Regisztráció Blogot indítok
Adatok
süncilla

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdem úgy érezni, hogy valaki a csütörtököt jelölte ki hivatalos tölteléknapnak, a köpködős-ordibálós performanszok lecsengése után ugyanis megint olyan problémák kerültek elő, mint a villalakók egész napos sziesztáját megzavaró zajok, vagy Dennis viszonyulása Fanni…..
Ezt olaj vászonra kérném, kamu aranyozott, barokkos beütésű IKEA-s keretben. Nagyon úgy fest, hogy ez az én keresztem, hogy csak a szar részek jutnak nekem, de sebaj. A tegnapi adás leltárja: egy reggeli ébredés, Ádám faszparasztoskodik, Batman és Robin visszatér, Ádám…..
Bencust kapjuk karácsony második napján, ráadásul ünnepi göncben, ami jelen esetben egy piros csokornyakkendőt jelent - azt a ruhadarabot, amit civilizált országokban hatóságilag kellene betiltani. A műsor a karácsony, a kúrás és a kinek nagyobb a fasza-verseny jegyében zajlik,…..
süncilla 2014.12.27 17:45:54
süncilla 2014.12.27 18:06:19
@beacska: félre érted, én is édesanya vagyok nem a sexel van bajom hanem a Zsuval, és az előadás módjával
Ezt a szeánszot Lilu vezeti fel ismét, bűrgatya, szürke bokacsizma, és aszongya, hogy betlehemi prömier lesz, mintha a Gerbeaud teraszán ülne valami havernővel, és a Madách műsoráról beszélgetnének. Az összefoglaló első részében a betlehemezésre készülő lakókat látjuk,…..
Na, lement a nagy tetemre hívás, ami szokás szerint, már ami az eddigi VV-s struktúrát illeti újfent dögunalomba fulladt. Persze könnyen beszélek, mint egy féllábú foci drukker a tévé előtt üvöltve, hogy bezzeg ha én ott lennék, akkor az összes labdaérintésem a jobb felső…..
süncilla 2014.12.04 22:26:03