Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bakofit

13 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BAKO - Fit Siblings Élj! 2015.07.04 22:30:25
"A világ olyan körülötted, amilyenné magad alakítod." Így szól Szepes Mária a Mágiák könyve című szerzeményében az olvasókhoz. A kifogások és nehézségek tárháza úgy tűnik végtelen az emberek életében. Persze, könnyebb mindig valamire ráfogni, hogy most ez nem…..
Rengeteg cikk jelenik meg a kitartott ribancokról, az escort lányokról, a picsákról, akik milliomos pasik pénzes faszát szopják le, cserébe némi készpénzért és/vagy anyagi javakért. Kivétel nélkül arról lehet ezekben az írásokban olvasni, hogy mekkora lúzer, önértékelésileg…..
Talán már nem is érdekel téged a változás. Lehet, hogy belefáradtál próbálkozni, mész előre, mint egy robot, teszed a dolgod, de mélyen te is tudod, hogy ez nem te vagy. Sokkal több vagy, mint jelen pillanatban. Ennek természetesen rengeteg oka lehet, mindenkinek vannak nehézségei,…..
bakofit 2015.06.15 19:49:56
@Andy73: Ebben teljesen egyetértünk. A pozitivitás ad alapot mindennek és az, hogy képes vagy más nézőpontból közelíteni adott esetben.
Az tény, hogy totálisan nem értek egyet ezzal az új „aputest” őrülettel és igazából nem is értem, hogy mi a tököm akar ez most lenni.Persze, biztos benne van a lustaság, mint kialakító erő. Könnyebb a nőknek is azt mondani, hogy egy ilyen férfi test vonzóbb, mint a…..
bakofit 2015.06.14 17:38:16
@sazoo: Az van sazoo, hogy nem olvastad végig a véleményem további részét, ha ez jött le. Azt akarom, hogy mindenki találja meg a számára tökéletes alakot, egészségesen. Én nem határolódtam el egyik irányba sem és mint említettem, ne csak a végleteket hasonlítsuk már össze. Én lényegében ennek a jelenségnek az őrületével nem értek egyet. Mert valljuk be, ez sem csak azért alakult ki, hogy reálisabb testképek uralkodhassanak.
Egészség, ez a lényeg. :)
Van, amikor az életünk nem megy terv szerint. Házasság, ami tökéletesnek tűnik, mégis válással végződik. Munkahely, amiről azt hisszük, jobb nem is kell, mégis kitesznek. Ha találkoznánk az elkövetkezendő 40 évben, mindenkivel történne ilyen vagy ehhez hasonló lényeges…..
Annyi minden kavarog a fejemben, hogy azt sem tudom, hol kezdjem el leírni. Pedig szeretném megosztani, nagyon is… Ezt is felfoghatnám rossz dologként, de azért nem volt ez mindig így. Egész kicsi koromtól kezdve mozogtam, mindig volt valami közösség, csapat, baráti kör ahol…..
Mi is az a BAKO? Jogosan merül fel a kérdés benned, ha ezt a bejegyzést olvasod. Evelin és Szabi közös elhatározásának indult, miszerint gyökeresen megváltoztatják a saját életmódjukat. Nincs több egészségtelen cucc, amit magunkba tömve csillapítjuk a pillanatnyi éhségünket,…..
Klisék, közhelyek, cinikusság és a társai. Ez az, amiből minden napra jut legalább egy, mióta nyilvánossá tettem az életmódváltásom. Persze jópofa beszólások is vannak, meg eget rengető faszságok, de a legnagyobb baj ezekkel, hogy nincs mögöttük stabilitás. Csak bele…..
Alig egy hónapja kezdtük, viszont már most tele vagyunk új ötletekkel, tervekkel, amit nem utolsó sorban ennek, az alapjaiban is megváltoztatott életmódnak köszönhetünk. A 2014-es év utolsó napjaiban, túl a nagy karácsonyi hercehurcán, s a szilveszteri buli előtt állva…..
BAKO - Fit Siblings Kaja nemzedék 2014.12.15 21:27:07
Sokszor esik szó erről a bizonyos 70-30%-os arányról a kaja-edzés fontossága kapcsán. Edzés terén adottak a lehetőségein, aki akar talál megfelelőt! Kaja terén viszont ennyire nem érzem egyszerűnek... Akinek még nem esett le, a 70% részesedés testünk formálásában a kaja…..
Úgy érzem az egész testedzés, testformálás alapja megbújik valahol a lelki dolgok között. Ha rendben van mentálisan az életed, ha nincs semmi szellemi visszahúzó erő, akkor lehetsz te akármilyen szar genetikával és formával megáldott ember, akkor is fogsz fejlődni, mert fejben…..
Tegnap este faszán elterveztem mindent a mai nappal kapcsolatban, reggeltől estig. Össze is állt, egészen reggel 7:23-ig, tehát volt kemény 1 óra 33 perc a napomból, amíg minden úgy alakult, ahogy azt gondoltam. 5:50-kor csörgött az óra, kipihentnek nem mondhattam magam, úgy 5…..
BAKO - Fit Siblings Kezdődik... 2014.12.07 17:49:27
Láthatóan fogalmam sincs arról, hogy most mi is lehetne itt a helyes kezdő sor, itt ülök és kb. 1 napja próbálom összeszedni a gondolataimat. Majd belejövök… Ketten vagyunk, a húgom és én, 16 éves csaj és 22 éves srác. A húgom Finnországban én Magyarországon (még). Evi…..