Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pi Natátlia

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt írja a Bors, hogy Damu Roland nem túl nagy meglepetésre nem a TV2-nél folytatja karrierjét. A Jóban Rosszban című sorozatban elindított, szédítő karrierből nőverés, nemi erőszak és sitt lett, a szenvedő alany meg ugye nem más, mint Vajna (született Palácsik) Tímea. Damu…..
Pi Natátlia 2014.12.30 12:02:04
Van abban valami végtelenül szórakoztató, ahogy összes fideszes guru, a jó Viktortól, az eszét a bajuszában hordó Lacikán át, a megmondó emberek gyöngye "drágabayerúr"-ig néz, mint a kiszántott egér a Fidesz zuhanását látva. Az pedig külön nevetséges, ahogy nem mernek…..
Pi Natátlia 2014.12.29 12:27:02
Nagyon valószínű, hogy az egy hónap alatt elvesztett 900 ezer szimpatizáns nem volt elég, a Fidesz vezetésének eddig nem ismert mazochista hajlamai utat találtak maguknak a tudatos szintig: úgy tűnik, még mindig túl magasnak tartják a népszerűségi indexüket. A netadó és…..
Pi Natátlia 2014.12.11 12:51:10
@legeslegujabbkor:

"Demszky Gábor bejelentette, hogy az uniós elvek alapján Budapesten is bevezetik 2010 után a dugódíjat"

Na, így is nyertek vagy 5 évet a pestiek.
ProgBlog A bukás 2014.12.09 16:26:04
„Nous ne sommes rien, soyons tout!” („Semmik vagyunk, s minden leszünk!”) Eugène Pottier: Internacionálé - 1871   „I went down, down, down…”1 Nem véletlenül vettem kölcsön a Hitler utolsó napjait bemutató híres német film, a Der Untergang címét: a Fidesz végéről…..
Észrevettétek már, hogy a hídon vonuló tüntetők képe milyen látványos téma?! A hídon átvonuló tömeget általában jól lehet fényképezni valamely magasabb pontról, a parton. A hídon jól látszik a tömeg mérete. A híd és az emberek hálás témát jelentenek. Ráadásul a…..
A szabadságnak nem, csak a függetlenségnek van kultúrája Magyarországon. Ez a függetlenségi kultúra értelemszerűen hiány és sérelmi alapú, mivel az I. világháború végégig, közel négyszáz éven át a hódoltság valamilyen állapotában élt az ország. A nemzettest…..
Orbán nem élt, illetve visszaélt a lehetőséggel, amelyet a válság, a korrupt baloldali kormányzás és saját politikai ereje együtt kínált fel 2010-től: a kétharmad jelentette erőt, amellyel a száz éve sodródó országot a polgári fejlődés biztos pályájára állíthatta volna.…..
Mit csinál az átlagos megélhetési kormánydolgozó, amikor élő egyenes adásban két nap alatt kétszer csinál hülyét magából? Fábián Barna esetében nem tudom a pontos részleteket, de mindenesetre a köztévénél elkövették azt a példátlan takonygerincűséget, hogy meghívták…..
Pi Natátlia 2014.12.05 06:00:11
Balfácán ellenzék, buta hatalmon lévők! Az ellenzék politikához nem értő része tapsol McCain beszólásához úgy gondolkodva, hogy minden, ami gyengíti Orbánt, erősíti az országot. Nevetséges, mondta erre egy a politikához értő fiatal hölgy. Az amerikai politikus kijelentése…..
Pi Natátlia 2014.12.04 14:20:46
Nagyon régen nem láttam Frizbit, Hajdú Péter műsorát ugyanis önszántamból nem vagyok hajlandó végignézni, az Index meg van annyira jó fej, hogy nem kötelez rá. A Pataky Attilával ezen a héten készült beszélgetés láttán azonban meginogtam, lehet volna értelme nézni ezt a…..
Pi Natátlia 2014.12.04 14:16:39
Az MTI szerdán közölte, hogy az amerikai külügyminisztérium szóvivője elhatárolódott több olyan kijelentéstől, amit John McCain republikánus szenátor Magyarországgal kapcsolatban tett. Marie Harf szóvivő szerint "nem meglepő", hogy a diplomáciai tárca nem oszt több olyan…..