Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szorgalmas mókus

3 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szorgalmas mókus 2016.10.20 10:55:28
@Bogyó 2: Mikor emelték a kormánytisztviselők bérét? Én nem tapasztaltam, bár kormánytisztviselő vagyok. Sőt, ebben az évben visszavették az illetménykiegészítéseket, így a fizetésem havi 10 ezerrel lett kevesebb, amit nagyon megsínyli a családom.
A régi juttatások, ruhapénz, bérlet, jutalom már évek óta a múlté. Tavaly karácsonyra egy fillér pluszt nem kaptunk. Munka viszont bőven akad, minden nap 8 órára bent vagyok de 5 óra előtt egy nap sem megyek haza, de van úgy, hogy 7-ig is bent kell lennem, persze túlóra nincs.
Persze tapasztalom, hogy főnökből bőven van, létezik olyan osztály, ahol a fönökökön (fov, fov helyettes, ov) mindössze 1 fő dolgozó van.
A leépítéskor azonban borítékolom, hogy nem a főnököket fogják elküldeni.
A politika sehol a világon nem makulátlan úriemberek hótiszta vetélkedése a hatalomért. De civilizált országokban léteznek bizonyos alapszabályok, melyeket mindenki betart. A legelemibb tisztesség és humánum jegyében. Ezek közé tartozik, hogy ha történik egy tragédia a világban, akkor azt NEM…..
Szorgalmas mókus 2016.07.18 14:32:36
@Botka Lajos: Én 1789-re nem hivatkoznék, mint a szabadság megtestesítőjére.
Minden volt ott, csak szabadság, igazság, egyenlőség nem. Persze a szavak szintjén ment a propaganda.
Ami ma van Fo-ban, bevándorlóügyben, az inkább a megszokás, beletörődés és a "nagy gyarmatbirodalom" iránti nosztalgia.
Ez lenne a minta, a követendő irány?
(És akkor még az algériai vérengzésekről nem is beszéltünk)
Czett Petra Hihetetlen, hogy már egy éve nekiindultunk a nagy és ismeretlen Németországnak. Nem tudtuk, mire számítsunk, csak reményeink voltak. A kezdőlökést az adta, hogy otthon már nagyjából a maximumot hoztuk, mégse nagyon tudtunk számottevően előre lépni, és erre reményt se nagyon…..
Szorgalmas mókus 2016.07.06 13:42:31
@Szelid sunmalac: Valóban nehéz sorsközösséget vállalni olyannal, mint te vagy.@Jossarian:
Szorgalmas mókus 2016.07.06 13:45:29
@Jossarian: Inkább vállalok sorsközösséget az utódaiddal, mint te, aki az angol vagy a német öregekre keresel, (mert az ottani munkádból levont adó őket támogatja) és az ottani emberekre dolgozol, mint rabszolga.
Szorgalmas mókus 2016.07.06 13:49:25
@manager2008: Voltál már a vidéki skóciában? Vagy egy német kis településen? A sötétség hasonló, ne legyenek illúzióid.
Elvis Presley Jailhouse Rock „Felhívtuk Rubovszky Györgyöt, de a kérdésünket sem tudtuk feltenni, rögtön letette a telefont. A képviselő egyébként legutóbb rosszullétével és egy elszólásával került be a hírekbe.” (Portik nem csak Rogánt, egy másik kormánypárti képviselőt is bemártott) A…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt MT!   Történetem nem is terror, inkább mentalitás és vezetői képességek hiányosságáról szól. Pályakezdőként kerültem ki a munkaerőpiacra. Állam- és jogtudományokat tanultam az egyetemen. S mivel…..
Tudjuk, hogy napjainkban miféle eszeveszett dolgokat kaphatunk automatákból. Az egyszerű buszjegyektől kezdve a frissensült pizzáig és az aranyrúdig mára már csaknem mindent. És akkor még nem is beszéltünk a japánokról. Ott a vákuumcsomagolt használt (!) női bugyitól az élő (!) rákig tényleg MINDEN…..
Szorgalmas mókus 2016.04.20 12:52:52
@Luighi: Én 1973-ban jártam a középiskolával Moszkva - Leningrádban.
Coca Cola még nem volt, a poharas automata viszont mindenhol megtalálható volt.
16 évesen osztálytársaimmal csapatban szörnyülködtünk azon, hogy az igénytelen üvegpoharat egymás után használják. A mosás valóban egy gyenge, középre irányuló vízsugarat jelentett, kefe, miegymás sehol.
Persze, túl lehet élni, de már akkor sem voltunk hajlandók megpróbálni.
A hét végén elkészítettem egy adag gyömbéres vajas kekszet és kidíszítettem. Itt nézhetitek meg az eredményt: ..
A nagy kalandba, miszerint cukormázas kekszeket fogok készíteni, egy meleg augusztusi napon vágtam bele. Bujkált bennem a kreativitás, régóta kerestem az utamat, de sem a horgolás, sem a plasztik gyurma nem kötöttek le egy-két hónapnál tovább. Évtizedek óta sütök, főzök és…..
Pénzt szeretnék kapni valamelyik horgolt dolgomért...