Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flórián Oszlánci

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vád igaz, a vw főnöke elismerte. Nem tagadja a csalás vádját a VW vezetősége. Bocsánatot kértek. Mármint egy leleplezett csalásuk, a szennyezőanyag kibocsátás manipulálása miatt, ... de mi van a többivel? A VW-nek volt és van ezen kívül több szemét húzása is véleményem szerint. A TSI motorok…..
A Mecsek hegység nyugati részén, a homokköves típusba sorolt mecseki uránérc-lelőhelyen 1953-ban indult meg az uránérc-kutatás. A kutatások és bányabeli feltárások megteremtették és megalapozottá tették a Minisztertanács 061/1955 sz. határozata alapján 1955. július 1-jei…..
 Talán emlékeznek még Imrére és az ő sárga Subaru 360-asára, amellyel tavaly nyáron Tokióból Magyarországra autózott. Ha kimaradt volna a cikk, érdemes utólag elolvasni, felfoghatatlan a sztori. Még azon a fotózáson megtudtuk, hogy nem csak a két 360-as törpekocsi a fura…..
Flórián Oszlánci 2014.12.03 06:48:49
@Csikós Zsolt: ha a VAM-ban évekkel ezelőtt te írtál gigantikus baromságokat a "sértődött kis traktorról"ne nevezz-étek- magatokat újságírónak ők először kérdeznek azt szabad ugyan is alanyi jogon jár legrosszabb esetben is min felgöngyölíti a tényeket na ezért égettem el több éves VAM gyűjteményemet ui:te pedig az én fiam lehetnél....