Regisztráció Blogot indítok
Adatok
busuloo

0 bejegyzést írt és 191 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.Aktív álláskeresőinket megtekinthetitek ITT. Kedves Munkahelyi Terror!Összefutottam egy régi ismerőssel, aki most egy nagy közüzemi szolgáltató telefonos…..
busuloo 2009.09.03 11:49:53
@Naneee: Teljesen igazad van. Én csupán annyit mondtam, hogy NEM a Sykes üzemelteti a call centert (már), tehát tisztességtelen belekeverni a nevét.
busuloo 2009.09.03 12:04:52
@Naneee: Nem akarok vitázni veled, biztos jobban tudod. Viszont ez a levél mégsem akkor született, amikor a Sykes üzemeltette az ügyfélszolgálatot, hanem azután. Ez nyilván jelent valamit.
busuloo 2009.09.03 17:17:59
@Asmtrong429:És mi a véleményed azokról, akiknek a saját birkaságuk miatt fizetheted az orvosi kezelésüket? Alkoholisták, láncdohányos-rákosok...Inkább adnám az utolsó filléremet egy értelmes gyereket nevelő anyukának mint a fent említetteknek.
Rövid kapcsolat is lehet olyan fájdalmas, hogy a levélíró elgondolkodjon azon, soha többet ne kezdjen nőkkel. Kegyetlen világban élünk, ahol a szívek roppannak, miközben eszünket veszítjük. A levélíró kérdésére válaszolnék: lépj tovább, szevasz. Innen loptuk Kedves…..
Szombatra egy kivesézésre váró történetet kaptok, mert ilyenkor biztos szívesebben elemeztek ti is. A fiú találkozik egy lánnyal, még szerelem is van, de az igazán balek nem az, aki elengedi a csajt, hanem aki egyáltalán nem ismeri fel, ogy élete szerelmével van dolga. UTána csak…..
Sose fogom megérteni, hogy a tiszta és egyenes szakításnál mér egyszerűbb olyan hajmeresztő dolgokat kitalálni, hogy Új-Zéland, meg Hollandia, meg Franciaország. Biztos azért, mert idejekorán belengette a karácsonyfát. Sziasztok,  pontosan jól tudjátok, hogy régóta…..
Három szolgálati közleménnyel indítok:1. Készül a szakítóskönyv, ezt jópáran tudjátok már. Június 10-én, egy hét múlva zárjuk a kéziratot, úgyhogy a szakkönyvbe illő szakításokat addig küldjétek. Meg utána is, de az már csak a javított karácsonyi kiadásba…..
A levélírónk megkegyelmezett, és 80 ezer leütésben, sok kihagyással összefoglalta röviden, mi is a helyzet a szerelmi életével. Lányunk szerelmes egy rockzenekar frontemberével, majd jön az együttes, meg egy lány, akivel a lányunk csókolózik, aztán a frontember, aztán megjelenik…..
A cannes-i és párizsi napokat lassan törlöm ki az emlékezetemből, mint kósza csipát. Budapest más, mert a jelszó is közelebb áll a sporthoz: vagy szálljanak le a bicajrol, vagy tekerjenek keményen. A Tour De France országából mi sem mondhatunk mást. Innen loptam Sziasztok, a…..
busuloo 2008.05.26 10:14:00
ezt az elsőzőknek: pixdaus.com/single.php?id=47652

:)

Amúgy meg ha a posztíró nem érzi jól magát Zsófi mellett, akkor lépjen. Ne várjon arra, hogy a másik döntsön, mert az szemétség.
A szakítósblog is az őszinteség híve. Jöhet a pofánkba bármi, csak jöjjön, és akkor mi meg tesszük fel ide a blogra. A "túl sok kapható lány" hívószóra inkább nem tettem be képet. Én az őszinteség híve vagyok. "Nézd, nálam nem fogsz sikert elérni, és…..
Hányszor hallottuk már ezt? Hánysor mondtuk már ezt? És ezek közül hányszor gondoltuk komolyan? ""Te nagyon rendes ember vagy, és én nem érdemellek meg  téged""..
Egy fiú, egy lány, egy kisbaba. Mínusz egy fiú. Marad: egy lány, egy kisbaba. Fájó történet két kérdéssel a végén. Tessék megválaszolni. Ha nem lenne gyerek a képben, azt javasolnánk, hogy hagyja futni a csávót. Így is ezt tudjuk mondani, csak sokkal nehezebb. Helló! Én most…..
busuloo 2008.05.11 14:05:43
Egy este, több csajozás. Klasszikus, de ritka eset, amikor a csaj barátja mondja ki a végső döntést. Ezzel csak egy baj van, kedves olvasóim: igenis mondjuk már meg, esetleg finoman jelezük, ha van valakink. Na, akkor jöjjön a fiúszív-lányszopat helyzetek magasiskolája. Nem…..
Ha belegondolok, nem tudom elítélni az apukát, aki a húsleves felett átnézve megpillantja fia barátnőjét, amint a melle közé kúszik be a levestészta. Szép pillanat ez az apa életében, akinek a mindene a fia, legszívesebben le is feküdne vele, hogy megtanítson minden trükket, hogy…..
busuloo 2008.05.09 11:07:48
szőke bob és bobek · szakitsoff.blog.hu 2008.05.09. 11:05:52

Szerintem riki tiki arra utal, hogy a mondat értelme az, hogy apuka a fiával akar hemperegni.
A maszatolós poszt szerzője írt nekünk, és mi a tanulság meg a folytatás miatt közöljük. Mert mindenben van tanulság, így ebben is. Kedves Szakítós! "Inkább maszatolás, mint szex" címmel hoztad le a kis sztorimat kedden délelőtt. Nagyon meglepett a kommentek…..
Tinifigyelem, tiniszerelem, tiniszakítás, tinilevél, tiniszavak, tiniérzelmek. Rájöttem, miért nem ismerkedtem soha németórákon azon kívül, hogy nem tanultam németül, mert ilyeneket mondott volna a némettanár: Ein liebes Paar von heute! Még egy égető kérdés: milyen név az, hogy…..
A sportért rajongó csávóban kicsit magamra ismertem, mert az utóbbi hónapokban még az amerikai fociba is belekezdtem a kosárlabda mellett. És NBA plyaoff van, mit lehet tenni? Jön az EB is, meg az olimpia. A kettő között bármire kapható vagyok. innen loptam Kedves Szakítós! Az…..
Erre rákerestem, elvileg nem volt. Ha volt, keresek másikat. Mert vannak ezek a régi sztorik még az archiválás előtti időkből, amik olyan jók. De nem nyúlunk hozzájuk. Most megpróbálom megint. Sziasztok! Maga a sztori nem annyira vicces, inkább a szakítás volt…..