Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyonfelek

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eddigi legsikeresebb magyar közösségi oldal, a wiw.hu alapítója és a tüntetéseken aktív szerepet vállaló Várady Zsolt tizenegy évvel ezelőtti, jelentéktelen tettével kapcsolatos hivatalos iratokat valaki kiszivárogtatta a HírTV-nek. A Magyar Narancs pedig megírta, hogyan vert meg egy házaspárt…..
nagyonfelek 2014.12.06 13:58:32
Egy nagyon kedves sztori meg a jol mukodo demokraciarol :) Egyik alkalommal Svajcban jartam csalad latogatason Emmentalban. A rokonom azzal fogadot, hogy bocs megvartalak de el kell szaladnom 20 percre szavazni, azonnal jovok vissza. Mire en kipakoltam a kocsibal mar otthon is volt. Kerdeztem mire kellett dobni a ticketet? A valasza feletteb vicces volt es egyben komoly. A varos FOBIROJAT gyorshajtason kaptak. Mivel Svajcban a kozos teherviseles eleg jol mukodik a kereseteknek-jovedelmeknek megfeleloen allapitjak meg a kulonbozo szabajsertesi birsagokat is. Nos ezeket a birsagokat a FOBIRO hagyja jova, igy hat nem volt aki a Fobiro felett helyben biraskodjon ezert megkerdeztek a vashianyos Svajci azaz varosi embereket Emmentalban, hogy most vajon ki legyen az aki itelkezik a Fobiro felett.
Nos elsore nagyon idegen de ha jobban belegondolok, szerintem szivesebben menne el mindenMagyar honpolgar 1-2-3havonta egyszer leadni a szavazatat 20 perc alatt egy pitianer ambar fontos es igazsagos donteshozatal kapcsan, mint havonta akar tobbszor is K..anyazva es Gyurcsam meg Orban takarodjozva kivonul az utcara es orakon vagy napokon keresztul uzi ezt a kellemes sportot.

Annyi szuper szabad filmesunk van, annyi civil szervezet es alapitvany. Miert nincs egy ketto aki a valoban jol mukodo demokraciakrol Svajc, Dania, Hollandia, Svedorszag, Finnorszag csak PL. keszitene egy a leglehetettlenebb FAEKNEK - IQ minusz 100 nak ertheto filmet. Bele valami mediaba, csak akadna aki le merne adni, mert ugye SZOLAS SZABADSAG VAN - azt lehet szolni ami SZABAD.....szoval beletolni az emberek arcaba, hogy megertsek, lassak van elet a falakon tul. Annyira belesuppedunk azaz belesupped a lakossag a napi belszarsagokba, hogy eszebe nem jut kifele nezni. Lassan olyan lesz a Magyar nep mint egy atlag Eszak Koreai honpolgar akinek annyi informacioja van a kulvilagrol, hogy Amerika rossz, a Nyugat rossz es mindenki rossz csak mi vagyunk a faszak.
Szerintem ebbol egy par reszes sorozat, nagyobb siker lenne mint az Ezo TV no meg hasonlo televiziok, birka musorai. Kedves Maaargit, mondja meg hol faj? Haaat a hatam. Maaargit maganak a hataval van baj. Nos az ilyen embereknek is elerhetove es erthetove kell tenni ezeket az informaciokat. Az utolso adasban pedig kellene csinalni egy osszehasonlitast a mi demokraciankal.......
Szerintem a 20 kilo krumpliert szavazok 70% a megterne es az mar pont eleg lenne ahoz, hogy az O erdekukben is amit eddig nem ertettek meg, megtortenjen egy minosegi valtas, valtozas. Az elobb irtakkal nem akarok senkit megbantani, tudom van akinek az Edukacioja az eletkorulmenyei teszik ezt, hogy pl. 20 kilo krumpliert eladja a szavazatat, nem tehet rola vagy reszben de akar ha tehet is rola. Legyen mar egy eselye. Sajnos az latszik, hogy ez a tobbseg adja kezrol kezre es ugyan azokba a kezekbe az orszag sorsat.

Valahogy ki kellene nyitni a szemuket ezeknek az embereknek es segiteni kellene oket abban, hogy el tudjanak kezdeni maskent gondolkozni egy kicsit. A sajat erdekukben es az orszag erdekeben.

Ezernyi civil szervezet van. Csak akadna par ai ezt ossze tudna kalapalni.

Ha csak annyira lennenk szinten mint az Osztrakok ebben a temaban, nem tortenhetne meg ez ami most es az elmult 25 evben folyt es folyik.
Lasd Jorg Haider Ur. Heil....... Annyira jol eltek a Sogik hosszu eveken at, hogy eszre sem vettek ahogy szepen lassan Jorgi feltort mint a talajviz. Gondoltak minek elmenni szavazni a szomszed ugy is elmegy az bedobja a cetlit, minden rendi volt regen hat minek szavazna mashova. Ugyis ugyanoda fog szavazni. Nos hat a nagy kenyelembe igy aztan semelyik joravalo szomszed nem ment el szavazni csak a JOSZANDEKU alig szelsojobbos bealitottsagu honpolgarok. Haider jott latott gyozott, a sogik pedig hirtelen nem kaptak levegot. Nocsak mi tortent?
A folytatast pedig azt hiszem tudjuk, igen kulturaltan leepitettek nagyon rovid ido alatt az urat majd erdekes korulmenyek kozott autobalesetben elhunyt Ausztria valoban Ujfasiszta remenysege es jovoje.... No komment. Ok hamar tudtak ebredni es korrigalni, nagyon hamar. Nem szartak el az eletukbol 25-50 evet a sardobalasra... Jobban szeretnek jol elni es bizni a szolgaloikban mintsem hagytak volna a teljes nemzetkozi kirekesztesbe a recesszioba zuhanni az orszagukat.... Szoval PLS valaki probalja meg kinyitni az egyszeru emberk szemet is, lassanak vilagot, olyat ahol nagyjabol minden jol mukodik. Megannyi tehetseges filmes, riporter media es alapitvany van erre Magyarhonban. Egyszeruen ertheto dokumentumfilmekbol hamar rajonne meg a 2 elemivel rendelkezo honpolgar is, hogy miert elegedett az orszag 70-80-90 %-a a jelenlegi eletevel az orszagaval. Nem a vezetoivel !!! De szeret ott elni es jol erzi magat!!! Dania, Svedorszag, Svajc, stb. stb....
nagyonfelek 2014.12.06 14:53:24
@Madnezz: Talan ez igy van jol. Az orbanseggnyaloknak is kifele nyilik a szemuk es a ballibsiknek is. Pontosan a vitatkozast es sardobalast kellene abbahagyni. Bar tudom van akinek a keshegyremeno vita ad eleterot es boldogsagot :) Szep napot
Vannak olyan pillanatok az ember életében, amikor nagyon, de nagyon haszontalannak érzi az iskolapadban, pláne az egyetemen tanulással eltöltött időt. Én ezen rendszerint akkor szoktam elgondolkodni, amikor adótörvények újabb és újabb módosításairól hallgatok hosszú…..