Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Englerth Nóra

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Wirth Gabi, a Borkeksz kitalálója vagyok, és azt tervezem, hogy "lesüllyesszem" a borvacsorák fényes-messzi világát szerény otthonainkba.    Mit is jelent ez?  Én is csak egy amatőr borkedvelő vagyok, nagyjából meg tudom különböztetni a jó bort a rossztól, szívesen kóstolok és…..
fullbeauty Játék az IsaDorával! 2016.07.05 20:10:52
  Tiszta erőből nyár van, szerelem, és persze ilyenkor sok-sok csók csattan el! Fontos,hogy ajkaink mindig puhák, lágyak, vagyis csókra készek legyenek! Nekem mostanság az  IsaDora Nourishing Lip Oil ajakápolója a kedvencem, mely azonnali ápolást és selymes csillogást kölcsönöz, ha kiszáradna…..
Englerth Nóra 2016.07.05 20:38:54
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én egyre jobban odafigyelek arra, hogy az ünnepekkor ne egy 127. felesleges dologgal lepjem meg a szeretteimet, hanem egy testhezálló, praktikus meglepetéssel. Már rengeteg szuper ötlettel találkoztam, amik közül egy elsőre meglepő, ám annál…..
Minden nő szereti és követi a divatot, ám azt kevesen tudják, hogy a különböző szövetek és anyagok más-más tisztítást igényelnek. Képzeljétek el, hogy a P&G legújabb kutatása szerint, a nők az esetek 80%-ban a ruháik csupán 20%-át hordják, ami számomra megdöbbentő…..
Englerth Nóra 2015.05.30 23:26:10
A Reisenthel bevásárlótáskáiról már korábban is írtam Nektek, mert szuperek! A karácsony egy tökéletes alkalom ahhoz, hogy a család minden tagját meglephessétek egy ilyen gyönyörű és hasznos darabbal, ezért elárulom Nektek, hogy én kit milyen fazonnal lepnék meg: Az ANYUKÁM…..
Englerth Nóra 2014.12.03 13:09:54