Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fuchsia

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bencus lebarnult és feltöltődött, ez egyértelműen látszik rajta, Costa Rica ilyenkor jó meleg tud lenni, meg máskor is, ha már itt tartunk. És igen, szerintem tudja, ki nyerte az Éden hotel harmadik évadát, de remélem nem spoilerezi el senkinek. A villában kajapara és kajagate volt,…..
Fuchsia 2015.01.31 12:01:06
@VV Erőlegény: Na, én ugyanezt érzem Dani kapcsán... Engem Denisz ostobasága végtelenül irritál... Fáni sem észkombájn, de rajta legalább nevetni tudok, Denisz csak fáj.

Ha már Fáni: szerintem az azért kicsit durva, hogy most itt mártírkodik, miközben ő sokkal gusztustalanabbul bánt másokkal... Az a köpés a Zsu-bábúra is nagyon szépen megmutatta a kisagyszony intelligencia-szintjét...

Egyébként meg továbbra is hajrá Robinhood. Lehet, hogy egy tuja és csak fetreng (ahogy sixxx újfent rámutatott), de esküszöm, az egyetlen értelmes lény odabent... Az, ahogy ezt az Ádinás szitut (amit szerintem a csaj már direkt generál) kezelte, abból nekem megint az jött le, hogy egyedül belé szorult némi értelem.
Fuchsia 2015.01.31 13:02:31
@Csak ügyesen!: Hasonló szituációban voltam már én is, csak kicsit másképp, mert ugye a nemek aránya fordítva szerepelt a felállásban. Többször is átéltem már, hogy nagyon közeli fiú barátom aktuális barátnője konkrétan utált, merthogy nem volt szimpi a bizalmi kapcsolatunk. Én meg, őszintén szólva, nem akartam megváltoztatni a barátaimhoz való viszonyulásomat csak azért, mert jön egy csaj, aki képtelen felfogni, hogy attól még, hogy mi bizalmas kapcsolatban vagyunk, nem fogok rámászni a pasijára, ha már tőle függetlenül is x ideje barátok voltunk... A VV-s esetben pedig Lacika ez a hisztis picsa, és ugyan tény, hogy Ádina meg Robinhood is kezelhetné jobban a helyzetet, de azt gondolom, hogy Robin részéről ez inkább csak értetlenkedés és a töke kivan az egésszel már, Ádina meg élvezi a helyzetet, és direkt generálja is, mert így van dráma! meg hepöning, amivel előtérbe kerülhet. Robin részéről egyedül a "teccő"-dolgot tartom kavarásnak és "taktikának" (fujjdemegutáltameztszót), egyszerűen ordít róla, hogy kamu. Szerintem ez a lépés mondjuk tényleg olyan volt, amivel drámát akart generálni és beékelődni a párocska közé - de pl. a mostani beszélgetős eset már nem. És szerintem még mindig tök normálisan kezelte az egész dolgot, én Ádinát már réges régen péklapáttal vágtam volna képen a helyében... Azt a szitut is egyébként szvsz Ádina generálta, és ténylegesen ő lovagol ezen a témán még mindig. Én Robinon azt látom, hogy elengedte a dolgot, csak éppen qrva szar az, hogy spanolsz népekkel, aztán egy idő után pont leszarnak ezek az emberek. Pláne, ha olyan kicsi a választék, mint odabent. És ha igaz, ha nem az, amit mutat, én átérzem a szitut, amit látni vélek.

Ja, ha már Ádina. Eddig sajnáltam, hogy hirtelen ellene fordult a népharag. De a pattogása már egyre jobban irritál, és sajnos én is azt kezdtem érezni, amit sokan mások: elszaladt vele a ló, és emiatt is kezd nagyon irritáló lenni...
Fuchsia 2015.01.31 13:24:01
@Csak ügyesen!: Lehet, hogy én gondolom ezt rosszul, de egy olyan hiszti királyfival, mint Laci, én sem ülnék le megbeszélni semmit, mert úgysem változna semmi. Ezt mondjuk tapasztalatból tudom. Hogy mi van Robin fejében valójában, azt csak ő tudja - mindentől függetlenül nekem továbbra is ő a legszimpatikusabb, legnormálisabban gondolkodó(!) játékos.
Elérkeztünk az abszolút érzelmi mélyponthoz a játék során. Amikor a gyűlölet átható savanyú rothadásszaga tölti be a levegőt, és mindenki legszívesebben szembeköpné azt, aki vele először szembejön, mert jelenleg nincs a világon másik hat ember, akivel kevésbé szívesen…..
Fuchsia 2015.01.29 10:56:35
@Krétagarbó: Döniz tekintetében ezzel totálisan egyetértek. Még csak annyi, hogy szerintem nem csak Aureliot majmolja, mert ezt a "csínytevéses vonalat" egyértelműen Olivértől nyúlta, akit ha valamiért, ezért csíptek a nézők.

@Okami: Tökéletesen megfogalmaztad, mi volt az én bajom is Zsuzsikával. Még csak annyit tennék hozzá, hogy engem rémesen idegesített az is, hogy alig tudott kinyögni egy mondatot, és mire sikerült, az sem lett értelmes. És ezt már egyre nehezebben viseltem el.

És akkor summáznám én is véleményem: Denielt nagyon kis száni figurának tartom, olyan kis izzadtság szagú, nyomorúságos emberke lett kívülről nézve. De azt gondolom, még mindig sokkal többet ér, mint Döniz, akinek nem csak az a baja, hogy szánalmas. (Azért tartom annak, mert egy gyáva fickó, tényleg nem mer vitatkozni, nem mer konfrontálódni, csak sunnyog. És a sunyiság sosem nyerő. Egyszerűen érezni lehet, hogy mennyire fél a párbajtól, a kieséstől.) A szánalmasságba beletartozik a fentebb említett utánzás is. Ezen felül meg egyszerűen kiidegel, hogy ő sem képes egyetlen normális, épkézláb mondat megalkotására sem. Egy dolog, hogy nem mekeg meg makog úgy, mint Zsu, de egyszerűen baromságokat beszél, és ha valami nagyot akar mondani, akkor marha nagyot is bukik rendszerint. Borzasztóan sötét és közönséges ez a fazon. Egyre jobban zavar a jelenléte (már ha észrevehető, mert lehet láthatatlansággal vádolni Robinhoodot meg Danit, de Döniz is csak akkor kerül előtérbe, ha betalálják). A lányok közül meg tényleg PVC a legnormálisabb, de azért hozzá se vágnám a nyereményt. Ez kicsit sajnálom is, mert jó lett volna, ha végre nő nyer, de az a helyzet, hogy nagyon remélem, hogy végül mégis pasi lesz a nyertes.
A Szuperkontentet termelő iskolahét véget ért, Dennis lett a kiválasztott, viszont az paréj lerészegedésbe és a tanárok vegzálásába torkolló bankettről eddig egy szó nem esett, de még Dennis kiskorúvá degradálása sem kapott egy ötperces bejátszót, így most jó szerivel ezek…..
Fuchsia 2015.01.27 21:20:10
@-pkata-: Hát, tudod, mi, növények, tartsunk össze. :P :D
Fuchsia 2015.01.27 21:24:07
@henrik_: Szerintem ott inkább az volt a para, amiért járt az a kendő. Egy ilyen béna műérettségin ugyanis Fánit többre értékelték ezzel az eredménnyel, mint Denielt, aki szerintem az értelmiségi státuszát tartja a legnagyobb értékének és ütőkártyájának odabent. (Az más kérdés, hogy mennyire értelmiségi valójában, és milyen szintű az intelligenciája. De azért még mindig több sütnivalója van, mint sok más egyénnek odabent.)
Fuchsia 2015.01.27 21:41:34
@kismalacka: Jó, ez az érv helytálló Dani kapcsán. Mint "férfi" engem is taszít. Egyébként a többi faszi is - Robinhood kivételével. Persze lehet, hogy őt azért sem rúgnám ki az ágyamból, mert az egyetlen odabentről, akit igazán normálisnak látok. Bár neki meg néha kicsit pszichó a tekintete, de az simán lehet tudatmódosító hatása vagy puszta kóma eredménye is. (Amúgy egy nullásgéppel neki mennék a sérójának, mert az viszont gusztustalan...) Ennyit a hímekről.

@Fu Szekh Li : Kérdés, hogy kit nevezünk értelmiséginek. Egyetemistának elvileg egyetemista. És oké, ma már nem akkora vászizdász bejutni és bent maradni a felsőoktatásban, mint mondjuk az én időmben volt, de valahogy akkor is felvették. Illetve lehet valaki tanult és intelligens attól, hogy nem éppen egy matekzseni. Ha x évig nem foglalkozol vmivel, elévül a tudás. Dani bizonyos szempontból intelligensebb, mint sokan mások odabent. És mi akármit is gondolok róla, azért azt tartom, hogy mint felsőoktatási képzésben részesülő (szerintem nem mellesleg kissé sznob) egyedet, sértette az önbecsülését, hogy ez a végtelenül eccerű teremtés lett az "eminens" egy "értelmiségi feladatban".
Bencusnak ismét van teste, jelentem, és nem is röhögi el a konfot, amivel nekem spec. nem túl sok problémám volt, mert ezt a műsort komolyan venni nem nagyon lehet, de értem én, munkahely, én sem hugyozok a szerkesztőség közepére, pedig néha kurva nagy kedvem lenne. Ha majd egyszer…..
Lilával indulunk, akire olyan szűk gatyát adtak, hogy deréktól lefelé pálcikaembernek néztem. Mindezt megfejelték egy 45-ös bakanccsal, meg egy ótvaros pólóval, amiben a szemetet nem vinném ki, de hát mi a faszt értek én a divathoz? Meg amúgy se ez a lényeg, hanem, hogy holnap itt…..
Fuchsia 2014.12.07 23:15:38
@Pingman: Azt a fényt én is látni vélem... :D Ja, amúgy volt valami szösszenet egy bulikáról, ahol Lazlo Ádinát kóstolgatta... Erről tud valaki valamit? :D

@beacska: Pedig nekem eddig úgy tűnt, hogy ezt a dolgot PVC asszony akarná inkább. Mondjuk lehet, hogy csak az nem tetszik neki, hogy Robinhood ennél jobban nem töri magát. Azért kíváncsi vagyok, merre halad ez a vonat. Mindenesetre azért hálát adok az égnek, hogy a Lazlo-témáról már leakadt a műanyag asszonyság.
Fuchsia 2014.12.07 23:26:46
@Mók_Ica: Hát, van egy pár dolog, amiben sosem fogom megérteni a férfiakat... Ez az egyik akkor. :D

@kamilla123: Ez is egy lehetőség, csak szerintem, ha már a szegény, meggyötört, kidobott szerelmetes fijú szerepében indított a játékban, akkor ezt kellene tovább vinni, vagy legalábbis fokozatosan építeni az "és mégis megtalálja az igazit, és új esélyt kap a játéktól"-sztorit, ha ez lenne a terv. (Én ezt látom lehetőségként.) És ennek nem az lenne a módja, hogy az egyetlen, erre a célra használható nőcire nyomulni kezd - már amennyiben ez annak nevezhető. Ha kicsit körmönfontabb lenne, akkor elérné, hogy PVC nyomuljon őrá. Szerintem nem lenne nehéz.

@beacska: Dani nekem is szimpi. Még talán a legértelmesebb. Ádinának inkább érzelmi intelligenciája van, de korrekt, Lazloban még néha látok megcsillanni valamit. Még talán Ádám meg Robinhood azok, akik intelligensebben igyekeznek megnyilvánulni, csak elég keveset teszik. Persze, lehet, hogy csak én nem szeretném feladni a reményt, és látok minél többet beléjük. :D
Fuchsia 2014.12.07 23:31:29
@Pingman: Nekem úgy tűnik, a sherwoodi hősnek azért nem igen gyütt be a beköltözésekor véghezvitt körbelihegés... Szóval szerintem Röné eszébe sem jut. De azok után, amit ez a szerencsétlen nőszemély levágott, nem is csodálom. A vőlegényét viszont tényleg sajnálom - de amilyen papucsnak tűnik, tuti megbocsát meg elengedi a problémát.
Másfelől ahogy eddig láttam, Robinhoodnak azért van valami böcsületkódex-félesége, szóval... Nem látok erre sok esélyt. Akkor már tényleg PVC-akció lesz, ha nagyon erőt vesz rajta a hiány. De nem tűnik olyan fiúnak sem, ezért sem értem a tipi-tapit. :D
Vasárnap párbaj, ennek megfelelően a vellalakók életének csak azon pillanataiba pillanthatunk bele, ami erről szól, azaz nincs már sima, spontán kurvaanyázás, teleszart budi miatti hiszti, foltos felvágott örvén kiboruló wannabemodellpicsa rikácsolása, csak a párbaj…..
Fuchsia 2014.12.07 12:16:01
@Granca: Az éjjeli onban mintha lett volna arról szó, hogy a lányok kapnak ruhát, és Jabba ki is van akadva ezért. Btw Robinhood fején sem volt mindig DC-sapi, szvsz a srácok is kapnak szponzor ruhát. Csak lehet, hogy Jabba-méretben nincs...

A gyerek-kérdésre: Én személy szerint nem mentem volna be a villába, ha egy kicsi gyerekem van. Akkor sem, ha van esélyem megnyerni a fődíjat - akkor már inkább lottóznék. De az tény és való, hogy undorító és gáz, ha az a hozzáállás, hogy te anya vagy, neked már semmit nem szabad, innentől csak a gyerekedről szól az életed. A gyerek fontos, és egy jó szülő meg is tesz érte mindent, amit csak tud - de nem hiszem, hogy innentől kezdve le kell mondania saját magáról. Zsuzsána meg egyébként kimondhatná, hogy valójában egy jó lehetőséget látott meg a műsorban, aminek köszönhetően vidéki bemondóból talán RTL-es munkatárs is lehetne, és akkor nem csak a gyerekének tudna többet adni, de az ő álmai is a megvalósulás útjára kerülnének... Ja, és ha már itt tartunk: szerintem az az igazán száni, hogy az én meglátásaim szerint Röné azért fúj Zsuzsánára az első pillanattól, mert mit képzel az magáról, hogy már tv-s, és mégis bejön ide... "Imádom", amikor azt hiszik az emberek, hogy csak azért, mert egy tv-nél dolgozom, neked már arany életed van, és nincs szükséged továbblépésre, stb.
Fuchsia 2014.12.07 12:19:39
@Fuchsia: Na, elírtam. Szóval "dolgozol" akart lenni, és nem én "dolgozom".
Na, lement a nagy tetemre hívás, ami szokás szerint, már ami az eddigi VV-s struktúrát illeti újfent dögunalomba fulladt. Persze könnyen beszélek, mint egy féllábú foci drukker a tévé előtt üvöltve, hogy bezzeg ha én ott lennék, akkor az összes labdaérintésem a jobb felső…..
Fuchsia 2014.12.05 00:42:32
@kamilla123: Fáncsinak elmondhatná valaki, hogy nem a méret a lényeg, hanem a kompatibilitás, vagyis minden relatív. :)
Robinhood szerintem egészen jól állja a sarat. A helyében inkább Dönizéktől tartanék, lesz még itt konflikt, ha túlságosan népszerű lesz a csajok körében.
Fuchsia 2014.12.05 00:49:56
@VV Erőlegény: Inkább beszéljen, mint énekeljen... Az előbb sajnos azt is hallhattuk.

@kamilla123: A mai tiniket látva simán el tudom képzelni. Mondjuk én mindig is későn érő típus voltam... De az is egy reális magyarázat, hogy a kamerák előtt szeretne minél nagyobbat mondani Fáncsi is. :)

Na, szegény Robinhood... Döniz megtörte az egyeduralmát.

Ez a szappanoperás értekezés most nagyon fáj... Remélem, valami értelmes sorozat is szóba kerül, bár nem nézem ki belőlük a True Detective-et...
Fuchsia 2014.12.05 10:09:01
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Bennem azért élne a remény, hogy van itt olyan szereplő, aki nem is annyira hülye, csak adja a hülyét, hogy érdekesebb legyen a nézőknek. :D Aztán lehet, hogy naiv vagyok, de elképzelhető taktikának tartom.
Annyi technikai problémával és adásmegszakadással súlyosbított VV adást, mint ez a mai, én még életemben nem láttam, és milyen kár lett volna, ha elveszik abból a töménytelen bölcsességből akár csak egy is, amit sikerült itt 50 percbe belezsúfolni. Az epizód erősen indít, a…..
Fuchsia 2014.12.04 01:28:51
Emberek, ti aztán nem vagytok semmik. :) Csendes szemlélődőként az eddigi epizódok alatt leledző többszáz kommentet eddig csak lestem, mondjuk mindent lehetetlennek éreztem volna elolvasni... Most egy kicsit beszállnék én is a partiba.
Őszintén szólva én nagyon örülnék, ha Vikácsú eltűnne végre a süllyesztőben. Nem arról van szó, hogy csini, nem csini (hozzáteszem, nem a túlsúly miatt nem esztétikus a megjelenése, hanem a tetovált szemöldök és a magára hányt "applikációk" miatt, amiket alapjáraton én nagyon csípek, csak helyeződjenek el ízlésesen az adott testen). Arról van szó, hogy az én meglátásom szerint az egyetlen igazán izzadtságszagú ember odabent. Kicsit száninak is érzem, hogy az eddigi összes teljesítménye annyi volt, hogy besírt meg hisztikézett azon, hogy jaj, a menő arcok őtet itten nem csipázzák. Adja a kemény csajt - én viszont csak egy lihegő kiskutyát látok, aki kullog a "kúlos népek" után, és nagyon szeretne egy kis figyelmet, mindenekelőtt pedig azt, hogy ő is kúlossá váljon. Innen üzenem, babám, ami nem megy azt nem kell erőltetni. Vagy ha elengednénk ezt a nagy erőlködést, talán még lenne is valami... Mindenesetre Vikácsu az én szememben ebben a mezőnyben nem "karakter" - de gyanítom, hogy másik közegben is így látnám. Azért kicsit tényleg sajnálom őt. Hozzáteszem, Zsuzsánában is csak annyi az érdekes, hogy annyira utálják... Ő sem szimpi, de a Vikácsu-féle lihegést nem szeretném már többet semmilyen formában sem megtapasztalni.
Furcsa mód a legnormálisabb figuráknak egyébként én a PVC Womant és Lazlot tartom, nem is értem magamat, mert a Való Életben szerintem taszítanának. Mindenesetre eddig náluk éreztem megcsillanni, ha nem is az értelem, de a józan paraszti ész szikráját. PVC-n azért néha pillázok, mikor előáll az "Ádiná mekkora rafkós csaj" meg a "azaszemétkutyalaci" c. monológokkal... Na, ezek már fárasztanak. Hozzáteszem, szerintem Lazlonak kifejezetten jót tett, hogy leakadtak egymásról. Ezt a megtört figurát hozva (amit azért nem sajnálok, mert tényleg fütykös volt, én sem bocsátanék meg neki, csak mondjuk nem pörögnék annyit a témán, hanem nemes egyszerűséggel ignorálnám) kicsit konszolidáltabb lett. És néha, néha vakítóan hasít a vv-éjbe az a bizonyos józan paraszti, amit megcsillogtat, amikor kell. Meglepett már párszor. Már csak azt szeretném, hogy ne legyen ilyen felszínes kis puttony, hanem megmozduljon benne valami a tünci kis naiva Ádiná irányába - és akkor kilóra megvett engem. Akkor még lehet, hogy appot is töltök, és megnyomom, amit meg kell...

Közben fejlemény: tolom itt az ont, és megvolt a csapatválasztás: Zsuzsána mellé a sherwoodi úriember (esküszöm az egyetlen eyecandy a VV-történetében) és Dancika álltak, egyem meg a szívüket. Zsuzsána a Vikácsu pélózását kifogásolja - én meg áldom az eget, hogy ezt nekem nem kellett hallgatnom... Még egy közhelyet ellőnék, ami szerintem tökéletes le is írja Vikácsut: éhes disznó, ugyebár...