Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valkaitm

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bors rúgta a szaros bilit az égig ma reggel azzal, hogy leírta: Koncz Zsuzsa úgy érzi, persona non grata lett a közmédiában. Mindezt az atv egyik műsorában mondta el, ahová ugyan egy koncert DVD örvén ment be, de hamar politizálni kezdett, és kicsit sérelmezte, hogy 2010 óta nem…..
valkaitm 2014.12.05 10:24:02
@Patreides: 1. Nem Erdős Péter volt a hanglemezgyár vezetője, az Bors Jenő volt.

-válasz: igen először, de nagyobb fejes még is csak Erdős volt!

2. A fásymulatós részt talán olvasd el még egyszer, ha így elsőre nem ment a megértés. De segítek is: az, hogy egy dal egy Fásy mulató színpadára való giccs, nem egyenlő azzal, hogy ott el is hangzott. Átment? Mindegy, ennyit tehettem.

-válasz: ajánlok egy pár dalt a sok közül, és kívánics vagyok hogy fen tudodt tartani azt az állítást hogy Kovács Kati dalai giccs!
1 Kovács Kati - Várlak
2 Kovács Kati - Te
3 Kovács Kati - Jel rajtam van
4 Kovács Kati - Az eső és én
5 Kovács Kati - Hol vagy Istenem
6 Kovács Kati - Vérré válik bennem a dal
7 Kovács Kati - All of me (feldolgozás)
8 Kovács Kati - Életem lemeze
9 Kovács Kati - Szívemben zengő dal
10 Kovács Kati - Közel a naphoz

Ez csak 10 dal, abból a sokszázból, amik igen is értéket képviselnek Kovács Kati repertoárjából!!!

3. A "boldizsáros" zsidózásodhoz külön gratulálok, elég lett volna ezt bekörmölnöd a mihez tartás végett, hogy az ember tudja, honnan is fúj a nagy büdös szellő, a többi már teljesen felesleges fáradozás volt.
- Válasz: Fáradoztam, mert elég nehezen fogod fel a dolgokat!!
valkaitm 2014.12.06 10:07:06
@Pop40: Úgy látom, hogy nagyon félre értjük egymást, Szörényit, Ákos kifejezetten kedvelem, én nem azt mondom hogy bárkienk a politikai hovatartozása von le a valamit is a tehetségéből. Nem ezt mondtam! Hiszen ők is emberek, joguk van ahoz hogy valamelyik oldallal szimpatizáljanak. Ez normális is lenne!

Én azt tartom hogy azt tartság meg inkább privát életükben, ne vigyék a színpadra, mert ha így tesznek, és egy pártank mindenféle rendezvényén részt vesznek, akkor könnyen megesher az hogy az kormányon lévő ellenzék nem fogja keblére ölelni. Ezzel az is jár, hogy az Ő idejük alatt nemfogják mutogatni a közmédiába sem! Erre kellett volna gondolnia akkor Koncznak! És nem most meg telesírni a médiát, hogy már 2010-óta nem szerpeletem közmédiás csatornánk, meg rádióban!

Ezzel én lezártnak tekinteném a dolgot, Te szeresd Koncz "művészetét", én másképp hívnám ezt, nekem a művészet nem itt kezdődik, főleg milyen áron, de ezt most már hagyjuk.

Ízlések és pofonok! Mindenkienk szubjektív véleményem van, lehet te focit szereted én meg a teniszt.
valkaitm 2014.12.09 21:30:38
@Ancilla: Népszerű??? talán ma már nem annyira; tehetséges hát erről is beszélhetnénk, éneklésben nem mondhatnám, dalainak szövegei és zenéje nem az ő érdeme, Akkor??