Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovács Alajos

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit csinál az átlagos megélhetési kormánydolgozó, amikor élő egyenes adásban két nap alatt kétszer csinál hülyét magából? Fábián Barna esetében nem tudom a pontos részleteket, de mindenesetre a köztévénél elkövették azt a példátlan takonygerincűséget, hogy meghívták…..
Kovács Alajos 2014.12.07 22:13:21
@TH: Nem előnyös össze-vissza beszélni - irogatni - még ha ennek a jelentőségét igyekszünk is eltussolini. "Dolgozni csak pontosan, szépen...", biztosan tudja folytatni hamár olyan hatalmas az irodalmi müveltsége. (A modoráról most ne essék szó!)
Kovács Alajos 2014.12.07 22:19:00
@TH: Mikor már nincs érv jön az hogy már érdekes amit mond, többet nem foglalkozok magával. Ez nyilván tökéletes hozzáállás, de hát leke rajta ( már ha van).
Kovács Alajos 2014.12.08 07:49:25
@TH: Jó reggelt Magának is!
"leke": örülök hogy mégsem lanyhult a figyelme, érdemes volt egy kicsit úgymond tesztelni.Azokat mocskolódásokat amit Maga és az Önhöz hasonlók érvnek neveznek, nevárja tőlem, ezt én nem alkalmazom.
Shakespeare-re visszatérve, A velecei kalmár idézésével azért vigyázzon, ezt ma többen félre értik, pedig az író egyszerüen zseniális volt ebben a müben is.