Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Velo the monk

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme. Elkészült az előadás videó, egész 25-én ennek az utómunkáját csináltam. Áldott karácsonyt mindenkinek (ami még hátravan belőle.)   Továbbra is lehet küldeni koszos pénzeket, sőt, azt nem csak ilyenkor, hanem mindig. :) Tóth BálintUnicredit Bank1091 8001 - 0000…..
Lassan közeleg a 2012 Blog vége, már ami a központi témát illeti. Egy-két kirándulásunk így is volt más témákba, ha az utolsó bejegyzés is megszületett, akkor blogszerűbbé alakulunk, napi észosztó témák következnek, ha nem is napi rendszerességgel. A most következő téma…..
Velo the monk 2014.12.25 21:41:09
@emberneve.gyufa:
azér' ez habosabb mint az a fürdővíz...:D
Az alábbi írás szintén a modorosblog olvasói rovatába készült, de időközben rájöttem, hogy már Modor Tibi is írt ugyanerről a témáról. Nyugi, több ilyen nem lesz, befejeztem az ökörködést. -- -- -- Góg és magóg mostohaunokája ő, önmagáért síró bús, bocskoros balkáni. Egy sosem létezett nép meg nem…..
(SZERK: Még egy kicsit toldottam hozzá. Szótár a végén) "A Békeőrség! Már mezítlábas söttő koromban megtátottam utánuk szájamat, mikor a vásárban az utcákon láttam őket fegyverrel a vállukon, mindig vakító fehér köpenyeikben lépdelni, lassan, méltósággal,…..
Velo the monk 2014.12.08 07:41:34
@emberneve.gyufa: neeeeeeeeeee Dumbledore meghal??
hogy mondhattad el?? :D

Gondolom azért te se az utolsó fejezettel kezded minden könyv elolvasását.
Az író azért főzte a betülevest olyanra amilyen, mert szerinte így a jó, ráadásul nekem ez az első eset hogy még a nem teljesen kész műbe belekóstolhatok.
Velo the monk 2014.12.08 10:16:40
@dangbird: a google maps mint az igazság forrása? Erre nem gondoltam. Szerintem egyetlen lakott bolygó adatait tartalmazza valószínüleg azt is hiányosan.:)