Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ronella

141 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mintegy 70 évvel ezelőtt, a fizikus Enrico Fermiben a megfogalmazódott a kérdés, ami azóta is számos embert foglalkoztat, „Vajon egyedül vagyunk?”. A Nobel-díjas fizikus álláspontja szerint pusztán a Tejútrendszerben is több milliárd csillag van, mely közül számos több milliárd évvel idősebb a mi…..
Az eset egy 63 éves, dél-kóreai hölggyel esett meg még 2012-ben, aki hirtelen éles fájdalmat érzett a szájában, miközben nyers polipot fogyasztott. A hölgy azonnal a korházba sietett, ahogy a fájdalom mellett elmesélte orvosának, hogy a szájában furcsa, bogárszerű testek jelenlété érzi. A vizsgálat…..
Manapság a smink már-már nélkülözhetetlen tartozékaként van jelen a női szépségideálnak, viszont nem mindig volt ez így. A viktoriánus Angliában, azaz a 19. században, lenézően tekintettek azokra a nőkre, akik sminkelték magukat, gyakran prostituáltnak tartották őket. Annak ellenére, hogy a fehérre…..
Mindannyian ismerjük a klasszikus IQ tesztet, melyben 40 kérdés megválaszolás után fény derül az igazságra. A Bright Side azonban most mindössze 7 kép segítségével kínál nekünk lehetőséget a bennünk lakozó zseni előhívására.(A megoldásokat a képek alatt találjátok.)   1. Rejtvény - A…..
Kiszúrtam Sörben az orvosság 2016.06.09 19:11:01
"A sör széppé teszi a szomjat." - tartja a mondás, és mint kiderült, bizony számos egyéb jó tulajdonságot is írhatunk a számlájára. Bár az is nagy igazság, hogy sört inni annak lehetséges egészségügyi jópontjaiért nagyjából olyan lehet, mint repülőre szállni csak azért, hogy a felhőket csodálhassuk.…..
Gondolom sokan láttak már a neten olyan videókat, melyek bár ismétlődéses mozgást ábrázolnak, mégis teljesen magukkal ragadnak. Én is ilyen vagyok... Csak nézem őket bebambulva, de fogalmam sincs, miért. A Digg összeállított egy videót, melyben a fentiekben leírt mozgóképek szerepelnek, a témához…..
Kiszúrtam Bálint napi rémálom 2016.02.15 13:22:14
1. Az exem egy rózsákkal díszített WC ülőkével lepett meg Valentin nap alkalmából, mivel tudta, hogy szeretem a rózsákat, és azt is, hogy új ülőkére van szükségem. Hozzátenném, hogy üdvözlőkártyát sosem kaptam tőle, mivel ő "nem hisz a kártyákban". - Gonzo Steele, Facebook 2. A barátom átjött…..
Bár 2015-ben meglepően magas volt a cápatámadások száma, azonban a Condé Nast Traveler (utazási és életstílus magazin) beszámolója alapján a slefizés bizony több áldozattal járt, hála az emberi hiúság és figyelmetlenség baljós keverékének. Számszerűen kifejezve ez 8…..
A kanadai KFC 60. születésnapjára egy fotóelőhívós csirkekosárral rukkolt elő a "rajongók" számára, ami a Memory Bucket névre hallgat. Ez tulajdonképpen egy csirkés kosárba épített Polariod-nyomtató, amiről az okostelefonunkkal készített képeket tudjuk rögtön…..
Kiszúrtam ASMR - Az agy orgazmusa 2015.07.28 12:16:43
Az ASMR (vagyis Autonomous Sensory Meridian Response - egyelőre magyar megfelelője nincs a kifejezésnek, én pedig nem igazán vagyok a téma szakembere, így meg sem próbálom lefordítani) jelenségével 2010-ben kezdett el foglalkozni az orvostudomány, viszont a hogyanokra és miértekre egy…..
  Ha beszélgetés közben a partner lábfeje közvetlenül a te irányodba néz, akkor az illető kényelmesen érzi magát a társaságodban.       Az első randin menjetek el egy izgalmas helyre, hogy a közösen átélt élmény közelebb hozzon titeket egymáshoz.   Ha…..
Kiszúrtam Magyar kultúrsokk 2015.05.19 22:12:48
Szerintetek mik lehetnek a legmegdöbbentőbb tapasztalatok, melyeket egy amerikai férfi átélhet, ha Magyarországon jár? Nos, egy dél-kaliforniai születésű férfi, aki Magyarországra költözött magyar származású felesége miatt, most 9 pontban foglalta össze élményeit. Az eredeti…..
Likeold a blog FACEBOOK OLDALÁT is! :)..
  Likeold a blog FACEBOOK OLDALÁT is! :)..
Kiszúrtam Egyedi gyűrűkreációk 2015.01.28 11:27:04
                                 Likeold a blog FACEBOOK OLDALÁT is! :)..
Kiszúrtam Egészséges nasik 2015.01.26 14:52:49
Zabgolyó sütés nélkül Banános zöld turmix Gyümölcstekercs Almaszendvics Házi hummusz fűszeres pitával Fűszeres csicseriborsó   Likeold a blog FACEBOOK OLDALÁT is! :)    ..
Kiszúrtam Fűszeres csicseriborsó 2015.01.26 14:50:23
100dkg csicseriborsó2 evőkanál olívaolajfűszerek Amennyiben nem konzerv csicseriborsónk van, áztassuk nagy tálban bő vízben egy éjszakán át. Ezután főzzük puhára (fedő alatt kis lángon forrástól számítva kábé egy óra, 15 perc).  180fokos sütőben süsd a már főtt…..
Pitához: 4 darab teljes kiőrlésű pita (használhatunk tortilla lapot is)3 evőkanál olívaolajfél teáskanál fokhagyma por1 kiskanál pirospaprika1 kiskanál borssó ízlés szerint Hummuszhoz: 520g csicseriborsó - lehetőleg válasszunk konzervet1 gerezd fokhagyma1 evőkanál…..
Kiszúrtam Almaszendvics 2015.01.26 14:05:21
3 vékony szelet alma60g édesítetlen mandula - vagy mogyoróvajízlés szerint édesítő (folyékony; méz; juharszirup)2 evőkanál szárított apró gyümölcs1 teáskanál szezámmagpár szem dióféle ízlés szerint Annyi a dolgunk, hogy a hozzávalókat rétegeljük.   Likeold a blog…..
Kiszúrtam Gyümölcstekercs 2015.01.26 13:54:54
2 apróra kockázott alma10 szem felkockázott eper1 felkockázott grapefuritfolyékony édesítőszer ízlés szerint1 kiskanál fahéjcsipet só60 ml víz A gyümölcsöket forrald fel a vízben egy edényben. Vedd le a hőfokot és főzd addig, míg minden meg nem puhul és a lé el nem…..
Kiszúrtam Banános zöld turmix 2015.01.26 13:45:06
  375 ml tej (mandula/kókusz/rizs)1 maréknyi spenótlevél250g banán1 kiskanál lenmag 2 evőkanál mogyoróvajpár szem aszalt datolya Mindent egyben összeturmixolunk. Likeold a blog FACEBOOK OLDALÁT is! :)..
60g kókuszzsír/vaj60g méz60g mogyoróvaj500g zabpehely60g aprított csoki2-3 evőkanál színes drazsé (elhagyható) Egy serpenyőben olvaszd fel a vajat a mézzel és a mogyoróvajjal. Kevergesd addig, míg krémes nem lesz, majd 15 percre hagyd állni.Add hozzá a zabpelyhet, csokit és a…..
Kiszúrtam Álarcosbál kicsiknek 2015.01.25 11:26:42
Lassan bizony elérkeznek az óvodai és iskolai maszkabálok, így mutatok pár beöltözős tippet, amik otthon is elkészíthetőek. Akkor lássuk: Imádnivaló kis Pocahontas: Szoknya elkészítése varrás nélkül: Szükséged van hozzá kb. 15 cm széles (de 20 cm-esből is jó) tüll,…..
         Likeold a blog FACEBOOK OLDALÁT is! :)..