Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kokomo

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most megpróbálom magam visszafogni, hogy ne sikerüljön annyira indulatosra ez a bejegyzésem, mint az előző előtti :)  Nos, a gumi nélküli szex - prostival. Első körben az olyan lányt, aki ezt BÁRMELYIK vendégnek is megengedi  a Dunába kellene lőni, utána pedig azt a…..
kokomo 2014.12.04 15:03:50
@Fekete Sámuel:

Én ezt másképp látom! Mivel tisztességes nő vagyok elítélem az összes kurvát! Még csak nem is embernek hanem kártékony fajnak tarom őket! Számomra fontos volt a kölcsönös bizalom és a biztonságos együttlét amiben nincs helye 3. félnek!

A férjem is úgy gondolta, hogy elmegy egy kurvához. 20 perc után a szokásos kurva és kuncsaft közti kapcsolat átvágott egy érzelmi vonalra. Először a kurva csak szájjal izgatta, persze óvszerben. A férjem elfelejtette, hogy kurvánál van és csókolózott, végig csókolgatta a kurva egész testét, amire még előtte 2 órával más ráverte. De, még ezen is túl ment az által, hogy még vaginálisan is izgatta a szájával. Egy kurvát!!! Behatolás nem történt mert a sok koksztól a férjemnek nem állt fel de, ennek ellenére 80 percet hemperget és ölelkezett vele, ami alatt egy folytában csókolgatta és bele is szeretett a kurvába, bár ezt Ő tagadja. De csak a nőn járt az esze 1 hónapon keresztül, még SMS-kel is próbálkozott, mert elhitte, hogy a nő is beleszeretett! Pedig csak egy rafinált beteg kurva volt. De, aztán bebukott mivel 2 nappal az együttlétünk után fájdalmasan égett a nemi szervem. Orvosnál kiderült Gonorrhoea fertőzésem van (kankó), nekem akit 15 éve nem érintett más férfi! A férjem pedig meglepő módon tünet mentes volt, ezért nem is gondolta, hogy kiderül. Közben az is kiderült, hogy 9 hetes terhes is vagyok! Az első antibiotikum nem használt, aztán a második sem, közben a betegségtől és az idegeskedéstől elvetéltem, pedig a férjem 15 éve várt erre a terhességre! Begyulladt a méhem, petefészkem, petevezetékem, 2 hónapi csak erős antibiotikummal kezeltek. És most sem érzem magam túl jól! Mind a mellet, lelkileg is szét vagyok hullva és ijesztőnek találom, hogy a férjem ennyire felelőtlen volt és így megfelejtkezett magáról egy KURVÁNÁL!!!! Tönkre ment a családi életünk a házasságunk, amiért eddig dolgoztunk, mindenünk! Nem tudok lefeküdni már a férjemmel soha, nem kívánom sőt undorodok Tőle, ha együtt is maradnák vele félnék vele együtt lenni, hogy milyen kórságot hozna belém. Rettegnék az együtt léttől! És még vállalhatom azt a szégyent, hogy AIDS tesztet kell csináltatnom. Egy rohadt, perverz Román kurva az egész családunkat szétrombolta azért 50.- euróért!Egy valamit biztosan tudok, ha AIDS fertőzött lettem, vadászni fogok azokra a pasikra akik kurvákhoz járnak és az összeset megfertőzőm!