Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kézműves robot eladó

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedvenc posztunk a kedvenc időkből. Nosztalgiázzunk együtt: Valahogy úgy alakult, hogy ciki a társadalom kiválóságának lenni. Aki erős, az köcsög kidobó, aki szép, az büdös kurva, aki egészséges, az rohadt mázlista, aki meg okos, azt jobbik esetben megverjük, rosszabbik esetben nem is magyar. A…..
Valahol örülni kéne, hogy a mértékadó európai lapok és politikusok soha nem látott mértékben keltek ki a hétvégén Viktor ellen. Az a gerinctelenség és embertelenség, amit tanúsított, mára minden eddiginél elszigeteltebbé tette Európában. Szerencsére a lapok többsége…..
Lááászt kirsztmássz éjgévimáhárt...ez megy mindenütt.. Egyrészt ez a kibaszott beteg társadalom nem tudja elképzelni a létét valami faszom hülye, hangosan és torzan óbégató zene nélkül.... bazdmeg, bárhova megy az ember, ott zene szól. A félhülye, kosárzombi plebsz retteg…..
Kézműves robot eladó 2014.12.26 14:29:17
Végre egy értelmes ötlet. Persze a zsidók verik a tamtamot, de ne figyeljünk oda. A szombati sorbanállás közben végre együtt a család, beszélgetünk, csókot váltunk, addig sem lesz a gyermekünkből drogos vagy transzvesztita. A mirelit panírpulykától az Orbitig gyónhatunk,…..
Kézműves robot eladó 2014.12.18 21:08:06
Kigondoltam Olajos hal 2014.12.02 01:30:54
  Az olajos hal egy nagyon csúszós dolog, amit épp ezért egy dobozba zárnak, hogy ne okozzon balesetet. Az olajos hal jó úszó, csak nehéz rögzíteni a damilra. Állítólag már a bibliában is szerepel, de abban az időben még nem kellett beolajozni, és ciánban is szegény volt.…..
Kézműves robot eladó 2014.12.04 13:00:29