Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dinike12

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..
A Homár szerkesztősége tök homály mező- és erdőgazdálkodási ügyekben, így, ha valaki okos tanáccsal tud szolgálni Pista gazdának a vaddisznókkal és a vadászokkal folytatott kétfrontos csatájában, ne tartsa magában. (Na ugye, hogy nemcsak kuponos van!) Kedves Homár, a…..
dinike12 2015.01.05 15:00:10
@Hoppácska: A vaddisznó nem a vadásztársaságé, ők az Államé! A vadászara jogosult a vadásztársaság. Kicsit faramuszi is a helyzet mivel ha "Viktor" v.disznója megeszi Józsi bácsi kukoricáját akkor a vadásztársaság fizet. Egyébként nagyon egyszerű a megoldás: vadkár esetén meg kell keresni a fakugazdászt, ő értesíti a vásztársaságot, a három fél közösen bejárja az adott területet, fényképeznek, majd az FM megállapítja az okozott kár mértékét.
Magyarnak születtem! 2014.12.13 20:03:41
..
Magyarnak születtem! 2014.12.13 20:03:34
..
Innen is hadd gratuláljunk Fábián Barnának és annak az anonim felmérés készítőinek, amit idézve a Ma Reggel műsorvezetője akkora L. Simon Lászlót dobott, mint ide a Déli Áramlat. Fábián Harrach Péterrel beszélgetett a gyerekétkeztetésről, amikor egyszer csak eljutott egy…..