Tulajdonképpen a régi kárpit szétszedett szabásmintája alapján készítjük el az újat. A kiszabott anyagot Laci a szokásos…..
Ha valakinek bármilyen kétsége felmerült a csapat épelméjűségét illetően, azoknak most igazat adunk. Nem találtuk elég lehengerlőnek és elég hosszúnak az alkotásunkat, így rövid gondolkozás után, rátaláltunk a megfelelő megoldásra. Hogy ez eddig senkinek nem jutott…..
martong 2010.06.13 15:13:14
@Agent Midnite Cooper: Ez nagyban függ attól, hogy hány személyre lesz vizsgáztatva, a 3.5t-át nem lépi át.

A futóval mindenképp korhűnek kéne maradni, szal a modern cuccok felejtősek.

ötlet? Orion HS280-as hangfalak, egy Tesla vagy Videoton erősítő, illetve egy régi lemezjátszó, simán elférne benne a sörsátor mellett Term az mp3-as hifit meg rejtve beletenni. A csomagtartóba egy gigantikus hűtő, sóspereccel meg sörrel.
És/vagy vattacukor készítőgép, mert az is a korhoz tartozott.
Gondoltam még lángossütőre is de ahoz sokkal több felkészültség kell és veszélyes is.
A ringlispil meg nem fér bele :D

Semmiképp nem kell ezer monitor meg ilyenek,ide nem való :)
Jajj,de csúnya! Ukrán Tunying 2010.06.11 14:23:28
Gyurma küldte a narancsrémet (köszönjük szépen), amely hátulról még nem is lenne oly' vészes.Elölről nem csúnya, de nem is szép.Furcsa. Ez a legszebb szó rá.A minőségre viszont panasz nem lehet...
Nem csúnya, de akkor is.....
KSKözlöny Kakaskaland 2010.06.10 14:45:00
Vajon miért szeretik az emberek a baromfihúst?    Nyár volt, és szörnyű alföldi meleg. Akkoriban három-négy éves lehettem, és még nem gondolkodtam azon, hogy mi az a kánikula, azonban egy valamit tudtam: nagymamámnak be akartam vinni a tojást a tyúkólból. Dél körül…..
4l3rt cimborám lőtte a hátsó ülésről (vezetés közben nehéz lett volna szpottolnom) az alábbi Suzukit. Míg álltunk a dugóban, azon gondolkodtunk, hogy mi vihette rá az emberünket arra, hogy ezt ebben a formában megvalósítsa? Azt nem tudta a júzer, hogy a menet közbeni…..
martong 2010.06.01 14:37:35
@Adujis: Ne tedd: alatta megreked a pára és faszán ki fog rügyezni a mocitető, akkor már inkább kavicsfelverődés. Annak a 80%-át egy jó polír eltünteti, a rozsdát ellenben nem.
Fília Expressz Korlátolva 2010.06.01 13:00:00
Ma lőttem, lehet megfejteni...:)..
driftgarázs project:Z - előzetes 2010.05.31 19:58:29
 Sokan már tudják, hogy kis csapatunkat kérték fel egy érdekes munka elvégzésére. A tulaj már egy ideje foglalkozik az autóval és nem is oly régen tett egy kijelentést az internetes naplóján, hogy a kocsiban nem lesz turbo. Az autós szleng az alakjából kifolyólag nagyon sok…..
„Nem minden arany, ami fénylik” - akartam a címet adni, aztán eszembe jutott egy jobb, a „Szopás Baloccóban”, de végül nem vitt egyikre se rá a lélek. Olyan csodás volt ez az egész meghívás, hogy idióta címmel nem akartam elrontani az emlékét. Meg unprofi…..